Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@barborazilina no jasné, dúfam, že už ďalší cyklus 🙂
@nastickakessinka jasné, že sme radi keď sa niekto ďalší pridá 🙂 a ty nám tie // hádam ukážeš o 2 dni skôr, že @dohna?
@janchi212 tááák tááák správne, sa mi páči ako sa nám to tu krásne rozrastá, ma to tu začalo nejako baviť, že sa vždy teším na ďalší nový komentár 😀 😀 😀 vážne @klarisa23 ty si tu založíš tému a my to tu máme potom zachraňovať ? 🙂
@nastickakessinka @jankes
Caute som tu nova aj sa snazime od juna a aj to nejde. Nejako neviem vypatrat ovu ak vobec nejaku mam. Meriam bazalnu teplotu, testujem a nic... Asi to netreba riesit len. No co snad sa zadari aby mala nasa mala aj surodenca.
@nastickakessinka
@dohna som tu zienky som tu, sledujem to tu, len nemam akosi cas pisat, teraz som sa aktivne pustila do cvicenia a nanic mi neostava cas :-/. Ja sa zatial nejako moc nesledujem, len pijem kazdy vecer inofolic a tutulime sa len ked chceme 🙂 a ked sa zadari, tak sa zadari a vam drzim palce 🙂
@klarisa23 no tak ale pekné od teba že aspoň sleduješ 🙂 ako sa to tu vyvíja , xixi počkaj od septembra, to ja ani nebudem vedieť čia som, v práci nám začne sezona, syn ide do 7 triedy, takže chystať veci do školy, skúšanie, aby bolo všetko tak ako má byť, atd,... to bude chaos, to budem rada ak sa sem vôbec dostanem 🙂
@nastickakessinka @janchi212
@dohna ja som najprv tiež nechcela. Keď sa ma na to švagriná pýtala, či si ju meriam, netušila som ani o čom hovorí :D Im sa nedarilo, aj ked majú už 3 ročného syna, no chceli ešte jedno. Mala aj potrat, no a v novembri budú mať dievčatko (presne o mesiac neskôr ako som mala ja mať :( ). Tak to skúšam prvý mesiac, tak uvidím ako to dopadne. Zapisujem si to sem www.womenzone.cz. Aspoň jedna česká stránka, lebo ostatné som našla len v agličtine, a polke vecí som nerozumela 😀
@janchi212 na womenzone si značím aj ja ale len čo sa MS týka, ovulky atd, mna odrádza to meranie lebo že vraj by sa to malo vždy v rovnaký čas a kedže cez týžden vstávam o 5-15 tak cez víkendy by sa mi asi nechcelo, no uvidím, možno zajtra zančem aj ja, ale či z toho niečo bude ? to je otázne ,xixi
@nastickakessinka Dúfam, že v piatok nedôjde, ale nejak to tak necítim. Práve mám žravku, ako pred MS, 😠
@dohna Pravdu máš, musíš občas priložiť rúčku k dielu 😀 @klarisa23 . Už to celkom vyzeralo, že máme súkromnú skupinu @janchi212 @dohna 😎
@klarisa23 Inofolic pijem aj ja, no keď si zaň v lekárni vypýtali 18 Eur skoro ma vystrelo 😀 . Viete nad čím som tak premýšľala? Keď nechce žena otehotnieť predpíše jej lekár HAK a po mesiaci o bábatku ani nesníva, prečo neexistuje niečo keď chce otehotnieť???????
@dulilinka Vitaj 😉 , tú ovulku ani nerieš. Svätá pravda, že sa asi netreba nad tým pozastavovať. Akurát som tiež s @janchi212 a @dohna riešila, že mám pociť, že neviem kedy mám ovuláciu. Hlien, ktorý vyzerá ako sopel 😝 na sebe nepozorujem a na meranie bazálnej teploty som ako spomínala @dohna hnilá. Celý mesiac vstávať v rovnakú hodinu ... ach jaj. Inak baby, kde si to meriate?? 😀 😀 Vpredu či vzadu.... 😀 😀 😀 ??
@nastickakessinka že by som to natočila ? no keby to vyšlo v juli , tak by sme mu to dali ako prekvapko k narodkám v septembri, ale kedže to nevyšlo, tak musím vymyslieť niečo iné, originálne, ako mu to oznámiť-opatrne 😀 😀 Raz sme mu spravili také prekvapko-aj to mám natočené- že sme ráno odišli do práce, on mal ísť do školy,všetko mal desiatku ready, veci do školy zbalené,... ale sme boli dohodnutí aj s mojím krsňatom a priatelom a všetci sme sa ráno o 7 ked Ados vstával vrátili naspäť domov, kamera zapnutá, práve si ustielal postel a pozeral, že čo tam všetci robíme, tak som mu oznámila, že kedže má dnes narodky to bolo presne 10.9, tak namiesto do školy ich berieme na výlet, iba som im povedala nech si zoberú plavky, a oni vôbec netušili asi až tak 1km pred FamilyParkom v AT sme im povedali, kam ideme, takže celé tie 2 hodiny čo sme cestovali, tak premýšlali kam asi tak ideme, a môžem povedať že to bolo asi najkrajšie prekvapenie čo mal, tak sme si to všetci užili-aj počasie nám vyšlo naparádu. Ale takéto prekvapenie, že bude mať súrodenca, to bude pre neho asi najhoršie v živote 😀 😀 😀 tak keby ste mali baby @janchi212, @jankes, @klarisa23 @dulilinka nejaký nápad-tak sem s ním :D
@nastickakessinka no ja si nemeriam nikde, aj som si prirpavila teplomer na ráno, áááále kde, ledva som vstala z postele 😀 😀 😀
@nastickakessinka aj ja som si to začala myslieť, veď iba my už sme skoro písali. Už ani @nikitaf nepíše čo je nové, či všetko v poriadku. Ani @sophina nič dlhšie nepísala.
Ja si ju meriam v pošve. No zas som si ale nekupovala nejaký špeciálny teplomer, ako baby tu na MK písali. A keď bola mrcha tak som merala v ústach. Môžeš aj tak merať. Inak ak mám čas tak odmeriam najskôr v ústach a potom v pošve a tá teplota v ústach je nižšia trocha. Ale máš to jedno, len to musiš merať buď v jednom alebo druhom celý mesiac potom.
Tak ste si to užili teda, super, hádam to vyjde tento mesiac 😉

@dohna Jasne ze sa tesime a cakame kedy sa budeme tesit aj zo seba samych nie? 😵