icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka inak na tom som sa aj ja rehotala 🙂
@janchi212

bandikovajana
15. aug 2014

@nastickakessinka do TT je to 20 min z hlohovca rada sa pridam k stretku ked sa mam tento mesiac zadari 😀

dohna
15. aug 2014

@janchi212 ale to tak je, ja som mala mladú maminu a bolo to super, tiež si neviem predstaviť že moje dieťa bude mať 15r a ja 50r, to je hrozná predstava, ale aj u nás v okolí teraz je takto v takomto veku dosť tehuliek 😲

nastickakessinka
15. aug 2014

@jankes
@janchi212
@dohna Nie ste staré ani jedna, teraz je doba, že sa deti začínajú plánovať okolo 30, chceme mať zázemie, kariéru a neviem čo všetko a na zdravie a ostatné veci zabúdame.
Tiež som najskôr plánovala mimčo v 30, len keď vidím moju sestru ako sa teraz s tým trápi (idú na to umelé) tak som chcela skôr. Tažko povedať či je to vekom či psychikou a škoda, že sa nikdy nedozvieme odpoveď.
Ale dosť bolo úvah, všetkým sa to podarí, chce to čas a trpezlivosť a samozrejme veeeeeľa sexíííku 😀 😀

dohna
15. aug 2014

@bandikovajana no a vy ako pokračujete ? jasné že sa môžeš pridať, aspoň bude väčšia prča 🙂
@nastickakessinka @janchi212

jankes
15. aug 2014

@janchi212 no veď to. Keď som nastúpila do zamestnania po prvej materskej (mala som vtedy 24 rokov), pýtal sa ma šéf, koľko mám detí. Keď zistil, že jedno a "momentálne" sa nechystám na ďalšie, tak mi povedal: "Deti si zaslúžia mladých rodičov" Vtedy som to nechápala, ale čím mám viac rokov, tým s ním viac súhlasím. Vekom prichádzam o energiu a aj nervy 😝 😀 Rada si pospím, som pohodlná a mám rada svoj poriadok. 😅 môj syn vstával v noci aj 30 krát. prvý-krát spal celú noc, keď mal 3 roky. ....................... Teraz je z neho zlatíííííčko.

nastickakessinka
15. aug 2014

@bandikovajana radi ťa vezmeme do skupiny tehu výletníčiek 😀 😀 , že @janchi212 @dohna

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka čo odstrihla? nechápem 🙂 vieš ja som blondína, tak mne občas treba niektoré veci 2 krát vysvetliť 😀

dohna
15. aug 2014

@jankes jé ty už máš jedno bejby ? som nevedela 🙂 to náš Ados ten spával ako zabitý a ja s ním, vždy ked išiel spať tak som lahla s ním, ale ani mi nevadilo ked o 5 ráno vstával, tak som bola vlastne aj ja vyspatá 🙂 ale sa mi to osvedčilo lebo ked nastupil do školky ako 2 ročný tak potom nemal problém so vstávaním tak skoro ráno 🙂

dohna
15. aug 2014

@janchi212 že si ho odstrihla z tej fotky 🙂 si ho tam mohla nechať, by sme sa s @nastickakessinka pokochali 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 😀 😀 😀 tiež som bola zopár rokov blond tak mi nemusíš vysvetľovať 😎 😎 . Že tu máš fotku z ktorej si vystrihla manžela 😀

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka áno jasné, si vítaná @bandikovajana. 😉

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka no ja pomlčím, nie som síce origoš blond ale nejaký ten melír tam je 🙂 @janchi212

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna
@janchi212 Presne tak, radi kukneme fešákov 😀 😀

janchi212
15. aug 2014

@jankes aj tak budeme dobré maminy, v hocakom veku 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna
@janchi212 síce teraz mám hnede vlasy no na tom "pochopení" to moc nezmenilo, taaaakže pohodka 😎

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka
@dohna ahá, už chápem 😀 No ozaj blondína sa nezaprie 😀 Si ma pridajte na fb, budem rada. Jana Blštáková som tam, profilovka je svadobná foto, titulná je foto v repke

jankes
15. aug 2014

@dohna asi máme toho viac spoločného 😀 Jedno 12 ročné dieťa. Chlapca a ešte aj znamenie rovnaké. Tiež som vždy chcela 2 deti a rozdiel maximálne 2 roky. Lenže ten môj bol taký lajdáčik, že nespal nikdy. Cez deň max 20 minút v noci 30-krát hore..... Dobre, že som už zabudla 😀 . Do piateho ročníka vstával ráno o 6 hod, bolo jedno, či bola škola, či víkend, alebo prázdniny. Bolo jedno, či šiel spať o 10 hod, či o pol noci. Nikdy nepotreboval dlho spať. 😝 (láska moja 😲)
Teraz som však veeeeeeeeeľmi zatúžila po miminku. A bola by som nesmierne rada, keby to vyšlo............

bandikovajana
15. aug 2014

@dohna no momentalne mi tyzden meska a neviem co Je lebo test Je negativny a mrcha nikde uz som nasadila alchemilku ale namiesto mrchy prisiel zase ten biely vytok tak neviem ci su vadne testy alebo mrcha nevie trafit von lebo uz aj mam sem tam krce ze uz uz ide a nic

dohna
15. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka jé super, idem na to ja som na FB ako Denisa Vajayova Dohnalkova, a ty? @nastickakessinka ?

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212
@dohna ja nemám fb ☹ , vzdy ma tam rozčulovali fotky a kadečo iné tak som ho asi pred rokom a pol vymazala a moc mi nechýba.

dohna
15. aug 2014

@jankes jáj už viem on je toho 12.9, že ? inak čo mu dáte k narodkám? poraď 🙂 náš Adam ten prespal v kuse prvé 3 mesiace a dodnes perfektne spáva, v noci sa nikdy nebudil, tak som zvedavá aké bude to 2-hé mimčo, to bude určite nejaký čert po priatelovi :P

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka no tom už aj ja skušala, ale akosi mi to nedá 🙂

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka škoda. Ja tam veľa bývalých spolužiakov, či už zo strednej, z vysokej. A jediná možnosť ako sa o niektorích niečo dozvedieť je takto. Keďže mnohí bývajú aj v zahraničí

bandikovajana
15. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka
@jankes moja Viki Je zazravne Dieta ked som ju prve 3 mesiace kojila budila sa asi 2-3x za noc a ked som ju zacala dokrmovat umelym od 4mes ako vecer zaspi o 8-9 tak rano o tej 8niekedy aj o 9 vstava ked chalani nerobia hluk . Zuby jej vysli bez placu budenia sa bez hnacky a horucky tak silno dufam ze aj druhe bude take :-P

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna ty tam nemáš foto?

@janchi212 áno to je pravda, ale aspoň sa uchránim od fotiek ktoré nechcem vidieť. Teda teraz by mi to už bolo jedno ale vtedy mi to nerobilo dobre...
Našlo mi to vaše fb cez google, @janchi212 krásna titulná fotka, @dohna žiadna foto 😠

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka v profilovke nemám, ale mám v albumoch 🙂

nikitaf
15. aug 2014

@janchi212
@nastickakessinka
@dohna pocujte dievcata mi dalo zabrat vas docitat a sa tu smejem jak dilino na vas 😀 ste riadne masky. My prerabame kupelku tak sa sem az tak casto nedostanem kedze chodim k nasim kvoli hluku a velkej spine, aby sme mali s bubatkom klud. Inak neprovokujte co sa tyka sexu lebo ja mam zakaz a teda myslim ze mi z toho zacina uz hrabat ☹ . ale vydrziiiime. Ja som tak zvedava, dufam ze to vsetkym tento mesiac vyjde, straaaasne vam to prajem.
@sophina neviem ja tam nejakeho ducha vidim, ale videla som ho aj pri @janchi212 a nakoniec nic. Ja som mala tiez takeho a kukni, ale asi treba este pockat. myslim na teba 😉

dohna
15. aug 2014

@nikitaf no tu to frčí vo velkom 🙂 tiež mám niekedy problém sa zorientovať, kde som skončila , xixi inak ja sa tu tiež dosť nasmejem, sranda ako sme si tu sadli, paráda 🙂 som s tým ani nerátala že tu nájdem také spriaznené duše 😀 😀 😀 mám nápad, tak to kde píšeme o sexe tak tú časť vždy vynechaj, ok ? 🙂
@nastickakessinka @janchi212 inak baby ja verím že nám to všetkým tento mesiac vyjde, veď s kým by som tu potom tak debatila, vy by ste sa šupli do nejakých májoviek 2015 a mna tu hádam nenecháte na ocot? :(

dohna
15. aug 2014

inak Ďakujem za srdénko, neviem síce komu ale dík, posledné srdiečka som poslala bubene :(