icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka tiež som si to všimla, len aby to tak aj drahý vnímal 🙂 ale asi áno ked sa tak rozplýva 🙂 už ráno som ho pripravovala či to dnes dá 🙂

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna máš prvú zákazníčku, že keď nemám svoj tak si kúpim a nalejem... 😀 😀. Chceme ten dátum narodenia @janchi212 😀

dohna
15. aug 2014

@nikitaf presne ako píše @nastickakessinka nestresuj a užívaj si to a hlavne si všetko zaspisuj a pamätaj aby si nám potom mohla podávať info, ked budeme my tehotnieť 🙂

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka som si to teraz naživo predstavila, ty si koza 🙂 vidíš, ešte tu človek aj biznis spraví 🙂

dohna
15. aug 2014

baby idem na pohrebnú žúrku, vidíme sa potom , čaute 😀 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna Mne je to také smiešne 🙂 , ja mu tiež vždy ked máme v ten deň sexovať píšem, že či to zvládne, že nemusí to byť nič dlhé stačí taká rýchlovečka a pekne príde domov, ja už zatiahnuté žalúzie a on nahodený ten výraz tváre 😀 😀 😀 a vždy potom, že kedy ma to zas čaká?? 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@dohna "uži si pohreb" ale hlavne sexík po ňom a nezabudni úloha na dnes: SEX SEX SEX ... SEXmašina 😀 😀

janchi212
15. aug 2014

@dohna ja som tiež 28.4. 😀 tak oslavujeme naraz, tento rok som na oslavy nemala chuť, a práve bola 30. No nie preto, som nechcela oslavovať, no doktor mi žiaľ na prvý apríl povedal, že bábo odumrelo, tak preto.

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka čo ti neni? to ozaj? ale sme sa zišli veru všetky 3 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 To nemyslíš vážne 🙂 🙂 , fakt 28.4.?? Ja mám baby dosť @dohna. Tak to spravíme budúci rok párty, teda tehu párty 😀 a dooslavujeme aj tvoju 30 😉

janchi212
15. aug 2014

@dohna čo s tým trhom? ja som asi ozaj blondína zas nechápem, alebo mi na kábli niekto zas stojí 😀
@nastickakessinka no neviem čo ten doktor tým myslel, doteraz som k nemu chodila raz za rok s odporom, lebo sa tak divne vždy tváril, keď mi kontroloval prsia 😀 no a teraz by som tam rada chodila na poradnu 😀

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka ozaj, 28.4.1984 som 😀 Toto veru neni náhoda. Sme si súdené asi všetky 3, že sme sa tu stretli 😉

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 😀 neboj neboj, na poradne sa nachodíme. Ja by som skôr teraz potrebovala aby ma môj lekár vysetroval kazdy deň az mi povie ako na tom som a nemusím to študovať 😕 , ale taký luxus si zatial nemôzem dovoliť 🙂 .
Čo sa týka trhu ... @dohna začne piť grepový džús a bude mať hlienu toľko že ho môže predávať, tak s ním pôjde na trh aby ho (ten hlien) pedala takým čo ho nemajú (teda mne 😀 ) 😀 😀 😀 Dosť nechutné no ale ... 😀 😀 😀

nastickakessinka
15. aug 2014

@janchi212 Nemôžem tomu uveriť, veď to nie je normálne 😉 , ja som 28.04.1988

janchi212
15. aug 2014

@nastickakessinka tak toto ste zabili teda 😀 😀 sa rehocem 😀 je to osud asi 😀

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka @janchi 212 no tě pic, mna asi šlahne, tak ja som teda 28.4.1979, ty kokso ja normálne nechápem sa tu na tom rehocem, to je osud, nie náhoda 🙂 tak to to stretko musíme baby dať , bude sranda 🙂

dohna
15. aug 2014

@nastickakessinka no ešte ked zostaneme teraz všetky 3 tehu tak to bude iná sranda 😀 😀 😀 a čo ked sa aj naše deti narodia v 1den ? ale to som už daleko 😀 😀 😀 ale ako možné je všetko 🙂

dohna
15. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka, ty brďo, no nás ked si tu niekto číta, sa musí válať od smiechu 🙂 iank grepák som v Lidli nezohnala, skočím zajtra do lepšieho obchodíku 🙂

janchi212
15. aug 2014

@dohna no možné to je, že keby sme všetky otehotneli v tento mesiac tak aj deti sa môžu v jeden deň narodiť 😀 veď my dve sme aj mrchu dostali v jeden deň a @nastickakessinka iba o deň skôr tuším. Či o dva?
ja pijem ten caprio ružový grep, ten je dobrý, no a u nás v bare majú tuším toma, a ten je tiež dobrý, ten je asi biely

dohna
15. aug 2014

@janchi212 to neva @nastickakessinka to nejak tie dva dni ponosí ešte v brušku 😀 😀 😀 a pekne si na nás počká 🙂

bandikovajana
15. aug 2014

@nastickakessinka ja som tiez 1988 ale aprilova niesom ako vy ja som 1.6

lambrett
15. aug 2014

@bandikovajana ahojky ako si na tom? robila si si dalsi testik? nechystas sa radsej k MUDr? ....tak ti drzim palce 🙂

lambrett
15. aug 2014

ja nestiham citat baby, vy ste jak rakety :D a tie vase datumy, no to je pecka, fakt si dajte rande, ste si sudene :D

bandikovajana
15. aug 2014

@lambrett chystam nech ma prezre ci je vsetko ok ale robi len stvrtky

lambrett
15. aug 2014

@bandikovajana aha, no tak skoda, ze musis tak dlho cakat ale ktovie....mozno sa to dovedy nejako vykrystalizuje, snad v tvoj prospech a teda na babatko 🙂

sophina
15. aug 2014

Mam zimnicu, boli ma brucho. :( Zajtra taku mrchavu mrchu dostanem ze az. :(

janchi212
16. aug 2014

@sophina ako vieš? To mávaš bežne pred ňou?

janchi212
16. aug 2014

@lambrett no veru, musíme dať stretko niekedy 😀

lambrett
16. aug 2014

@sophina dobre ranko, no ako? zimnica presla?co je noveeeee

sophina
16. aug 2014

@janchi212
@lambrett neni to bezne, neviem, asi unava alebo co .. mrcha zatial nikde .. .test taky ako vcera .. aj mm tam vidi ciarku, ale to je take jemnucke, ze neviem .. tak cakame dalej 😀 ale brucho pobolieva .. ja si myslim, ze mrchu dostanem ... 😠