Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nikitaf presne ako píše @nastickakessinka nestresuj a užívaj si to a hlavne si všetko zaspisuj a pamätaj aby si nám potom mohla podávať info, ked budeme my tehotnieť 🙂
@nastickakessinka som si to teraz naživo predstavila, ty si koza 🙂 vidíš, ešte tu človek aj biznis spraví 🙂
baby idem na pohrebnú žúrku, vidíme sa potom , čaute 😀 😀
@dohna Mne je to také smiešne 🙂 , ja mu tiež vždy ked máme v ten deň sexovať píšem, že či to zvládne, že nemusí to byť nič dlhé stačí taká rýchlovečka a pekne príde domov, ja už zatiahnuté žalúzie a on nahodený ten výraz tváre 😀 😀 😀 a vždy potom, že kedy ma to zas čaká?? 😀
@dohna "uži si pohreb" ale hlavne sexík po ňom a nezabudni úloha na dnes: SEX SEX SEX ... SEXmašina 😀 😀
@nastickakessinka čo ti neni? to ozaj? ale sme sa zišli veru všetky 3 😀
@dohna čo s tým trhom? ja som asi ozaj blondína zas nechápem, alebo mi na kábli niekto zas stojí 😀
@nastickakessinka no neviem čo ten doktor tým myslel, doteraz som k nemu chodila raz za rok s odporom, lebo sa tak divne vždy tváril, keď mi kontroloval prsia 😀 no a teraz by som tam rada chodila na poradnu 😀
@nastickakessinka ozaj, 28.4.1984 som 😀 Toto veru neni náhoda. Sme si súdené asi všetky 3, že sme sa tu stretli 😉
@janchi212 😀 neboj neboj, na poradne sa nachodíme. Ja by som skôr teraz potrebovala aby ma môj lekár vysetroval kazdy deň az mi povie ako na tom som a nemusím to študovať 😕 , ale taký luxus si zatial nemôzem dovoliť 🙂 .
Čo sa týka trhu ... @dohna začne piť grepový džús a bude mať hlienu toľko že ho môže predávať, tak s ním pôjde na trh aby ho (ten hlien) pedala takým čo ho nemajú (teda mne 😀 ) 😀 😀 😀 Dosť nechutné no ale ... 😀 😀 😀
@janchi212 Nemôžem tomu uveriť, veď to nie je normálne 😉 , ja som 28.04.1988
@nastickakessinka tak toto ste zabili teda 😀 😀 sa rehocem 😀 je to osud asi 😀
@nastickakessinka @janchi 212 no tě pic, mna asi šlahne, tak ja som teda 28.4.1979, ty kokso ja normálne nechápem sa tu na tom rehocem, to je osud, nie náhoda 🙂 tak to to stretko musíme baby dať , bude sranda 🙂
@nastickakessinka no ešte ked zostaneme teraz všetky 3 tehu tak to bude iná sranda 😀 😀 😀 a čo ked sa aj naše deti narodia v 1den ? ale to som už daleko 😀 😀 😀 ale ako možné je všetko 🙂
@janchi212 @nastickakessinka, ty brďo, no nás ked si tu niekto číta, sa musí válať od smiechu 🙂 iank grepák som v Lidli nezohnala, skočím zajtra do lepšieho obchodíku 🙂
@dohna no možné to je, že keby sme všetky otehotneli v tento mesiac tak aj deti sa môžu v jeden deň narodiť 😀 veď my dve sme aj mrchu dostali v jeden deň a @nastickakessinka iba o deň skôr tuším. Či o dva?
ja pijem ten caprio ružový grep, ten je dobrý, no a u nás v bare majú tuším toma, a ten je tiež dobrý, ten je asi biely
@janchi212 to neva @nastickakessinka to nejak tie dva dni ponosí ešte v brušku 😀 😀 😀 a pekne si na nás počká 🙂
@nastickakessinka ja som tiez 1988 ale aprilova niesom ako vy ja som 1.6
@bandikovajana ahojky ako si na tom? robila si si dalsi testik? nechystas sa radsej k MUDr? ....tak ti drzim palce 🙂
ja nestiham citat baby, vy ste jak rakety :D a tie vase datumy, no to je pecka, fakt si dajte rande, ste si sudene :D
@lambrett chystam nech ma prezre ci je vsetko ok ale robi len stvrtky
@bandikovajana aha, no tak skoda, ze musis tak dlho cakat ale ktovie....mozno sa to dovedy nejako vykrystalizuje, snad v tvoj prospech a teda na babatko 🙂
Mam zimnicu, boli ma brucho. :( Zajtra taku mrchavu mrchu dostanem ze az. :(

@nastickakessinka tiež som si to všimla, len aby to tak aj drahý vnímal 🙂 ale asi áno ked sa tak rozplýva 🙂 už ráno som ho pripravovala či to dnes dá 🙂