icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

petraslov
16. aug 2014

@zuzkaa8855 už teraz, prebieha práve ovulka, tak šup šup na to 😉

nastickakessinka
16. aug 2014

@zuzkaa8855 Vitaj 😉, kolky den DC si? to moze znamenat zaciatok ovulky takze sa treba snazilkovat 🙂

zuzkaa8855
16. aug 2014

No a co je ta DC? Chi este som v tom mimo ( pardoon 🙂

zuzkaa8855
16. aug 2014

Chceme dnes len mali smr aj vcera a nebola som di ista ci je dobre ked este sa mi vajicko neuvolnilo

nastickakessinka
16. aug 2014

@zuzkaa8855 Dc je den od zacatia menstruacie, cim castejsie budete sexovat tym lepsie, my tuna s dievcatatami sa snazime kazdy druhy den takmer od skoncenej MS, teda nikdy nevies kedy sa zadari...

zuzkaa8855
16. aug 2014

Aha yak ms mi zacala 3.8 mam 29,30 cyklus teda 16DC ak sa nemylim

sophina
16. aug 2014

@janchi212 ano prave ten ☹

zuzkaa8855
16. aug 2014

A ty
@nastickakessinka ako dlho snazilkujete?

sophina
16. aug 2014

@nastickakessinka nezabudni, ze pocat pred ovulkou sa rodia dievcatka a po ovulke chlapci 😀 😀 😀

zuzkaa8855
16. aug 2014

@sophina hehe dobre vediet aj ked skor by som si priala aby som bola cim skor tehu.a nech je to zdrave .mas odskusane?

jankes
16. aug 2014

dnes som dostala MS. Takže tento mesiac to nevyšlo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

nastickakessinka
16. aug 2014

@jankes och, to ma mrzi. Ako to, ze je take tazke spravit babo? na co sme si davali cele tie mesiace pozor a ked to robime naplno tak aj tak nic...dost ma to rozculuje. Moooja, aspon si uzijes este sexu 😉

nastickakessinka
16. aug 2014

@zuzkaa8855 My teraz druhy mesiac, snazim sa nemysluet na babo a nesledovat sa, len si uzivat mnozstvo sexu 😉. Vy sa kolky mesiac snazite?

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 @jankes @lambret tééééda tu je ale rušno aj bezomňa 🙂 vidím že Vám tu ani trochen nechýbam :(
u mna nič nové, teda sexík včera bol a potom tá oslava a odvtedy sa s mojím nebaví, dobré nie ? ten ma tak vytiočl jak hovado, takže dnes tichá domácnosť bez sexu 😀 😀 😀m

nastickakessinka
16. aug 2014

@sophina juuuj, ked mne je uplne jedno co to bude len nech sa to zadari a je to zdrave. Chcen len jedno babatko tak veriiiiim ze sa podari ( dvojickam sa nebranim 😉
Vy sa idete pokusat dalej? inak dievcata aky mate nazor na pocatie pocas ms? verite tomu? a uz ste skusali podaktora? s pravdou von :-P

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka ja som vedela že na nás s tým pôrodom počkáš, šak tak ako sa dáva vyvolávačka, tak je hádam niečo na zadržanie, nie 😀 😀 😀 inak baby @nastickakessinka a @janchi212 hlien nič, grepák som stále nezohanala, teda ani som nezháňala, som dospávala ten včerajšok, ale asi bude hlienu až budúci týždne, to mi tak vychádza na 18DC ovulka, uvidíme, ak teda budeme ešte sexovať :(

nastickakessinka
16. aug 2014

@dohna chybala si nam tu :'(. Ako to ze ticha domacnost? to teraz nemoooozes

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka ty čo stále šmátraš ten krčok, ved povedz drahému nech pošmátra ona, nie ? @janchi212 😀 😀 😀

nastickakessinka
16. aug 2014

@dohna este stale nie? to je ako mozne? sakra, kup ten dzus ved to bude sex do konca mesiaca :-\?

dohna
16. aug 2014

@sophina no vidíš, aspon ušetríš jeden digi test 😀 😀 😀 a budeš mať na sept 🙂

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka ja tomu verím lebo niekedy počas MS mám takú chuť že hrôza 😀 😀

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka normálne tichá domácnosť, som na neho nasratá jak Ďas 🙂 môžem čo by som nemohla ale neviem, či mám na neho vôbec po včerajšku chuť 😀 😀 😀

nastickakessinka
16. aug 2014

@dohna 😀 😀 On smatra s niecim inym 😀 , ked uz prevracia ocami nad mojimi aplikaciami, statistikami a metodamy. Dospela som k zaveru ze tomu krcku nerozumiem, memoze byt spadnuty tak, ze by mi aj pol prsta stacilo na nahmatanie, neviem co to tam mam 😕 😀 .

dohna
16. aug 2014

@janchi 212@nastickakessinka neviem, myslela som že hlien začne dnes, a nič suchoty suché ako na sahare 😀 😀 😀 jasné zajtra kúpim, dnes som bol ajak omáčka, sme včera prišli po polnoci domov,... ani som nekuchtila, ved našťastie ani nebolo komu , xixi Ados išiel k ex na víkend a priatel sa minie 😝

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka a ktovie či ho vôbec máš ? možno si sa narodila bez neho 😀 😀 😀 z toho si nič nerob, ja v tom s tým krčkom tiež nemám vôbec jasno, ale ani ma to netankuje 😀

nastickakessinka
16. aug 2014

@dohna boooze, co ti vyviedol? to bude mat teraz chudacisko tazke 😎 , tolko kvetov a cokoladok co bude musiet doniest sa mu ani nesnivalo 😀. Do zajtra sa udobrite a vecer sexovacka na uzmierenie. Alebo sex ked budete pohnevany moze byt tiez zaujimavy.... 😀 😀

dohna
16. aug 2014

@petraslov @zuzkaa8855 vidím že tu máme nejaké novinky, dievčatá vítam Vás medzi nami, dúfam, že nás tu niečomu novému priučíte a nebudete sa tu s nami @nastickakessinka a @janchi 212 nudiť, to verte 😀

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka a ved sa natrcal ako svina, jáááj neznášam ho takého :( našťastie to nie je často, ale aj tak ma to vytáča lebo ja moc alkohol nemusím , akože ked si dá na náladu tak v pohode, ale skrátka to prehnal
no kvetmi si ma moc nekupi, ja kvety moc nemusím, úplne stačí ked bude normálny, ved sa už ráno vypytoval čo mi pomôže urobiť ,.... 🙂 Sex je práveže najlepší na uzmierenie 😝 😝 😝

nastickakessinka
16. aug 2014

@dohna Diiiiiiky 😀 😀 😀 a mozno ho mam taky dlhy 😀
Ako bolo na oslave??
Ani prsia ta nabolia, zeby si este nemala ovulku? to ti poton vyjde zas cca 32 dnovy cyklus, ze?

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka a @janchi212 inak som čítala že ked to najviac bolí tak vtedy je ten správny čas snažilkovať, aj ked neviem či by som sa cez takú bolesť počas ovulky preniesla, ved som niekedy z toho na umretie 😀 😀 😀