icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka 😀 😀 😀 na oslave dobre som sa nasmiala, bolo fajn, ešte máme ísť na jednu 6.6 ale to mu dám už ultimátum, bud alebo 🙂 nech má na výber chalan 😀 😀
vieš čo ani prsia, len dnes ma trošku pichalo na ľavom aj pravom vajci, ale nie tak ako pri ovulke tak neviem, ved vieš že dávam hned info, ked je so mnou nejaká zmena 😀 😀
@janchi 212 dávam ťa do kopie, aby si bola aj ty v obraze 😀 😀 😀

zuzkaa8855
16. aug 2014

@nastickakessinka tak naplno sme sli len vcera poprve🙂 a dnes sk sa podari predtym vysetrenia atd ci sme ok a tak 🙂

dohna
16. aug 2014

@janchi212 inak aj mne podla mojích výpočtov, prepočtov, kalendárov vychádza ovluka na 22.8 čiže 18DC, myslím že aj ty by si tak mala mať, nie? ked sme začali rovnako MS ? ja nemám stále hlien ani iné príznaky, tak asi vážne to príde všetko až budúci týždeň 🙂
@nastickakessinka a ty by si teoreticky podla nás mohla mať začiatkom budúceho týždna, odhadujem tak pondelok utorok, čo ty nato ?

zuzkaa8855
16. aug 2014

@dohna dakujem ano mam dost velke bolezti az krize ma bolia ale laska vylieci ako sa vravi 🙂

nastickakessinka
16. aug 2014

@dohna vies co podla mojej novej aplikacie mam zajtra posledny plodny den, aj si mydlim lebo pichnutie vo vajci bolo zaciatkom tyzdna, potom aj pichanie v podbrusku a pred dvomi dnami ten do biela vytok ( ale ziaden sopel o ten bude az ked mi hovpredas 😀 ) to mam doteraz. Aplikacia mi podla celorocnej ms vyratala ze mam priemerne 28 dnovy cyklus, co je pravda pohybujem sa od 27 do 32, dalsia ms by mala dojst 28 ale nepriiiiide, ved to nemoze byt take tazke splodit jedno mimco!!!

nastickakessinka
16. aug 2014

@dohna chlapec ma na vyber to ti poviem 😀 😀 ale ved som taka ista jak ty takze radsej pomlcim. Zajtra bude u vas doma riadna divocina v posteli ze @janchi212 😀

nastickakessinka
16. aug 2014

@zuzkaa8855 juuuj moja, tak to smelo do toho caka vas krasne obdobie plne milovania sa 😎 .

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka no možné to je, uvidíme 🙂 bobénku momentálne aj ja mám nedostatok 😝 😝 😝 ale ved nepríde 28MS ja by som mala mať 1.9 MS a tiež si myslím že to nemôže byť až taká veda, to dáme neboj že @janchi212?

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka no ved si býk ako ja, tak aspoň vieš o čom hovorím, xixi no uvidíme či až zajtra možno sa ešte aj dnes prituli, ale tak zatial sa robím urazená, nech to nemá také jednoduché 🙂
že by @janchi212 dnes sexovala ked tu nie je ? 😲 😲 😲

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka @zuzkaa8855 no že krásne 😀 😀 😀 možno tak 2 týždne nech ich to omrzí a zistia že sa nemilujú ale sú továren na mimčo , 😀 😀 😀

dohna
16. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 a @zuzkaa8855 inak baby mi ked sme išli 1x na plno tak sme mali normálne trému 😎 😎 😎

mystisch
16. aug 2014

@nastickakessinka kym ti muz nepovie :D to robenie deti je narocne ... :D

mystisch
16. aug 2014

@nastickakessinka normalne ako citam tvoje prispevky....mam pocit, ze rovnako na to hladime :D :D

petraslov
17. aug 2014

@dohna ďakujeme za privítanie 😉 ja síce snažilka nie som, aspoň zatiaľ nie, ale časom ešte plánujem byť 😉 prajem všetkým, čo túžia po bábätku, nech sa čoskoro podarí 🙂

janchi212
17. aug 2014

@dohna @nastickakessinka baby normálne nechápem. Chvíľu som tu nebola a že 14 upozornení 🙂 Inak som sa riadne nasmiala, keď som to všetko čítala 😀 to s tým sopľom alebo s tým krčkom (ten asi ja nemám, alebo krátke prsty, no neviem ho nahmatať 😀 )
@nastickakessinka tortu asi radšej neodfotím, riadne som si ponádavala pri nej, keď som ju plnila. Lebo mi začala plnka vytekať, ale aspoň na chuť bude hádam dobrá (tvarohovo-višňová s parížskym krémom)
@dohna, hej večer som tu nebola lebo sme sexíkovali 😎
Inak baby neviem prečo no včera ma normálne boleli prsia, aj bradavky, a akoby ma šteklilo v nich. Podľa teploty ovulka ešte ani nebola, tak neviem. Aj taký biely krémový výtok som mala včera ako @nastickakessinka minule mala.
@dohna podľa mojich výpočtov by ovulka mala byť 18.8., a podľa ovulácie podľa Jonáša by mala byť až 22.8. Tak uvidím kedy bude 😖
@nastickakessinka nech appka slúži a hlavne, aby si si tam onedlho mohla nastaviť tehotenstvo a ukazovanie týždňov, alebo odpočet dní do pôrodu. Ja si tam inak značím aj kedy sme sexíkovali, aspoň mám prehľad potom 😀 😀 😀

janchi212
17. aug 2014

@petraslov
@zuzkaa8855 vitajte baby. Budem držať palce 😉

janchi212
17. aug 2014

@sophina, musíte si rýchlo zaobstarať náhradu za neho, nech sú detičky neni smutné. A čo ho zrazilo niečo?

lussya
17. aug 2014

No baby.. vy ste sa rozpisali...
Tak my u dr v pogode... v septembri mame zacat s prvou iui co znamena doslovne ze mi lekar vlozi muzove spermie do maternice, samozrejme aj nejake lieky budem brat na stimulaciu folikulov, nechnporiadne narastu.. titi mame absolvovat trikrat kazdy mesiac a ze ked sa nepodari tak ideme na ivf, co je umele...
Ale snazime sa aj tak, vsak muz mal narodky, mala je furt na prazdninach, tak sexujeme skoro stale...
Co znamena to 18dc? Ako sa to rata?

janchi212
17. aug 2014

@lussya tak hádam vám to vyjde 🙂 užívajte si to kým je malá preč 😉
18 dc je deň cyklu. 1 dc je prvý deň menzesu atd

sophina
17. aug 2014

@janchi212 Janulkaa, niekto ho otravil

janchi212
17. aug 2014

@dohna oprava, 19.8 by som mala mať ovulku. No teplota mi ani neklesá a vraj pred ovulkou klesne a tesne po nej dosť stúpne. Ty aj meriaš? Či si sa nedostala k tomu?
Hádam ste sa už udobrili 😉

janchi212
17. aug 2014

@sophina to ozaj? to ma mrzí. Žiaľ aj takí sú ľudia ☹

ziza55
17. aug 2014

@nastickakessinka juuuj aj mne ma dojst mrcha 28eho...dufam ze nam nepriiiiiiiiide 😉 😉

ivusiatko
17. aug 2014

hello kočky, hlasim sa po dlhšej dobe. My sme od štvrtka začali výrobný proces 😀 😀 tak dúúfam, že krámy 31.8. nedojdu 🙂

tú aplikáciu čo spomínate, tak tá je super len kedže som si roztrieskala displej :-/ tak mám po telefóne a značím pekne do kalendára o nervy to počítať 😀

dohna
17. aug 2014

@lussya ahoj že si sa ozvala 🙂 super držím palce nech sa Vám zadarí IUI čo najskôr aby si mohla byť s nami v májovkách 2015 🙂

dohna
17. aug 2014

@janchi212 áááááále kde by som sa ja dohrabala k meraniu teploty ? 😀 ráno nemám šancu, ale tiež značím aspoň sex do toho kalendára na womenzone nech mám aspoň prehľad 🙂
@nastickakessinka

lambrett
17. aug 2014

@janchi212 iiiha dobre, mala si niekedy predtym take ppocity v prsnikoch?....drzim prstiky 😉

nastickakessinka
17. aug 2014

@lambrett @janchi212
@dohna Tie pocity v prsníkoch ignoruj. Mňa teraz tiež bolia a k tomu ten výtok presne ako si písala, keby toto isté neprežijem aj minulý mesiac tak si zas myslím, že sa zadarilo. Neviem na čo tie prsia tak reagujú ☹

zuzkaa8855
17. aug 2014

@dohna tak ako vravis moj sa ma pred ...opytal mozem?🙂 ale sranda je to mile podla mna este mi povedal citimto na dvojicky tak uvidime mne ma prist 2.9 tak hadam mrcha pojde na dovolenku 🙂

janchi212
17. aug 2014

@ivusiatko ahoj, tak sa registruj na www.womenzone.cz....a tam nemusíš počítať. Je tiež super 😉