icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
17. aug 2014

@lambrett hej mala, keď som bola tehotná. No mrchu by som mala dosťať až o 2 týždne, tak neviem čo to bolo

nastickakessinka
17. aug 2014

@dohna 😀 😀 ja som si poctivo dopísala dni sexu v tej mojej novej aplikácii
@janchi212
Ako to dnes s vami dievčatá vyzerá?? Hlien už je @dohna?? Aaaaa udobrovacie ťuťulimuťuli??? 😀 😀
@janchi212 prsia ešte bolia? Zajtra by ste mali mať ovulku, že?
Ja som dnes prespala celý deň, nič som nespravila, fakt 😒 . Drahý aj tak nebol doma. Zajtra zas sex, už sa mi ani nechce 🙂 . Inak @dohna pri čítaní továrni na robení mimča som sa skoro ušúlala od smiechu... vystihla si to, to nie je milovanie ale zamestnanie 😀 😀 .

nastickakessinka
17. aug 2014

@janchi212 ked si bola tehotná vedela si to hned alebo až ked neprišla mrcha?
Inak ešte ma napadlo, mali ste pri uhniezdení trochu krvavý výtok @dohna, @janchi212 , @lambrett ? Malo by to byť do 6 dní od oplodnenia vajíčka.

nastickakessinka
17. aug 2014

@ziza55 Nemala by ti skôr? Koľko dňový mávaš cyklus?? A jasnééééé, že nedôjde, bo si to s tými mrchami vyriadíme 😎 😎

nastickakessinka
17. aug 2014

@lussya Neboj, tie inseminácie vyzerajú mať dobré výsledky. Veď potvorky sa bez problémov dostanú tam kam majú a už len nájsť to vajíčko. Nepovedal vám doktor prečo sa vám nedarí? Vraj keď sú obaja zdraví a stále nič, tak za to môže psychika. To si vytvárame nejakú psychickú bariéru a to je ten problém. Nejak tomu nerozumiem, ale veď celé telo človeka je podivná záhada. No ale to som sa už moc rozpísala 😉 , držím palce a hlavne stále sexíkujte 😀

nastickakessinka
17. aug 2014

@mystisch Treba to brať trošku s humorom, stresom tomu vôbec nepomôžeme. 😉

sophina
17. aug 2014

No akoby som to pomenovala ... Mrcha Sa nechce rozbehnut volajako. Vcera len raz trosku , trosku spinenie, dnes cely den ze vobec nic, a teraz vecer po wecku skor hlien s primesou jasnej cervenej ... Inak nic. No a co vcul.

bandikovajana
17. aug 2014

Baby ja ten moj cyklus vobec nechapem aj mam vecer take krce ze uz dnes pride a stale nic zajtra idem volat lekarovi, ani ten alchemilkovy caj mi nepomohol akurat som z neho mala viac hlienu. a muz mi povedal ze jeho sesternica zistila az v 3 mesiaci ze je tehotna meskala jej tak si spravila test nic neukazal tak kaslala na to ze sak pride mrcha a nic nic tak isla lekarovi a jej povedal ze uz je v 3 mesiaci a test jej vobec neukazal

zuzkaa8855
17. aug 2014

@nastickakessinka ja mam29,30 dnovy .

klarisa23
autor
17. aug 2014

@adadi ahoooj, teraz akurat pozeram,, ze sa vam zadariloooo, mooooc gratulujeem 🙂. Snazili ste sa o mimi od toho marca?

dohna
17. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka no šikulka, aspoň v tom budeš mať už jasno 🙂 hline dnes trošku dorazil, taký hustý biely, ale udobrovanie nebolo, kurňa, to musím nejako inak vymyslieť, 😀 😀 😀 ja by som mala mať ovulku vo štvrtok 22.8 ale možno príde aj skôr
že "zajtra zas sex" ako keby si išla do práce na 12tku 😀 😀 😀 😀 ale nás to baví čo? som zvedavá ako dlho to takto vydržíme 😝
to si myslíš že si pamätám 14rokov naspäť či som mala nejaké pocity pri uhniezďovaní ? si pipi ? tiež som na tom bola ako ty že sa raz vyspíš s chlapom a si tehotná 😎 😎 😎 to kde si vyčítala tých 6 dní ? si dnes nejako tuším študovala, xixi

klarisa23
autor
17. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka
@janchi212 Tak zienky, nasla som si chvilu cas, tak som tu nakukla a veru ako pozeram tu to zije 🙂. No ja som na tom dost biedne, bo dnes mam 21 DC a uz mam spinenie, takze ani tento mesiac asi nic...ale uz som na nervy z tej mrchy, ze mi chodi stale tak skoro 😒

dohna
17. aug 2014

@nastickakessinka @lussya jasné inseminácie sú ok, len horšie či sa to potom udrží, aj známy tak boli, ale oni mali problém že im to v určitom týždni odumrelo :( prajem aby to tebe dopadlo lepšie 🙂

dohna
17. aug 2014

@nastickakessina @janchi212 @sophina tak ale si možno tehu, neskúšala si ten digi ? že vraj to tak umí byť že je trošku špinenie, ako keby mrcha mala dojsť ?

dohna
17. aug 2014

@nastickakeeinka @janchi212 @klarisa23 ááá tak to je dosť skoro na 21DC? nie ?

klarisa23
autor
17. aug 2014

@dohna ved to ☹ ja mam stale ak skoro...ked som to spomenula minule gynekologovi, tak mi spravil testy a zistil, ze mam zvyseny prolaktin, co tiez ovplyvnuje plodnost zeny tak ma poslal k endokrinologovi, bo ta hodnota bola dooost vysoka, ten mi dal lieky a povedal, ze by mi to malo pomoct otehotniet, ale lieky beriem uz skoro rok a menzes stale takto ☹ no este som brala duphaston a potom mi ho doktor vymenil za lutenyl, ale obidva lieky boli hrozne, bo som spinila aj dva tyzdne pred mrchou, tak som to vysadila a znova sa to vratilo do starych kolaji ☹

klarisa23
autor
17. aug 2014

@dohna
@janchi212
@nastickakessinka inak neviete, ktory den cyklu sa ma zacat pit alchemilkovy caj? Bo vsade sa pise inak 😒

dohna
17. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 @klarisa23 ja viem že sa má piť do ovulky, ale asi hneď keď začne mrcha ? neviem , xixi

dohna
17. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 @klarisa23 ale tak tie 21DC majú aj výhodu, aspoň nemusíš tak dlho čakať na MS ako my 😀 😀 😀

dohna
17. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 @klarisa23 baby a z mochita sa mi nebude robiť viac hlienu ? 😀 😀 😀 lebo toho som tento víkend vypila už na hektolitre (samoška nealkoholického )

klarisa23
autor
17. aug 2014

@dohna aj ja mam z toho misunk, fakt neviem kedy...no skor nervy mi to robi ☹. Ale ja som odjakziva takto mavala mrchu.....hh z mojita? no keby si napisala, ze si pila alko, tak ti poviem, ze mozes mat z neho akurat tak dobru opicu, ale takto neviem veru 😀

janchi212
17. aug 2014

@nastickakessinka vtedy som to vedela hneď. Ešte vyše týždna pred menzesom som mala naliate prsia, a proste som to nejak cítila, že niečo je iné vo mne. Aj brucho som mala trošku. Ale ja hlavne ten pocit som mala, že sa to podarilo 🙂
inak včera po sexe som mala trošku krv, neviem čím to je, či sme nejaké divočiny ozaj robili 😀
a inak prsia trošku bolia ešte, no menej ako včera. Ale hlien dnes nikde, a to som vypila skoro liter džúsu, lebo sme boli s kamošmi na vychádzke 😀 mne appka ukazuje ovulku pozajtra, womenzone mi ju ukazuje zajtra.....teplota zatial nenasvedčuje nič 😖

janchi212
17. aug 2014

@sophina tak počkaj pár dní alebo vyskúšaj zajtra ten digi test, možno máš len špinenie 😉

janchi212
17. aug 2014

@klarisa23 a aj ostatné mesiace ti takto chodí? a ovulku mávaš potom koľký deň cyklu?

janchi212
17. aug 2014

@klarisa23 ja som ho pijávala od prvého dňa cyklu do cca ovulky. Potom ho už nepi, lebo keby sa vajko uhniezdovalo, mohlo by to spôsobiť sťahy maternice a následky potrat, resp. mikropotrat. A pila som ho 2 krát denne jeden sáčok v pol litri vody

dohna
17. aug 2014

@nastickakessinka
@janchi212 ale tak vidím že máš s tou ovulkou na výber 😝

janchi212
17. aug 2014

@dohna neviem, vyskúšaj pár dní a potom nám povieš 😀

janchi212
17. aug 2014

@dohna no mám. Ešte aj podľa Jonáša je to inak. No je to aspoň blízko realite, lebo keď som si pozerala ostatné mesiace v roku, tak to jemu vychádzalo keď som mala menzes a podobne 😀 tak musíme stále sexovať 😀

dohna
17. aug 2014

@janchi212 no právže dnes začal hlien, tak možno to posobí 😀 😀

dohna
17. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 chuďatko moje, aby ste sa nezodrali 😀 😀 😀 ale tak treba to poistiť každý den 🙂