Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
ahojte pridávam sa k vám a mám aj páru otázok.Ak všetko pôjde tak ako chcem tak v lete začneme pracovať na bábätku a ohľadom toho ma zaujíma či podstúpite nejaké vyšetrenia alebo budete brať nejaké doplnky,kyselinu listovú a tak alebo idete hneď na to?
@klarisa23 pretože mu nedôverujem ohľadom starostlivosti o moje telo zdá sa mi že nezodpovedne pristupuje k problémom ale zase má najlepšie prístroje na pozorovanie dieťaťa takže sa mi zdá že aj keby som od neho odišla tak ďalší lekár ma aj tak pošle k nemu na sono a tak,takže sa ešte stále rozhodujem.Počula som naňho veľa chváli ale aj veľa zlého takže tak
ahojte môžem sa pridať? Pred týždnom mi lekár oznámil, že naše prvé bábo odumrelo takže som musela ísť na kyretáž 4.4.2014. Bola som v 11 týždni no bol tam iba vak už. Lekár mi odporučil počkať aspon 3 mc, takže niekedy v lete by sme s chceli začať snaziť . Snad to vyjde a dotiahneme to do konca.
@janchi212 ahoj skoda ze sa pridavas po tak neprijemnej udalosti, ale vitaj. Nabudúce uz to bude ok, neboj, treba pozitivne mysliet.
ja planujem uzivat od maja femibion 800 (co mi ostal po nepodarenom tehu), to mi schvalil aj moj dr.
baby aj si merate bt? lebo ja som to robila len raz v zivote pred 6 rokmi a to som otehotnela hned v prvy cyklus 😀 takze moc skusenosti nemam. aj pri druhom to bolo na prvy sup, aj ked teda s nie moc slavnym koncom, ale nabudúce uz to bude ok. Teraz cakam na prvu mrchu po spontánnom potrate a uz sa neviem dockat 😎 aby nam to pekne odsypalo
Ano ja chcem počkať na 3 menzesy a potom hned na to. Uvidim koľko teraz bude trvať kým mi príde prvá menštruácia. Začala som piť alchemilkový čaj nech sa mi upraví maternica.A ked sa už pôjdeme snažiť niekedy v júli, v auguste začnem aj femibion, ktorý mi zostal teraz.
ahojte kočky,
môžem sa aj ja pridať? my tiež plánujeme od leta, najprv teda musím podstúpiť menší zákrok, ale verím, že potom to už budem ok a na tretí krát to vyjde. Bohužial 2x nevyšlo :(
Ahojte, my máme v auguste svadbu, a na bábätku by sme chceli zacat pracovat od juna ;) mam za sebou preventívne prehliadky u gyn. aj obvodnej. Aj usg prsnikov. Tak uvidime ako sa všetko vykrystalizuje 🙂
ahojte 🙂 tak pripajam sa aj ja my s priatelom sa tiez chceme zacat snazit neviem presne ci od leta alebo jesene ale tento rok by sme mali zacat 🙂
pekne sa nam to tu zacina rozpastat 🙂 buducu jar budu plne porodnice :D
Ahojte.Aj ja pridávam.Máme 14mesačného synčeka a plánujeme druhé.Chceli by sme začať v lete aby sme mali rozdiel cca 2-2,5roka.
@janchi212 ahoj, ja som tiez tu v skupinke, tiez po takom zazitku ako ty a chcela som ti iba povedat, ze som alchemilkovy caj dovtedy nikdy nepila a potom mi ho baby odporicili, pila som to teda poctivo 3x denne a mrcha prisla presne na 28 DC, takze neviem ci to bolo cajom,ale pokazit urcite nic nemoze 🙂 a drzim palce nech ti dni rychlo utekaju a je tu opat cas na snazenie 😉
@ivusiatko veru do tretice vsetko dobre 😉 najprv som sa rozodla ze v ziadom pripadne skor ako o rok nie a teraz pomaly ustupujem a mozno jun uz by sme skusili. Bola som uz aj na testy na zrazanlivost, este musim ist na stitnu zlazu a aj s mm na genetiku, ale aj tak verim, ze obe to boli len nahody a teraz uz nebude problem...
Dievčata môžem ísť na usg prsnikov, ak si nie som istá tehu napr.?
@tamarka9 ahoj ja si tiež myslím, že sa ním nemôže nič pokaziť, tak ho pijem zatiaľ 2x denne, plus minimálne jeden krát denne ešte ženský čaj. Tiež už počítam dni, kedy dostanem, ako hovorí moja kamoška ,,jahodový týždeň´´ a bola som bližšie k tomu, že sa posnažíme zase. Verím, že nám to vyjde všetkým, ktoré sme tu a stretneme sa v nejakej inej téme 🙂 Ty sa už snažíš? Či tiež až cez leto začnete?
@tamarka9 ahoj, ja ja som veru rok pockala, resp minuly rok koncom februara som potratila, poslal ma tiez na genetiku kde mi zistili mutaciu nazov si uz nepamatam, ale v podstate mam uzivat len viac kyseliny listovej a vitamin B12, a na hematologii som bola tiez akurat vcera som si volala o vysledky a vsetko ok, negativne. A rozhodla som sa ze nejak koncom juna, zaciatkom jula sa pojdem dat zasit dopredu laparoskopicky do BB, kedze mne to pri oboch pustal krcok a potom uz mozme zacat pracovat na drobcovi co verim ze nam vyjde ako pri tych dvoch prvych tehotenstvach hned na prvy sup 🙂

@dominikak ahooj, hormonalny profil dopadol dobre 🙂 dokonca sa mi uz upravila aj hladina prolaktinu, tak ze by s otehotnenim nemal byt problem 🙂