Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@tamarka9 mala by prísť začiatkom mája. Vždy som mávala menzes presne 28 dní, max.29 či som užívala HAK alebo nie, tak dúfam, že aj teraz príde 2.5. Ja som tiež čítala, že veľa babám pomohla alchemilka a aj iné čaje, takže ho radšej pijem, nech sa mi dá maternica rýchlejšie do poriadku. Uvidím čo mi povie doktor, keď pôjdem na kontrolu. Ja som žiaľ chytila pár dní po zákroku zápal močových ciest, lekár čo môjho zastupoval mi hovoril, že vyčistili ma dobre, len teda, že mám zápal, tak mám dvoje antibiotiká a pijem aj tie čaje. Podľa toho ako mi doktor povie, že som na tom, keď pôjdem za ním s výsledkami z histológie uvidím kedy sa začneme snažiť. Aj keď vravel, že on odporúča 3 cykly, môžno by sme to skúsili aj po 2. Ak bude teda všetko ok.
@dominikak nie nevyziadala som si ho, on mi ho sam navrhol, ked som povedala, ze chcem babo 🙂. Mna by to popravde ani nenapadlo. No uz sa mi minaju krabicky s liekmi a cas neuveritelne uteka, tak sa uz zacinam tesit 🙂. V juli chceme ist na dovolenku a odtial by sme sa chceli vratit traja 🙂. A ty ako?
ahojte, no tak zienky, ako ste na tom?? leto sa nam uz pomaly blizi 🙂
@dominikak halo tak ako sa dari? Si spominala ze uz v maji to vyzera ze by ste mohli zacat, tak som zvedava 😉 Ja som dnes 7DC a veru ma uz zacina lamat, ci skusat, lebo doteraz som myslela ze az jun ale dnes ma nejaka chut premohla, neviem ci veru neskusime tiez uz tento mesiac 😉
@tamarka9 ahooj 🙂 no my sme zacali okolo 6 maja som mala asi ovulaciu. tak som zvedava ci to vyjde. ale myslim si ze to tento mesiac nebude, mam taky pocit. ja si to vlastne ani neviem predstavit zeby to vyslo aj ked to velmi chcem. take zvlastne pocity. tak ked to tak citis tak urcite vyskusajte. prave vtedy to moze vyjst. 🙂
@dominikak este si idem v piatok pre vysledky z hematologie a na vysetrenie, nech som si aspon v nieco ista ze je ok a ked bude, tak zacneme skusat, ja by som mala prave v piatok zacinat s plodnymi dnami, tak uvidime tiez 🙂 A kedy ne/cakas mrchu? A zmiesane pocity poznam, neboj budeme zmiesane spolu 😀 A aj beries nejake vitaminy? Ja nie, lebo sme este tento mesiac nechceli skusat,ale dnes uz zacnem aspon kyselinu listovu...
@tamarka9 svoje dni by som mala mat koncom tohto tyzdna. zatial ziadne priznaky. len vcera som mala take slabe spinenie ale len chvilu. tak som si myslela, ze som dostala skôr. raz za cas beriem kys. listovu ale nepravidelne. balenie mi dala kamoska co jej zostalo inak by som si to asi nekupovala. radsej sa snazim jest viacej zeleniny. tak keby skusate daj vediet ci budeme cakat na vysledok 🙂
@dominikak fuha to spinenie je zaujimave, niektore baby pisali, ze sa to moze stat pri uhniezdovani, co by tebe asi aj casovo sedelo, tak silno drzim palce, bola by to pecka na prvy sup 😉 A mas aj nejake testy kupene? Ja tiez tu kyselinu listovu beriem,ale podobne nie pravidelne, obcas zabudnem 😅 A tiez jem viac zeleniny....
@dohna ono femibion sa môže brať aj pred tehu..to nie je problém..ale ten inofolic je na rýchlejšie otehotnenie a ked žena zistí,že je tehotná už sa nemá brať...femibion al.samostatná kys.listová ( najkoncentrovanejšia je od zentivy a je len na predpis) sa berú pred tehotenstvom to je v pohode
@dominikak ahoj tak ako? mrcha dufam ze nikde 😉 no mna nepotesili najprv v piatok vysledky, ale potom mi pomohla jedna kocka tu z mk, ktora mi pozistovala veci, velmi som jej vdacna ale pouzivali sme este ochranu- teda po tej kontole u dr sme uz ano,ale predtym nie, tak teraz to bude celkom zaujimave 🙂
@tamarka9 ahoj takže prva mrcha prisla az po 35 dnoch.Trvala len 3 dni aj to bola slabučká.Dnes som bola na kontrole u doktora, vraj je všetko ok no odporučil mi počkať mesiac dva.Takže chceme začať az nejak v júni nakolko začiatkom júna má švagor svadbu tak si chcem aspon troška a zabavit sa. Je to po psychickej stronke lepšie no ešte mi je smutno a ľúto ked vidím iné bábo.Teda vlastne ked vidím nejaké z rodiny. 😒 A ty ako? Už ste začali?
@dohna
@klarisa23 no my musime snazenie trosku odlozit, nakolko nemam uplne oki cyto, teraz berem indonal partner for woman v septembri kontrolne cyto ale od jula popri dovolenkach tomu nechame volny priebeh ci sa zadari, chceli by sme totiz dievcatko, chlapceka certa uz mame a podla cinskeho vypoctu mi v lete vychadza dievca a potom uz sami chlapci, tak ale neva 🙂 🙂
@darinka.b
@dohna a mne zase naopak 🙂. Mne v juli chlapec a potom az do konca roka dievcatko 😀. Ale moc na taketo veci neverim, kedze za pohlavie moze otec dietata a v podstate aj ked by nam velku radost spravilo dievcatko, tesit sa budeme aj z chlapca, hlavne nech je babenko zdrave a pri jednom ostat urcite nechceme 🙂.

@ivusiatko ja sa fyzicky citim ok, len v hlave to nemam este vsetko v poriadku 😀 no ale ten jun by som uz chcela skusit, budem mat vtedy stitnu zlazu uz vysledky a aj hematku, genetiku asi este nie 😠 Prosim ta a co to znamena ze ti to pri oboch pustal krckok a ako na to prisli?