icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
19. aug 2014

@jankes no to je dilema, to teda ani neviem, čo by som ti poradila, ale asi by som začala teda až po magnetickej so snažením, ja ososbne 😲
@janchi212 a @nastickakessinka baby vy čo na to ?

janchi212
19. aug 2014

@dohna ja som písala pred tebou. Ja by som začala asi teraz.

nastickakessinka
19. aug 2014

@jankes Ahoooj. Ja som Jonáša skúšala a nič, keď to človek potrebuje asi šťastie na všetko. Ale počula som, že podaktorým sa to s ním podarilo. Mám kámošku čo ho osobne aj videla ešte pokým žil a jej známej pomohol...ale to žil, nebolo to cez net 🙂

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna @jankes Magnetickú rezonanciu by som asi neriešila, ak by si bola teoreticky tehotná tak to malé by malo byť dostatočne silné aby odolalo. Alebo sa radšej spýtaj lekára, že sa snažilkujete pravidelne tak či to nevadí 😉

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna Teeeeda, tak ako dopadol sex na uzmierenie?? Bol to riadny výkon 😀 😀 ?? Akosi neskoro vám vychádzajú tie ovulky, kedy rátate že by mala dojsť nejdojsť mrcha
@janchi212
@dohna ??? Dievčatá, rozmýšlam, že so sexom na tento cyklus končím. Môj drahý včera vydával zvuky ako orangután (to bolo zo srandy 😀 😀 smiala som sa ako blázon ) a potom sa musel opreť že asi dostane infarkt 😀 😀 😀 , tak neviem či som to už neprehnala 😀 😀 😀 . MS čakám za 9 až 10 dní, po ovulke už isto mám, žeeee???
@dohna kde mám tie koláčiky??? taká som hladná a zas tu mám len čokoládu 😕 . Teším sa na stretko troch tehuliek narodených 28.4. s rovnakým termínom porodu 😀 😀 😀

dohna
19. aug 2014

@nastickakessinka jáááj ani nehovor, by sme sa mali tuším hnevať častejšie 🙂 sme ani včer anedúfali že niečo by mohlo byť, ale akosi sa to zvrtlo, no neviem, neviem, či sa dnes pôjdem vôbec vycikať ☹ 😀
ja mám podla mna mať ovulku štvrtok piatok, to by mal byť 18-19DC a MS by mala byť 1.9 teda ak bude cyklus 28-dňový tak ako naposledy.
chudák šak ho z teba porazí, dievča daj mu trochu vydýchnuť 😀 po ovulke by si už mala mať, ved čo nové s tvojím telom, hlieny prsia, nič ?
koláčiky som zobrala kolegovcom ku kavičke, a Ados má zopár na raňajky, aj som ich chcela vyfotiť, ale to by som najprv musela mať vo foťáku nabité baterky 😀 😀 😀
@janchi212

balli
19. aug 2014

@nastickakessinka podla mna uz mas po ovulke...inak my to tiez asi prehaname...dnes si dame pauzu podla mna od toho...ale na tento cyklus skoncime az okolo 27-28 august...
od vcera jem tu kyselinu listovu, dodrzujem pitny rezim, obmedzila som kavu, jem zdravo (cudne ze co som nevedela roky spravit pre seba viem urobit pre buduce dieta....)...

@nastickakessinka @dohna @janchi212 vy ste aprilove? ja sice nie som 28, ale tiez som aprilova...hehe...a chceli sme aprilove babo...no ale neviem teda ci na prvy sup to dame...tak bude iny mesiac, svet sa nezruti 🙂

P.S. ok...idem kupit este ten grepovy dzus...citim sa akoby som bola zase v skole...clovek sa musi tolko ucit pri tomto "plodeni" 🙂 hehe

janchi212
19. aug 2014

@nastickakessinka mne by mala dôjsť mrcha 2.9. Podľa všetkého (teplota, hlien, prsia, slabé špinenie) som ovulku už mala, takže asi ešte pár dní budeme ale potom už nie. Veď už včera som myslela, že to manžel nezvládne 😀
@dohna dúfam, že tam nie je veľmi veľa orechov, moc by som ich nemala jesť ☹

janchi212
19. aug 2014

@balli hej sme presne v jeden deň všetky tri 😀 Veď budete mať májové, to nevadí 😉

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna Ten výtok ešte trochu mám ale ani to už vidno pomály nie je a prsia už prestali bolieť, drahý bude štastny ze mu dám vydýchnut. Len čo mna hnevá tak budúci mesiac ide práve cez moje plodné dni na týžden preč tak sa nám to posunie ☹ . Ideálne by bolo keby už budúci mesiac čakám mesiac bábo 😀 . No ale svet sa nezrúti... Ty máš nejaké príznaky ovulky?? Hlien je priesvitný a natahovací??? 😀 😀

balli
19. aug 2014

baby...ze priesvitny a natahovaci hlien...tym padom moze byt ovulka uz nejaky 11-ty den cyklu...ja furt neviem kedy mam...asi skusim buduci mesiac bud teplotu alebo tie testy...

dohna
19. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka inak baby, dá dlhšia pauza asi prospieva, my sme včera boli ako draci 😝 žiadne príznaky únavy, alebo že by sa nám nechcelo 🙂
@janchi212 si alergická na orechy ? tebe by som teda urobila lekvarové, alebo makové 🙂
@nastickakessinka, neboj ved to dáme tento mesiac, a budúci cyklus už nebudeš musieť trápiť MM 😀
ja zatial len slabý hlien, ale rošku ma bolia vaječníky , iné zatial nič ☹

nastickakessinka
19. aug 2014

@balli neboj, ja tiež neviem kedy mám ovulku. Snažím sa napasovať na
@dohna a @janchi212 keď im začne mne isto skončí 😀 😀 😀 . Mňa len vie pichnúť vo vaječníku, čo nie vzdy zaregistrujem a hlien vo forme soplu 😝 😝 ... to neviem o čom je reč, taký nemávam 😢 .

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna Tak to bolo rošambo u vás soma 😀 😀 😀 , aby z toho neboli trojičky, včera v správach ukazovali ze sa narodili trojíčky od prírody 😎 😎 tak drahému vravím, že mne by nevadili... pre istotu neodpovedal 😀 😀 . Sex každy druhý den je vážne naročny, pokial nemáte obaja 18 rokov a poznáte sa pol roka 😀

dohna
19. aug 2014

@balli tak asi záleží ako dhlý maš cyklus, v tom prípade m§že byť aj na 11DC...

dohna
19. aug 2014

@balli a my s @janchi212 sa zas riadime podla @nastickakessinka ked jej končí nám začína, tak si vyber 🙂 inak baby ked som nebrala ten femibion tak som tuším mávala väčšie bolesti pri ovulke, ako tak sledujem, tak teraz mám tiež len také pich sem pich tam a hotovka, no počkám ešte do piatku, či budú nejaké príznaky, som zvedavá

janchi212
19. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka hej mám alergiu, ale ak tam je málo orechov vyskúšam, veď parížske rožky milujem 🙂
hej je to dlhšie, si raz pamätám keď bol manžel 6 týždňov preč, to potom bolo 😀
áno Jani dáme to, neboj 😉

janchi212
19. aug 2014

@balli hej môžeš ju mať kedykoľvek. Ja keby som tento mesiac nezačala merať teplotu tak si myslím, že buď bola veľmi skoro, alebo ešte nebola vôbec 🙂

dohna
19. aug 2014

@nastickakessinka no moja milá nestraš, ja budem rada ak zvládnem jedno 😀 😀 😀 😀 ten musí mať z teba radosť, a to by si nám tu chcela potom kedy akože odpisovať a radiť pri trojičkách ? hm ? moja zlatá ty tam pekne sexuj aspoň na jedno 🙂 a to si predstav ako budete sexovať v nejakej 50? to bude iné kafe, raz za pol roka 🙂 a unavení jak .... 😀 😀 😀
@janchi212

balli
19. aug 2014

@nastickakessinka @dohna dikes babule, no uvidime co so mnou...ja som sa vzdy sledovala, lenze ja nemam skoro ziadne priznaky v nicom...

inak trojicky si neviem predstavit!!! my mame z mojej aj manzelovej strany kopu dvojiciek, dokonca jeho mamina je z dvojiciek...tak trochu aj dufam v dvojicky...ale trojicky...uff.

janchi212
19. aug 2014

@dohna ja zas keď som pila tú alchemilku tak som presne podľa bolesti vedela, že mám ovulku. No tento mesiac ma minulý týždeň trošku pichalo asi 2 dni, potom nič, dnes zas trošku. Človek neviem čo má spraviť, jedno mu robí dobre, druhé zle.....katastofa 😖

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna čo je to ten femibion? to su tiez len nejaké doplnky stravy pri otehotnení? ja mám ten inofolic ale zmeny necítim

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna v 50 😀 😀 😀 😀 dievčatá tak to bude strach a hrôza 😀 😀 alebo druhá puberta 😀

dohna
19. aug 2014

@balli @janchi212 @nastickakessinka a tak dvojičky, ešte daj daj ale 3? mňa by asi prehodilo 😀 😀 😀 ja mám v pláne sa vrátiť aj tak po MD do práce, což by asi u 2-ičiek možné nebolo, a našťastie ani v rodine nemáme, 🙂

dohna
19. aug 2014

@nastickakessinka ja mám femibion 800 a potom je ešte femibion 400 áno sú to tiež vitamínové doplnky 800 sa berie pred otehotnením do nejakého 12tt a potom sa prechádza na tú 400 ale ja by som dnes chcela kupiť ten elasti-q vitamins a minerals čo spomínala @janchi212, ak ho teda v lekárni budú mať, ke´d tak si ho nechám objednať

balli
19. aug 2014

@dohna @nastickakessinka @janchi212 akoze to aby clovek zarabal uz len na vitaminy...podla mna je to dost o psychike...ja som si dala vcera prvu tabletku kyseliny listovej a citim sa strasne plodna 🙂 hehe

ozik...a kolko planujete byt predbezne domka pri babatku? teda dohna uz povedala...teda len MD? RD nie?
tusim z vas iba dohna ma dietko, ze?

dohna
19. aug 2014

@balli RD 100% nie u nás sú jasličky a štát ti prispieva 230€ na jasle, a chcem si nechať dovču, tak by som to využila po MD, mi to vychdáza že by som tak 3-4 meisace potom chodila na 1/2 dňa a druhá 1/2 dňa dovča, ale to je Ďaleko,
áno iba ja mám, no bábätko to síce už nie je, je to riadny puberťák, ale tak dali sme sa že ešte na jedno, tak uvidíme, ciel mám do konca roka, potom kašlem na to a budem sa chodiť tešiť s bábätkami k babám @nastikakessinka a @janchi212 😀 😀 😀

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna
@balli @janchi212 Ja moc oddychovať neplánujem. prácu, čo robím externe si plánumem ponechať takže porodím a hned makať (nie je toho až tak vela, tak verím, že by som to zvládla) a do svojho hlavného zamestnania by som sa rada uz nevrátila 😀 😀 , tak uvidím ako to všetko ešte bude.

dohna
19. aug 2014

@nastickakessinka @balli @janchi212 ja tiež nie som nejaká karieristka, ale mám prácu ktorá ma baví a mám ju aj dobre zaplatenú, tak preto, aj sme dobrý kolektív, a byť doma a všetko platiť a potom nedaj bože hľadať novú prácu, tady viem že mi vyhovia, som v teple nerpší na mna, žiadne presčasy, a bábätko aspoň bude mať zmenu a viem, že zmena v práci po MD aj maminkám prospeje s prvým som bola doma 2 roky, a stačilo mi, stále ten istý kolotič, ani som nevedela aký je den a ked som sa vrátila po 2 rokoch do práce, som si pripadala ako z duhej planéty 😀 😀 😀

nastickakessinka
19. aug 2014

@dohna zostat dlho doma to je na mozog, ved by sme osprosteli 😀 😀
ty ako plánujes @balli a @janchi212

balli
19. aug 2014

no som rada ze sme na rovnakej vlnovej dlzke 🙂 my mame dost vysoku hypo...nasetrene mame na splatky tak, ze by som mohla byt 2 roky doma s dietatom, potom do prace a dietko do sukromnej skolky...ale uvidime aka bude situacia, ak by sme chceli druhe (co sa bojim ak bude prve jedno, a druhe by vysli dvojicky...mame to v rodine tak uz...tak neviem neviem ci budem mat odvahu do druheho), tak by som sla do prace skor aby sa zase nieco posetrilo 🙂 ale neplanujem 3 roky s jednym...urcite nie...nie som si ista ci by mi nesiblo...mne sibe uz po tyzdni doma, nieto este po troch rokoch...alebo stihnut za 3 roky dve babatka a bolo by vybavene...hehe