Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 @nastickakessinka baby mi sa veru nezaprieme že sme v 1 den narodené, všetky 3 rovnaké 🙂 inak džus kupneny elasti-Q tiež, kupila som zrovna na 3 mesiace 90tbl, za 14,80€a femibion stál 12,50€ na mesiac, pekný rozdiel, a je tam aj krém na strie, aj ked tie ma teda v živote netrápili, ale tak občas sa s tým môžem napatlať, 😀 😀 😀
@nastickakessinka
@dohna inak ja som minule išla na nákup a či som nezabudla papier s tým čo mám kúpiť doma? 😀 skoro ma šlahlo, no čuduj sa svet kúpila som všetko čo som doma poznačila na papier dokonca aj niečo navyše 😀 ale rozmýšľala som riadne teda, čo som naň písala 😀
@dohna, hej presne aj som dostala ten s tým krémom, za nejakých 13,3 alebo tak. Predsa je to veľký rozdiel oproti femibionu, a zloženie je skoro totožné. To keď ti bude rásť bruško, môžeš preventívne patlať 😀
@janchi212 ale viieš ako to pomáha ked si to napíšeš? nevadí že to zabudeš potom zobrať ten papier, ale ja mám takú fotogenikú pamäť, že ja ked si to poznačím na papier, a náhodou ho zabudnem, ako keby som si to v hlave z toho čítala, to sa mi stalo aj pri maturite z ekonomiky ked som si vytihala otázku DANE, normálne ako keby som to čítala zo zošita, sranda nie?
ááá tak to že si kupila aj niečo navyše to sa nečudujem, ved si predsa žena 😀 😀 😀
@nastickakessinka
@dohna tú fotografickú pamäť mám aj ja, vždy sa mi preto lepšie učilo, stačilo prečítať a už som to vedela, lebo som si to čítala z hlavy 😎 😎
čo je to ten elasti Q? zas som mimo... dalsie vitamínky?? a dačo pre chlapa až strieka deň noc?? 😀 😀
@nastickakessinka mno Ďalšie, ved toho je plná .... ja som tento elastiQ dnes vymenila za ten femibion 800 toto mi poradila @janchi212 že je to lacnejšie a skoro rovnaké vitamíny to obsahuje ako ten fem. tak uvidíme 😲
@nastickakessinka veď ten zeler čo som ti radila 🙂 a nejaké erotické spodné prádielko 😀
Holky ja idem dnes doktorovi, drzte prosim palceky nech je vsetko ako ma byt a je tam srdiecko 🙂 dakujeeem :*
@janchi212 Janka ved ona ho chce nejakými liekmi napchávať, a nie sa trepať do erotikuš spodného prádla 😀 😀 😀
@nastickakessinka
@nastickakessinka na môjho síce funguje, ale ja zas neznášam tie čipkové, krajkové,... všade ma to škriabe :(
@janchi212
@janchi212 syna sme splodili 2 dni po MS, teda jeho výpočty môžu byť reálne. A ten dátum viem presne, teraz mi vychádza podľa neho 1 deň po MS, teoreticky by to šlo. Minulý mesiac som si robila ovu testy a vychádzali v strede cyklu. Tak neviem, či sa to u mňa za tie roky posunulo, či čo? 😝
@nastickakessinka podľa pokynov, čo som čítala je magnetická neškodná v 2 a 3.trimestri, ale v prvom sa neodporúča.
@nastickakessinka na môjho tiež funguje. Aj včera mi povedal, že čo si to nejdem obliecť a potom sme už nestihli 😀
@nastickakessinka @dohna, tak vraj je dobré dávať chlapovi vitamín E. Ja zatiať len doňho džgám rajčiny, sú vraj dobré na spermie, no neviem teraz či na väčšie množstvo kvalitných, alebo na ich bičíky 😀
@janchi212 boooooožeeeeee 😀 😀 😀
@dohna baby, živo si vás predstavujem a že sodoma gomora 😀 😀 😀 , fakt to obliekate??? Ja mám jeden kostýmok podla mna krásny ale drahý ked to vydel (nie na mne oblečené, to som ani nestihla, furt to mám odložené) tak že na čo to kupujem, že najkrajšia som bez všetkého 😀 😀 . Toď som si kupovala bavlnené nohavičky (občas ich mám rada) a že aké bombarďáky a ja že aj tak sa nikdy nedívaš čo mám na sebe... 😀 . Ked si dám krajšie spodné prádlo tak len po sexe to zdvihnem, že pozri aké krásne nohavičky som mala na chystané 😀 😀
@janchi212 no ved to že človek sa do toho trepe a aj tak nakoniec skončíte nahí, tak načo ? 😀 😀 😀
@nastickakessinka
@jankes tak keď má žena ovulku buď tesne po mrche alebo pred ňou tak jasné, že je to možné, ja som to skôr myslela tak, že ja som mala ovulku teraz v nedeľu (podla teploty )a podla neho by som ju mala mať až v piatok. Aj keď je pravda, že som skúsila len ten prepočet čo je na nete zadarmo. Ale pochybujem, že keby som zaň platila vypočítalo by to úplne ináč 🙂
@nastickakessinka no ja si to určite neobliekam, 😀
@janchi212 no to ja keby som mala podla jonáša z netu fungovať, tak asi v živote neotehotniem, ten je chalan úplne vedla s mojou ovulkou 😀 😀 😀
@nastiskakessinka @jankes
@nastickakessinka občas hej, také priesvitné. Veď ma vidí aj cez to aj keď to mám na sebe. 😀 Ale nohavičky si tiež nevšíma. A potom občas, že to si kedy kúpila, keď to skladám 😀

@balli to uvidí čas, ja mám pohyblivú pracovnú dobu, no bývame v jednej dedine aj s mamou aj so svokrou, takže si myslím, že kebyže do budúcna budem potrebovať povarovať mimčo tak ho má kto 😉 a hej, ja ešte nemám deti, toto bude prvé, resp. druhé tehotnstvo ale , lebo prvé je v nebíčku:(