icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

dohna
20. aug 2014

@ziza55 áno všetky tri ,. ja janchi212 aj nastickakessinka sme 28.4 ale každá iný rok a tu sme sa stretli na MK

ziza55
20. aug 2014

babyyyyyyyy..robievate aj nocne?ja hej aj ked nie vela uplne max 4 do mesiaca...ale aj tak..myslim ze to tomu moc nepridaaaaa ☹

ziza55
20. aug 2014

@dohna to faaaaaakt??super to iste nie je nahoda..nie co na to budeeeeee 🙂 este keby ste aj naraz tehu ostali..xixi

nastickakessinka
20. aug 2014

@dohna sme ako tri bosorky 😀 😀 @janchi212, bohvie prečo sme sa tu stretli...

ziza55
20. aug 2014

@nastickakessinka
@dohna
svata trojka 😀 😀 😀

dohna
20. aug 2014

@nastickakessinka ale tak vieš ako sa hovorí "všetko sa deje z nejakého dôvodu" 😀

nastickakessinka
20. aug 2014

@dohna
@ziza55 svatá ako svatá... 😀 😀 😀 s rohami na hlave @janchi212 😀 😀
Ja nočné nerobím, ale dakedy si tak pripadám, inak mne moja práca tiež asi nepomáha na kludné otehotnenie. čo vlastne baby robíte? ja som účtovníčka a makám vo firme a ešte ich mám zopár aj doma ☹

ziza55
20. aug 2014

@nastickakessinka ja robim zdrav sestru,,mam tam take stresy..uz som rozmyslala ze ri zredukujem hodiny...ale zas ked chcem ist na matersku --chem ju mat co najvysiu..xiix tak este asi vydrzim

dohna
20. aug 2014

@nastickakessinka @ziza55 @janchi212 ja nočné tiež nerobím, len ráno a pracujem v jednej firme ako asistenka, tzn, vystavujem faktury a predávam do zahraničia

dohna
20. aug 2014

@ziza55 no super zdravotná sestra sa nám tu hodí 🙂
@nastickakessinka @janchi212 že baby ?

nastickakessinka
20. aug 2014

@ziza55
@dohna @janchi212 Už aby sme sa chystali na tu materskú. normálne mi ani predstava pôrodu nevadí 😉

ziza55
20. aug 2014

@dohna nooo vlastne ja som porodna asistentka...xixi...ale kedze som iba vystudovala a nikdy to nerobila tak robim na sestonedeli..my sme tak spojeni..porodnica sestonedelie a novorodenci 3 v 1 😉 😉

dohna
20. aug 2014

@nastickakessinka pôrod je malina, toho sa neboj, mna najviac bolelo zašívanie, ale potom pohodka, ja sa zass strašne teším na tých 4-5 mesiacov, ked budem cítiť pohyby bábätka, to som si vtedy strašne užívala 🙂

nastickakessinka
20. aug 2014

@dohna @janchi212
@ziza55
Inak nevadia vám tu tie albumy práve tehotných alebo práve narodených bábätiek? furt sa mi to tu ukazuje na pravej strane a jasné že si to pozerávam a vzdy mi príde tak tazko od srdca že aj ja chcem ☹ , ja tým babám nezávidím, neviem je to taký čudný pocit ... sibe mi 😎

dohna
20. aug 2014

@ziza55 no paráda, tak aspoň sa nemusíme báť ked na nás prídu kontrakcie, @ziza55 nás hneĎ odlifruje do pôrodnie 😀 😀
@nastickakessinka @janchi212

ziza55
20. aug 2014

@nastickakessinka ja to radsej ani nepozeraaaaaaaaaam 😀

ziza55
20. aug 2014

@dohna juuj aj ja by som si cele to tehotenstvop tak uzivala...kde si rodila?

nastickakessinka
20. aug 2014

@dohna ked zvládli porod ostatné zvládnem to aj ja, len som dost hamblivá ale to mi bude jedno. Ja sa strašne teším na tie sprosté dve čiarky a potom asi na 7 mesiac, ked sa už viac menej memáš čoho bát, vačšina je za tebou a nie si ešte ropucha ako v 9 mesiaci 😀 😀

dohna
20. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 @ziza55 mne nevadia, ja sa rada na také fotečky pozriem 🙂

dohna
20. aug 2014

@ziza55 ja v Skalici

dohna
20. aug 2014

@nastickakessinka myslím že potom ti bude jedno či si hamblivá alebo nie, a čoho sa hambíš? ved sme všetci rovnakí 🙂 alebo im tam budeš chcieť prísť ako výnimka ? 😀 😀 😀
ja som teda ropucha nebola, v 8 mesiaci som vyzerala ako v 3 :( som mala malé bruško, ale to že vraj pri chlapcoch býva menšie ako u dievčat

ziza55
20. aug 2014

@nastickakessinka JASNEEEE..TO TI BUDE SUMA FUK 😉

ziza55
20. aug 2014

@dohna ja som pribrala 9kg za cele prve tehu..supeeeeeeeeer som sa citila...ach..nostalgia

dohna
20. aug 2014

@ziza55 ja tuším 16kg ale odchádzala som z pôrodnice asi o 20kg menej 🙂

nastickakessinka
20. aug 2014

@dohna
@ziza55 Ked to vy poviete čo viete o čom hovoríte tak vám verííííím, len nech to už jeeee 😎 😎

@ziza55 kedy ideš robit test?

nastickakessinka
20. aug 2014

@dohna
@ziza55 mne ani tie kila nebudu vadit, teraz som jak kostrnka tak hadam budem vyzerat zdravšie 😀 a vraj pri kojení a behaní okolo malého je to šup lup dolu

ziza55
20. aug 2014

@nastickakessinka vtedy kedy ty 😀 28.8 den DD..chi....ale nie ze urobis skor...oki? 😉

dohna
20. aug 2014

@nastickakessinka no tak v tom prípade by som ja tie 3-čatá potrebovala 😀 😀 😀 aby to bolo šup lup, ale v 35-ke to už ide ťažšie dolu 😠

dohna
20. aug 2014

@ziza55 tak tak pekne ju postráž, lebo určite už v pondelok tu bude frflať, že test zatiaľ nič neukazuje 🙂 spravte dohodu a hotovo 😀
@nastickakessinka

kaprkapr
20. aug 2014

@micak Ahoj.Ja som to takto mala ako ty.Nas drobec ma teraz skoro 14 mesiacov.Kojila som ho presne 13 mesiacov.Teda na zaciatku augusta som prestala,pretoze by sme tiez chceli zapracovat na dalsom babatku ale ja som pri kojeni nemala kramy a ani ovulaciu (mala som to odsledovane). Vobec netvrdim,ze otehotnenie pocas kojenia bez menstruacie je nemozne,ale podla mna su to take ojedinele pripady a aj to vtedy ked ludia vychytaju tu prvu ovulaciu a menzes sa tym padom nedostavi. Mne lekar potvrdil,ze mne aj minimalne kojenie ( kojila som tak raz denne a dvakrat v noci) zabezpecuje dokonalu antikoncepciu. A asi to fakt fungovalo,lebo odkedy sa maly narodil sme sa vobec nijako nechranili.
Okolo 1.augusta som prestala kojit a kupila som si ovulacne testy,lebo som chcela vediet,ze ci bude ovulacia aj prvy cyklus po ukonceni kojenia a bola v nedelu 🙂 takze teraz cakam mrchu okol30.teho.
Skus si nejako odsledovat ci nemavas ovulaciu aj pocas kojenia,bud meranim bazalnej teploty alebo tymi ovulacnymi testami.