Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@micak je to mozne moja teta otehotnela ked dojcila a zistila to az po 3 mesiacoch ked zacala priberat, mrchu nemala lebo dojcila a ziadne ine priznaky nemala
Dievcence zlate, ja vas ani citat nestiham, nieto este nieco napisat ... mrchujem o 106, beham okolo domu deti kuchyne a tak klasika nic nove u mna ... ked sa bude blizit opat cas testovania, isto sa ozvem, lebo snazilkovat budeme 🙂 Tak sa majte krasne, tutumutulkujte este krasnejsie ... 🙂
@janchi212 no co ked mojmu sa akurat vtedy nechce? 😀 nebudem ho znasilnovat 😀.....noo lenze mne paralen nezabera, to je ten problem :-/. Ale tak budem to musiet nejako pretrpiet ......tak ste sa snazili,super, len tak dalej 🙂. Aj my sme mali tutumutu, len dne som uz dostala mrchu, ale tak zase nie je to najhorsie na 24 DC.....a oddnes trikrat denne zacinam pit alchemilku 🙂.
@klarisa23 jaj no tak akurát vtedy sa mu musí chcieť. 😀 Skús nejaké jedlo mu uvariť, nech má chuť, alebo nejaké prádielko si dať, ako sme tu včera písali, na môjho to zaberá 😀
tak skús piť veľa vody, mňa bolieva občas aj preto, že mám málo tekutín. Hej vždy je to lepšie ako tých 21. Veru len pi. Stačí asi aj 2 krát denne. Ale len do ovulky, aj preto si ju sleduj. Buď tým hlienom alebo teplotou
@klarisa23 myslela som, že mu niečo z zeleru urobíš alebo také niečo, aby dostal chuť 😀 my sme sa od februára, to sa podarilo na prvý šup, no žiaľ som musela ísť v 11 týždni na kyret, lebo bábo odumrelo ☹ Potom sme sa mali chrániť 3 cykly, no začali sme sa snažiť zas v júni, takže tento mesiac je to tretí mesiac 🙂
@balli tak to sme netrpezlive dve 😀 ja som uz mrchu dostala a tiez som sa rorplakala akoby som mala posledny menzes v zivote! Ale vravim si uz kaslem na to. Nebudem sa uz stresovat len si babo odplasim od seba. Budeme si pisat ze co nove mame a navzajom sa utesovat ci drzat si palce🙂
@janchi212 @nastickakessinka baby tak som práve pozerala ten moj kalendár, snažilkovali sme 2dni pred mrchou, 2 dni po mrche (akože 2 dni po sebe) potom medzi tým 2x, potom 2 dni pred ovulkou podla kalendára, 1 den po ovulke podla kalendára, a ešte dnes by sme mali pred ovulkou podla mojich výpočtov, a podla jonáša je ovulka na 24DC, takže ešte vtedy by sme mali, no pekný chaos, mi z toho vychádza, že by sme teda mali stále ťuťumuťu, a dúfam, že už to budem mať na tento rok všetko odsexované 😀 😀 😀 a že sa teda teraz zadarí, to by v tom bol čert aby sa to nepodarilo, ved cez leto sa kotúlať s bruchom, to sa mi veru nebude chcieť 😀 😀 😀
@janchi212 @nastickakessinka inak tá udobrovačka asi zaberá, lebo moj chcel 2dni po sebe, čo sa mi teda ešte nestalo, že by takto dobrovolne 🙂 ale kedže ma včera boleli prsia, tak som slubila že dnes bude 😀
@klarisa23 čo je to macu?
@nastickakessinka jasné frčíme na plné obrátky 😝 ty čo už chceš mať príznaky ? tam pekne čakaj, pokúp testíky a 28.8 čakáme fotky pozitívneho testu 🙂
@janchi212
@nastickakessinka juuuj mame dostat narovnako.... 😉 budes testovat az v den MS?
@nastickakessinka daj si do google Maca, tam sa ti vela o tej bylinke vyhodi....
@ziza55 no ja ako poznám @nastickakessinka tak to 100% otestuje skôr 😀 😀 😀
@ziza55 hej testovat až presne 28, skôr je podla mna zbytočné, min. mesiac som sa natestovala dost 😀 😀
@dohna @janchi212 len my nehovorete že ste majstrovky v čakaní, ja to neznáááášam... ☹ ach jaj mimčo jedno. Inak dnes sa mi o vás dvoch snívalo, ani neviem čo to bolo len ste tam boli (vizerali ste ako na fotkách týchto) a ja som porodila bábo... bol to môj pes 😀 😀 😀 akože to bol chlapec a bol hyperaktívny 😀 😀 😀 ... a to som podotkýnam nič nepila 😀 😀
@nastickakessinka 😀 😀 😀 tebe to už dobre hrabe 😀 😀 😀 som sa ale nasmiala 🙂 a čo vieš? možno je to predzvesť že to bude chlapec 😝
@janchi212
@nastickakessinka a @janchi212 ja zas ako som včera robila francúzske tam mi stále vrtalo hlavou ten náš dátum narodenia. stále tomu akosi neverím, že to bola taká náhoda 🙂

Ahojte, ste tu niektora, ktora sa snazite o druhe/dalsie babatko, ak kojite a ms sa este nedostavila? Syncek ma 10m a mozno by sme uz aj chceli, len neviem ci je to vobec mozne ak nemam ms este...dakujem 🙂