Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka @dohna to bol osud, sme si súdené proste 😉
@janchi212 @nastickakessinka ved počkaj ked porodíš, samá ruka, samá noha, telo obalené kožou, Ados nebol z tých čo majú faldíky, na nom aj pančuchy viseli, všetko mu bolo velké, ti to pripomeniem 😝
@nastickakessinka vadilo mi to pred pár mesiacmi keď som vtedy prišla o bábo. Niečo sa vo mne zlomilo na švagrovej svadbe, keď tam mali kamoši malinké 2 týždňové bábo. Odvtedy sa teším, teraz najmä na 2 mesačné krsniatko keď ho pestujem. Aj keď naposledy keď prišla mrcha som si veru porevala dosť, že aj ja také chcem ☹
@janchi212
@dohna dieta znamená štastie a pes vseličo možné ale ze narodilo sa ti dieta ako pes to tam nie je 😀 😀 . to sa mi snívalo asi preto, ze mám terazra doma troch, svojich dvoch a segrinho jedného na prázdninách lebo sú na dovči.
Krásky moje vy ste veru tehu neboli, lenze ja som porodila psa 😀 😀 😀 to nie je bohvie čo 😀 😀
@janchi212 @nastickakessinka a to by ma tak zaujímalo kto ťa v tom sne oplodnil 😀 😀 😀
@nastickakessinka určite veľa piť. Dobrá je aj nalačno teplá voda s citrónom. Prípadne aj nejaké kompóty a aj tú šťavu z nich vypiť
@dohna no jednoznačne dáky pes, kristepaneeeee 😀 😀 😀
@dohna nie čosi. Ten hríb som mu vtedy zahodila hneď. Ešte by sa mi otrávil z jedného hríbu ☹ To som babám písala ako zakamuflovať zeler chlapovi ak ho nemá rád. 😉 No nebola som tu, a dojdem sem, že 22 upozornení. To je rekord zatiaľ. Tak čítam všetko postupne čo ste písali aj s @nastickakessinka 😀
@dohna no to asi nemozes tak radsej tu vodu skus a poharik domaceho radsej ked vies ze nepojdes nikam
@nastickakessinka
@janchi212 kompotova stave prehana ked je zapcha nie?
@nastickakessinka hej už som písala čo ti radím na tú zápchu. A tie kozlatá. No vy ste dobré dory aj s @dohna 😀
@nastickakessinka a tehotenstvo tam nie je? Si nepozerala? Už je jedno čo sa ti narodilo 😀
@nastickakessinka @janchi212 tak ale to je život tomu sa nevyhneš 🙂 baby aj budete sledovať Farmu V?
@janchi212 ááá keby sa jej @nastickakessinka aspň nejaký malý šimpanzík narodil, to je aspoň podobné ako človek, ale pes ? 😀 😀 😀 ja som vždy chcela šimpanza ked som bola malá 🙂
@bandikovajana hej na niektorích to zaberá. Dokonca aj po ovocí by sa nemala piť hneď voda, lebo niektorí ľudia sú tak citliví na to, že ledva dobehnú na wc. Mne osobne to nevadí, ja po ovocí sa môžem napiť hneď vody a nič. Zato manžel si občas ani mlieko večer nemôže dať 😀
@dohna aj ja som to občas pozerávala. Kamoš tam strašne chcel ísť, no hneď do telefónu mu povedali, že keď je chlapec z dediny tak sa tam nedostane. Oni tam potrebujú takích ľudí z mesta, aby sa celé Slovensko mohlo na nich zabávať akí sú blbí a tým pádom mali vysokú sledovanosť. A kde si videla kto tam bude?
@janchi212
@dohna tak ja som po opici nikdy netuzila a nie tak aby sa mi narodila 😀 😀 😀
Baby, uz len tyzden do mrchy ☹ ☹ a budem poznať pravdu boziu (či sa zadarilo či nie 😀 😀 😀 ) jebne ma ak nie, september si moc nezasexujeme tak potom az na tie vianoce hádam 😀 😀 😀 . Inak tiez ma napadlo ze si dam termín do vianoc a potom kaslem na to, ved sa zbláznim.
@nastickakessinka ale podarí, čo sa bojíš. Ja som si povedala, že ako to teraz nevyjde tak aspoň si 20.9. na kamoškinej svadbe budem môcť pripiť. Včera nás jej mama bola pozvať, lebo nevesta so ženíchom pracujú a žijú mimo Slovenska. Bude to v takom kaštieli, aj welness tam bude, tak si s drahým urobím aspoň romantický víkend a možno tam sa nám zadarí 🙂
caute dievky, tiez sa uz nejaky cas snazime zaplodit a tak sem obcas nakuknem ako sa vam dari 🙂 a idem vas podporit v snazeni 😀 raz ten plodiaci maraton prinesie, co ma 😉
a teda k tomu, ako @dohna pise, ze syn bol ako kozla.. mne ta moja pripadala ako mimozemstan 😀 prve dni som vazne rozmyslala, ci bude taka skareda stale.. ale uz vyzera ako clovek 😀 😀
@janchi212 @nastickakessinka ty nestresuj stále, mysli pozitívne, prečo by sa nemalo zadariť ?
@rimon no vitaj medzi nami @nastickakessinka @janchi212
@rimonuff to som rada, že nie som jediná čo mala také pocity, my zrovna slzy tečú, no pekne ešte že to tie naše deti nevediá, ako sme ich vnímali 😀 😀 😀

@dohna @janchi212 tak tak čierny bodík 😀 akurát sa tu rieši moja zápcha 😀 😀 😀 a vytahané kozlata 😀 😀 tj. nase detičky