Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna tak to veviem, asi nie. Ak nato prídeš daj vedieť aj mne aj @nastickakessinka
@janchi212 @nastickakessinka no zas taká múdra nie som, jedine že by mi to niekto ukázal 😀 😀 😀 alebo nám tu niekto poradí ?
@dohna tiez nie som z tych zien, co ich zaplavi nekonecna vseobjimajuca materinska laska sekundu po porode, ta prisla postupne, preto mi teraz aj dcerka pripada ako najkrajsie dievcatko na svete 😀 a ma aj fotku, kde je uplny mimozmestan, urcite moje pocity pochopi 😀 😀 som zvedava, ak sa druhe podari, co to bude zac, snad nie steniatko 😀
@rimon ved tak dávame, ale my s @nastickakessinka a s @janchi212 si dávame takto aby nám označilo tie naše komenty, lebo mi tu máme veľa toho rozkomentovaného 😀 😀 😀 a sme také 3 kamošky, čo si tu stále píšu tak musíme mať prehľad 🙂 čo ktorá komentuje
@dohna inak našla si včera na nete, či sa môže ešte sexovať, keď sa vajko uhniezďuje? nie, že ho vyrušíme, alebo budeme bez, že @nastickakessinka? 😀
@janchi212 moja zlatá ako som hľadala tak som hľadala ale nič, ani som nevedela vlastne pod čím to mám hľadať, xixi ale čosi som sa tam aj dočítala ohľadom celého procesu otehotnenia, ale ja hlava mapa si už ani nepamätám čo, ach ten alzheimer ☹
@nastickakessinka
@janchi212 to je dobrý postreh @rimon 😀
@nastickakessinka
@janchi212@nastickakessinka ale zas je dobré že už si tie vaše nicky aspoň pamätám 😀 😀 😀 inak od čoho sú odvodené? janchi je od Janky a ty nastickakessinka ?
@dohna no a načo si teda prišla?
@nastickakessinka
@janchi212 @nastickakessinka no práveže na nič 😀 😀 😀 ale @ziza55 by nám pohla povedať ako to vlastne je, nie? ked je tá zdravotná sestra
@dohna @janchi212
Ja tiez používam ctrl c a ctrl v, no dakedy to nevydá 😀 😀 😀 . Nastička ... je môj pes jack russel a Kessinka je čivava 😀 😀 😀 nič iné ma v tej rýchlosti nenapadlo a dať len jednu to mi bolo luto ze jednu uprednostním pred druhou 😨 Inak ja chcem aj len jedno dieťa ... ked som drahému vysvetlila ze ked to vidím na psoch ze ziarlia a tak ... po mne kuká že toto nikomu nehovor 😀 😀 😀 ale vááááám môžem
@nastickakessinka mne veru vtedy nestmavli, takže asi až neskôr tmavnú. Len sa mi zväčšili, že už keď som bola v 5 týždni som musela kupovať novú podprdu 😀
To veď to by som si aj ja nadávala potom a poriadne 😒
@ziza55 odpovedz nám keď si pôrodná asistentka, lebo sme zvedavé všetky tri @dohna tiež
@janchi212 @ziza55 @nastickakessinka že "huncútov" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chudáci, šak "borci" to sú nie? ved ako sa snažia a ty ich takto pomenuješ 😀
no jasné nám to môžeš kludne povedať, tu to bude totižto také tajné 😀 😀 😀
mne bradavky vôbec nestmavli, zato prsia narástli až až, dúfam, že v tomto tehotenstve sa mi zmenšia, lebo už teraz vyzerám ako keby som kojila ☹
@janchi212 čože to ideš študovať, hodím aj ja oko,.... ale asi si chvílu schrupnem, aby som večer bola fit 🙂 no medzitým ma čaká ešte žehlenie 🙂 🙂 🙂
@janchi212 to by prekukol....zeler pitve aj v polievke, to aj keby som ho nastruhala tak to nebude...vychovavala ho iba maminka, takze je v jedle strasna fajnovka, nezje vsetko...
@nastickakessinka inak ked si vsimnes tak dievcatka ako babatka vseobecne nie su moc pekne...to az po roku ked uz aj vlasky maju ako-take su strasne cool 🙂
@dohna ja verííím ze mi narastú, nemám tam nič 😀 😀
@janchi212 @dohna dakujem vam obom za privitanie 😉 s tym prispievanim sa vam urcite nevyrovnam 😀 mam doma jednu rocnu aktivistku a chlpatinu, takze mam o zabavu postarane, aj ked som na dovolenke 😀
inak s tym sexom po ovulke.. podla mna je to ako s vesmirom, ked chce nejaka planeta vzniknut, tak vznikne aj ked bude v susednej galaxii zemetrasenie 😀 ale teda, bala som sa aj prdiet v prvych tyzdnoch, aby som machulku nevyrusovala 😀
@balli tak skús niečo z týchto potravím vybrať. Čo ľúbi, a nech sa poriadne toho naje 😀 http://www.dietyachudnutie.sk/stravovanie/afrod...
@dohna
@nastickakessinka
@rimon no baby ja som z toho debil aj tak, niekde píšu tak, niekde inak. Viem, že už v tehotenstve ak žena nemá rizikové sa môže. No nikde nevedia nájsť či sa môže a je bezpečné medzi ovulkou a (ne)očakavaným menzesom. Práve čítam na gynda.sk či to tam nenájdem. No len v existujúcich príspevkoch, bo majú dovolenku.To čo si @nastickakessinka tak je skôr, že sa neodporúča, najmä kvôli prirážaniu, ale veď bez toho je to o ničom 😀 😎 Asi si hodím korunou 😀
@balli ja inak poznám práveže kopec bábätiek dievčatiek, ktoré sú krásne hneď po pôrode. Videla som tak svoju prvú neterku hodinu po narodení, dokonca sestra ešte ležala na tej koze celá spotená. Naša krstná je totiž pôrodna asistentka tak preto sme mohli 😉 a neterka bola krásna, žiadny mimožensťan 😀
ale zas poznám jednu babu, ich dcéra má už 9 rokov, a teda je mi blbé to povedať, ale škaredšie dieťa som nikdy nevidela. A ona od mala bola taká. Pritom jej mamina je celkom pekná, a otec taký normálny.
Ktovie ako budú naše deti vyzerať 🙂
@janchi212 my sme hlavne ku koncu tehotenstva usilovne 'pracovali' 😀 a porod som mala super, pekny a rychly.. a dokonca sme sexovali aj v den uhniezdovania - merala som si bt a robila testy, teplota v den uhniezdovania vacsinou o cosi klesne a po tom dni sa mi uz zacali aj pomaly farbit testy, takze viem, ze to bolo ono 😉 netreba zasa na to az tak strasne mysliet a podriadovat tomu cakaniu uplne vsetko.. desatkilovu dcerku dviham a nosim rovnako pred ovu aj po nej 😉 raz mi doktor povedal, ze ak chce, udrzi sa novy zivot v tele aj keby zena kazdy den skakala na svihadle, behala ci sa inak namahala..

@nastickakessina a @janchi212 inak vždy ked píšem tak musím pracne napísať váš nick nedá sa to že odpovedať naraz všetkým? ved @nastickakessinka som už nejeden raz napísala že mastička... 😀 😀 😀