Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@rimon dík za info. A určite lepšie ako v letných horúčavách chodiť s veľkým bruškom, radšej už s kočíkom nech chodíme všetky 4 @dohna, @nastickakessinka 😉 a samozrejme aj ostatné baby 🙂
@nastickakessinka
@rimon @janchi212 tak už aj ty si z toho debil, no vitaj v klube 😀 😀 😀 inak teda na to že by mala byť ovulka zajtra tak hlien teda nič moc, grepáku sa nadájam a teda nič :( dnes len taký slabý trochu husý biely, kreémový asi od budúceho cyklu skusim merať tu BT 😒
@dohna no my s @nastickakessinka keď sme mali biely tak ovulka bola na druhý deň. Teda ja biely hustý v sobotu a v nedelu ovulka. A ona tiež tak nejako. Takže dnes, zajtra, pozajtra musíte zabehnúť sexuálny maratón 😀 Inak podľa tej teploty budem potom aj vedieť či mám čakať mrchu mrchavú alebo sa tešikovať 😉
@janchi212 @nastickakessinka no ved ja tak aj rátam že by zajjtra mohla byť, som zvedavá dám vám vedieť 🙂 no s tou teplotou by to malo ybť že keby že si tehotná tak je stále vlastne vysoká že neklesne ? a kolko dní pred MS zvykne klesnúť ?
@dohna @nastickakessinka áno presne tak. Ja som mávala 36,6-36,7 a od pondelka je 37. Ona vystúpi na druhý deň po ovulke. A keď si tehotná tak stále sa drží vyššie, no ak sa to nevyšlo tak sa vracia k tým tvojím pôvodným hodnotám pred ovulkou, možno aj menej. A keď začne klesať, tak môžeš za pár dní čakať menzes. Aj keď som videla také grafy, že dosť klesla ale na druhý deň zas vystúpila a baba bola tehotná.
Inak aj drahý mi hovorí, že som strašne horúca 😀
@janchi212 @dohna @nastickakessinka ako manazujete to meranie??? Keď budem vedieť uz pred mocou že dôjde tak sa mi ten cyklus bude zdať ešte dlhší...uz aj tak mi príde nekonečný :( a ste si kúpili ten teplomer na meranie bazalky?
@balli presne tak. Inak moja mladšia neter je celá po mne. Keby som rodila pred vyše 9 rokmi aj so sestrou, tak by som povedala, že mi ju vymenila. Odmala nielen výzorom ako som vyzerala ja, keď som bola malá, ale aj správaním, gestikuláciou atď. 😀 Možno aj preto bola od malička taká naviazaná na mňa a vlastne je aj doteraz. Inak ona utešila vtedy v apríly a aj niekedy potom viac, hoc má len 9 rokov a nechápe všetky veci, ako dospelí ľudia, od ktorích som to čakala ☹ Asi sme nejak prepojené, ktovie 😅
@balli ja meriam obyčajným digitálnym teplomerom, aj keď čakám trochu dlhšie, nie iba pokým zapípa, vždy ráno (snažím sa v ten istý čas) ešte predtým než vstaneš z postele. Ja meriam v pošve, drahý keď je doma vtedy sa len smeje, že zas meriam 😀 A aspoň som presne vedela kedy bola ovulka, lebo bolesti som tento mesiac nemala pri nej ako v iné mesiace. A zas sa nebudem tešiť z falošných duchov ako minulý mesiac keby niečo 😠
A @dohna, a @nastickakessinka nemerajú
@balli ja som si nasu viki ak vysnivala ze aby mala oci pery a kozu po mojom muzovi a aj aj ma uplne krasne pery ako vydarovku a aj kozu ma taku ze vide na slnko a hned je hneda ako cokoladka ani sa nespali
@janchi212 no ja to meranie ešte odložím asi....uvidíme ci to pôjde alebo nie... Ale ďakujem za všetky tipy 🙂
Inak poznám dosť ľudí co sú na tetu alebo strýka vrátane môjho brata...ale je super že ste takto spriaznené. Aj pre ňu to musi byt super, pamätám že niekedy sa mne rozprávalo lepšie o niektorých veciach so strýkom a tetou než s našimi a to mame super vzťah a vidíš, dáva to to aj spať 🙂
@bandikovajana no ja mam tiež vytipovane že po manželovi by mohla mat chudé dlhé nohy, maly noste ka modré oči, po mne veľké oči a tmavé vlasy... Drahý chce chalana a ja babu z roztopase, ale nech je to co je to, hlavne nech sa podarí a nech je drobec zdravucky!!!
No a ešte mi prosim vysvetlite ducha na teste...akože je to viditeľná slabulinka duchovska čiarka ktorá je falošný alebo to len baby haluzia že vidia?
@balli presne ako píše @janchi212 my s @nastickakessinka nemeriame, sme na to lenivé ale mne ked teraz príde mrcha tak skusim merať 😒
@janchi212 dakujem za vysvetlenie...a ty mas pravidelnu mrchu? vies ze ci sa ti stale ze z nicoho nic ti meskala,potom Duch a potom prisla...
@dohna no som na tom podobne,po rane mam so sebou aj ine plany nez merat a este si to pisat a este aj pravidelne...no ale kedze neskusame dlho tak zatial to odkladam 🙂
@dohna no ja som tiez kukala tie fotky co na forum baby davali skrz duchov na testoch a tiez mi to prislo niekdy ze viac ako Druha ciarka je tam nieco ine cudne zafarbene na tych lacnych testoch...pre vyhnutie sa duchom ak naaaaaahodou niekdy bude meskat mrcha tak asi pockam este par dne alebo kupim ten digi test od clearblue...ja neznasam sklamanie...
Inak Nemate strach z tehu? Ja dost...ani nie z porodu a tej bolesti,ani nie z prebdenych noci pri mimcu ani nic,ale tehotenstvo ako take je pre mna nocna mora...asi som moc pocuvala kamosky ked mi hovorili o hemoroidoch,spuchnutych nohach,nrmohnosti oholit sa....vrrr...
@janchi212 @nastickakessinak @balli prečo ? ja sa na to teším, asi preto že som mala malé brucho, žiadne problémy, ani som neopuchala, ani nič a to som rodila v sept. takže celé leto s bruchom a na rizikovom od jula, ale pohodka, ja by som to nosila aj 15 mesiacov 😀 😀 😀
@dohna @janchi212 @nastickakessinka no to je fajn pocut ze aj take nieco sa deje...asi mam kamosky co maju potrebu riesit len to zle na tehotenstvo a nie dobre a tak mam zle priklady...snad si to aj ja uzijem...aj ked tusim ze budem jak slon,velryba a tulen dokopy 🙂
@janchi212 @nastickakessinka @balli neboj nebudeš sama jak slon 😀 😀 😀 ono je dobré ten prvý pôrod lebo človek ani netuší čo ho vlastne čaká 🙂 ja som skor tie posledné týždne už ani nechcela po vonku chodiť, že čo ked mi niekde praske plodová voda ? a také myšlienky, tak som bola len doma, a ešte šťastie bolo že som rodila týžden pred termínom, nečakane, asi aj to bolo dobré ako prenášať a mať stres a nervy 🙂
neboj sú aj lahké pôrody 🙂
@dohna @janchi212 @nastickakessinka no budem v strese,ale prezijem,sak nebudem ani prva ani posledna...ja len skor to tehotenstvo riesim 🙂 hehe...no nejdem prebiehat...len aby to tehotenstvo bolo 🙂 nie?
@balli @janchi212 @nastickakessinka jasné to je teraz prvoradé 🙂
@dohna ahaaaaa,uz chapem,gratulujem k stastnemu rozvodu!!! 🙂 urcite je to tak ako ma byt...a priatel ma nejake deti z predosleho zivota? Zase nie ste tak stari...moj ma 36...tiez nie najmenej. A poznam tolko bab co rodili medzi 35 a 40...proste I'm skor nevydalo 🙂 dufam,ze sa vam zadari,urcite by to bola ceresnicka na torte... a ked uz mas velkeho 'vypiplaneho' a relativne samostatneho syna,si pripravena do toho kolotoca spadnut odznovu? je to podla mna este tazsie ako pre nas bezdetne,cele nabudene na nezname 🙂 hehe...obdivujem to 🙂
@balli priatel práveže deti nemá, tak je to skor kvoli nemu, ale tak aj ja sa poteším 🙂 lebo so synom to akosi tak rýchlo ubehlo, to je už riadny puberťák a aspoň budem mať čas na to maličké a sem tam dúfam aj chalan postráži 🙂 ked bude treba, pripravená som, keby nie tak do toho nejdem, zas ale mám skúsenosti, ja som dosť taká rázna, syn chodil mal 9 mesiacov, a v roku už bol bez plienok, spáva dodnes prefektne, a tak by som to chcela aj pri druhom, ale ked bol malý tak ja som sa mu strašne moc venovala, a ono sa to človeku časom aj vráti 🙂
@balli moja svogrova mala taky porod ze presne na termin este den predtym sme oslavovali. na termin vecer pozerala telku a tak mala take slabe bolesti isla sa osprchovat ze ci to niesu poslickovia a tak troska to zosilnelo tak ze idu skusit do porodnice. a kym prisli do porodnice cca 20min cesty autom mala uz silnejsie a ked vypisovali papiere lekar uz utekal k porodnemu boxu a ledva si stihal dat rukavice a mala bola na svete behom hodiny aj s cestou do porodnice :D

@janchi212 zvycajne mierne klesne a potom sa druhy den hned vrati, ale nie je to pravidlo 😉 uz mame za sebou tri cykly, co sa nic nepodarilo.. prve dva som este kojila, takze boli aj veeelmi dlhe a treti uz bol konecne normalny 🙂 tak snad sa nam vsetkym coskoro podari, jarnoletne deti su super 🙂