Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
Tak baby po dlhych 3 tyzdnoch neistoty co mrcha mala asi dovcu sa prave dostavila :-! Tak sa snazime nadalej po nej
@nastickakessinka ten Agaffin mame v nemocnici
@nastickakessinka
@janchi212
@dohna co sa tyka tych bradaviek je to individualne mozu stamavnut...mozu sa porobit biele bodky, zvacsit, boliet ..ale nemusi byt ani jeden ztychto priznakov 😉
@bandikovajana jáj to je škoda :( ale nevadí, budete snažilkovať a my s tebou 🙂
@balli mávala som ja hodinky, či som brala hak, či som ju prestala brať. No po tom kyrete som mala cykly 35, 26, 25, 36 tak si vyber. Práveže ten minulý mesiac mi dosť meškala preto som robila testy. Rôznych značiek. Tak tento mesiac počítam priemerný cyklus z tých svojich hodnôt 30-31
@bandikovajana juuuj, toto sú strašné chvíle. Neboj, ono sa to podarí keď to budeš najmenej čakať. Kolko rôčkov ma prvé bábo??
A tebe meskala MS tri týždne?! Možno budeš mať len špinenie...
@balli @dohna @nastickakessinka ja sa na to tiež teším. Musí to byť úžasný pocit cítiť tam bábo. Ja som nikdy nič necítila keď som dávala sestre alebo švagrinej ruku na bruško, žeby kopali 😒
ja sa skôr pôrodu trochu bojím 😖
@balli @nastickakessinka @janchi212 to sú krásne chvíle, ale ku koncu to už aj bolí a sú to riadne kopance 🙂 sa teším ked tu také veci budeme rozoberať 🙂
pôrodu sa neboj, prosím ťa vieš kolko báb to zvládlo ? ale najlepšie je že ked sa to mimčo narodí, tak hneď všetka bolesť pominie 🙂
@janchi212
@dohna
@ziza55
@balli Veru, hlavne nech to tehotenstvo príde, potom budeme riešiť či nám je fajn či nie, či sme jak slony sklonované s velrybami 😀 😀 😀 hlavne aby sme sa dobre cítili, boli krásne pre našich chlapov a porodili krasne zdravé dieťa a nech aj vyzerá ako kozla ale bude naše a bude to to najkrajšie bábo pod slnkom pre každú jednu z nás.
No čo baby, sexujete ešte?? Veď vám zavidím 😀 😀 ale aj my ešte asi dáme bud dnes alebo zajtra, meninový sex 😀 😀
Včera večer ma chytila depka, revala som frajerovi do telefonu 😎 lebo sa mu nedalo príst domov a mne to vobec nevadilo ved uz nemám plodné dni ale akosi mi prišlo luto, že sa snažíme, aj on chúda robí vsetko tak ako mu poviem len aby sa podarilo a ak z toho nič nebude... ☹ . Som akási citlivka, ked sme do toho isli tak si vravím času vagon kedy sa podarí vtedy sa podarí hlavne ze už nebudeme dávat pozor ze babo nechceme a hned prvy mesiac depkujem... Babyyyyyy, vyfackajte ma 🤐
@janchi212 @nastickakessinka @bandikovajana inak babule krásne meninky, chcela som že hned ráno vam zaželám, ale ved tuším ešte spím ,som sa premohla a išla dnes na 6, tak to preto 🙂 Ale nech ste zdravučké, krásnučké, šťastňučké a nech sa Vám splaní všetkým tento krásny sen 🙂
@dohna Ďakujemeeeee, hlavne nech sme už všetky tehuľky 😲
@nastickakessinka @bandikovajana babeny všetko najlepšie k meninám prajem, veľa zdravíčka, lebo je to najcennejšie, šťastíčka, lebo ho nikdy nie je dosť, lásočky, lebo s ňou je život krajší a nech vám splní každý váš sen 😲
@nastickakessinka @janchi212
@ziza55
@balli jasné my ešte snažilkujeme, včera už mal teda priatel trochu problémy, chudák už asi vážne nemôže 😀 😀 😀 ale tak dal to, neviem ale asi mu musím dať teraz 3 dni pauzu, ved bol hotový. Dnes som 18DC a čakám ovulku, prsia už sú ok, ale včera ešte neskutočná bolesť, hlavne ked som podprdu dala dolu som myslela že skapem 😀 😀 😀
@janchi212 @bandikovajana
Tiež sa pripájam k
@dohna a želám všetko len to najlepšie, nech sa vám v živote darí, plnia sníčky po ktorých túžite a čoskoro nech sa vytešievate z malého mimčiatka. Držím nám palce! 😲
@dohna Tie prsia som tiez tak cítila, divneee aj teraz ked ich zatlačím tak ma tam spicha ale bradavky malé bezfarebné furt tak to len asi daky predms syndrom.
😀 😀 😀 uz to vyzeralo ze sa nevy.... zeee??? 😀 😀 😀 😀 to poznáááám, mne je to celkom smiesne ale môj priatel hadam aj nad "pamelou andersen" rozmysla len aby nesklamal, 😀 😀
@nastickakessinka ďakujeme 😲
@nastickakessinka@dohna no nám sa to tiež stalo tuším predvčerom, už som myslela ozaj, že to nedá, a som sa začala smiať aj, mi to bolo normálne divné. Chúďatká naše ale sme ich zmohli tento mesiac, tak hádam to nebudú musieť absolvovať aj ten budúci 😀
Hellooo aj ja sa pripajam a prajem vam aby ste coskoro mali bruska 🙂@nastickakessinka.@dohna .@bandikpvajana@janchi212
@janchi212 @nastickakessinka aj mne to je smiešne ale tak chudák sa snaží a ešte keby sa začnem rehotať, to viem ako ked 1x sme skúšali bez gumy, ja som sa rehotala jak trhnutá, potom aj on, to bolo tuším ráno a ani sme to nedali sme museli skusiť ešte raz večer 😀 😀 😀
@zuzkaa8855 ahoj vitaj medzi nami. Tu sa veru nudiť nebudeš 😉 že baby @dohna @nastickakessinka 😀
@dohna my sme vtedy museli zas meniť polohu 😀 potom to už išlo 😀
@nastickakessinka

@balli moja svagrova mala taky porod ze presne na termin este den predtym sme oslavovali. na termin vecer pozerala telku a tak mala take slabe bolesti isla sa osprchovat ze ci to niesu poslickovia a tak troska to zosilnelo tak ze idu skusit do porodnice. a kym prisli do porodnice cca 20min cesty autom mala uz silnejsie a ked vypisovali papiere lekar uz utekal k porodnemu boxu a ledva si stihal dat rukavice a mala bola na svete behom hodiny aj s cestou do porodnice :D