Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka Viki ma 3,5r no uvidim zatial je to len take nic ale mam pocit ako keby som mala bandasku s vodou v bruchu ake ho mam nafuknute tak sa to zrejme asi rozbehne nevadi tak sa snazime dalej aspon bude mat pekny mesiac narodenia maj ked sa zadari teraz po mrche 😀
takisto vsetkym Jankam zelam krasnu meninu 🙂 nech takto o mesiac uz pisete v ktorom ste tt a nie dc 😉
vy tu uz riesite ovu a ci sa citite po nej inak, a ja som teraz domrchovala.. dufam, ze ked sa dopracujem k plodnym dnom, budu tu uz pozitivne tehu testy 😉 a teda mne pri prvej bolo hned o dva dni jasne, ze sa zadarilo, citila som sa inak.. kamoska zasa nic, ta to az v 7tt zistila, ked jej mrcha dlho nechodila.. je to velmi individualne
@janchi212 ked som bola prvy krat tehotna boli pohyby uzasne asi tak do 7mes. potom to boli take supi ze som myslela ze kym sa narodi mi zlomi aspon 3 rebra strasne ma kopala moja a zaha ma tak palalila ze som ani spat nemohla ale zato ma vlasy ako zlatovlaska 😀 😀
@dohna dakujeme 🙂
@nastickakessinka jj presne tak hlavne nech uz to prekvapko mame vsetky v brusku to by bol najlepsie a najsladsi darcek 😀
@bandikovajana ja sa na tie šupy teším, lebo keď im chytila bruško necítila som nikdy nič a to teda kopali riadne či už netere alebo synovec 😀 takže konečne to budem cítiť 😉
mňa môj dedko volal zlatovlásky keď som bola malinká, Tiež som malá vraj úplné blonďaté vlásky a ešte aj kučeravé 😀
@dohna my sa pri sexe smejeme furt 😀 😀 hlavne teraz ked sa snazilkujeme tak sa smejeme ze ked sa narodí babatko tak to bude smejko lebo čo my srandičiek narobíme ked to robíme 😀 😀 úplna komedia
@janchi212 @nastickakessinka no to sú story 🙂
@nastickakessinka no pesne ako u nás 🙂 si to viem živo predstaviť 😀 😀 😀
@janchi212 je to krasne ked citis ako sa v tebe hybe zivot len ja som bola uz potom ku koncu ako vyplasene kura lebo tak zase babo sem tam aj spi a ked spala dlhsie alebo ze len nekopala tak uz som bola roztrasena ze co je preco nekope a uz som si namyslala ze dufam ze nema snuru okolo krku a no hroza posledny mesiac som sa bala vsetkeho uz som bola rada ze isla o 2tyzdne skor., tesim sa na vsetko len na ten zaciatok moc nie ja som pri prvom strasne vracala a odkedy chodim s malinkou kazdy rok do nemocnice s vracanim tak uz len zakasle a mi je zle ze uz ide vracat tak to bude pre mna kruty zaciatok ale snad to bude len mesiac trvat a nejako to zvladneme
@nastickakessinka to sa hovory ze ked sa pri sexe usmievas budes mat krasne deti tak tie vase budu hotovy modely 😀
@bandikovajana
@dohna
@janchi212 Babyyyyy, krasne babatka budeme mať, len nech už suuuu. Aj vy ste také nedočkavé?? @bali.
Ako dlho je normálne sa snazit? kedy sa chodí na nejaké vysetrenia že či sme ok? Lebo ja som nikde nebola, vela bab pise ze začali na ostro az ked urobili vysetrenia a vedeli ze su v poriadku....
@nastickakessinka ja pri prvom som vysadila HAK a nebola som nikde.citila som sa dobre tak som ani nikam lekarovi neisla isla som az ked som zistila ze som tehu. nam sa podarilo prve az po 9mesiacoh ale to som vedela hned na druhy den. bolo to zvlastne ale som sa rano zobudila s tym ze dnes som urcite tehotna utekala som nacikat na test a bolo to tam som ani sama neverila a potom cakanie 3tyzdne na lekara lebo to sa chodi najskor v 3-4-5 tt a ja ked som to zistila hned tak som doma kusala dosky kym to preslo ze ho uvidim aj na monitore a ked som ho vidila ze je tam bije srdiecko tak na druhy den po navsteve lekara som uz aj vracat zacala :D
@nastickakessinka tiez by som chcela vsetko hned 😀 speci vysetrenia zacnu az ked sa o babo snazi rok az rok a pol.. pokial nemas ziadne zdravotne problemy, nie je potrebne ziadne vysetrenie popredu.. len bezhlavo sexovat 😀 prva sa nam podarila po troch mesiacoch
@dohna @nastickakessinka na to budeme na staré kolená spomínať 😀
@bandikovajana možno ani nebudeš vracať pri tomto 😉 každé tehotenstvo je veď iné skoro 🙂
@bandikovajana az po 9 mesicov??? fuuuu ☹ ☹ , prečo som si myslela ze to bude na prvy sup? 😠 😠 Ako si to mohla vediet hned? zmeny na tele či šiesty zmysel?
@rimon ja som strasne netrpezliva ale nooo mimčo to asi nerieši ze ho uz chcem mat 😀 😀 , takze tiez sa vam nepodarilo na prvykrat?
Celkom ma to teší lebo som mala strach ze kazdemu to ide hned ale len ja,
@janchi212 a @dohna musíme robit maratony az splodíme potomka 😀 😀
@dohna
@janchi212
@nastickakessinka no co dievcata moje, ktora sem prva prida dve ciarky? 😉 Davno som tu nebola, ja na pn mam nemej casu ako ked som v praci :D. prerabame kupelku a teda poviem vam bordelu vsade neskutocne a ja to nemozem upratovat 🙂 lebo sa setrim. a sem tam nieco aj do robotky porobim a tak aspon nemyslim na somariny. Ale klop, vsetko vyzera byt ok, uz aj to najmansie spinenie preslo, tak hadam to uz tak ostane. A co vy kedy neocakavate mrchu? sem s datumami nech si to pekne odsledujem 🙂
@nastickakessinka ja som to tiež nejak vedela, že som. Ešte minimálne týždeň pred tým než mala mrcha dojsť. Test som si však robila keď meškala tuším 2 dni a krásne // tam boli.
My už sme asi zabehli ten maratón na tento mesiac, už iba @dohna musí ešte behať 😀
@nikitaf to som rada že je všetko v poriadku, len pekne oddychuj a vytešuj sa z tehu 🙂
ja nečakám MS 2.9, @janchi212 1.9 a @nastickakessinka 28.8. 😀
@janchi212 Tak ja nič necítim, ani pichnutie, ani pocit na zvracanie ani niiiiič. ale min. mesiac keby sa ma spýtate tak som sa cítila byt tehu 😀 😀 😀
Hej hej my uz máme zabehnuté a uz len čakat, aj ked moc nečakám fakt mi nič nie je a vyzerám ako obvykle. a uz len týžden
@nikitaf ahoj moja, no to som rada, že je všetko ok 😉
Tak ja ju asi čakám, resp. nečakám 2.9. cca. Lebo v poslednej dobe mám tie cykly od 25 do 36. Takže ten dátum je cca 30-31 dní. Ovulka bola u mňa teraz v nedeľu, dnes som inak mala trošku aj zníženú teplotu a cítim aj bolesti v podbrušku tak hádam sa vajko uhniezďuje 😀
Takže sa testujem až začiatkom septembra, skôr nechcem ani.
A @dohna je cca tak isto ako ja, len ovulku má asi dnes. A @nastickakessinka nás predbehla a tá testuje koncom augusta 🙂
@dohna ty si inak dobráááá s tými datumami 😀 😀 😀

@zuzkaa8855 čo nové u teba ovulka už bola ?