Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka mňa teraz bolí na ľavej strane, teplota mi troška klesla, takže bodaj by to bolo to uhniezďovanie 😀 ale zle mi veru nie je ani nič iné
@nastickakessinka a nie je to tak ? ved to mám tuším ako tak pod kontrolou
@nastickakessinka nic ziadne priznaky som nemala neviem akosi som to vedele este pred mrchou 😀 a ja som ani potom nemala nic iba to vracane asi mesiac dva a chutilo mi aj co predtym nie okrem toho nic do 6mesiaca som pribrala mozno 2kg a potom to islo ako rychlik do porodu 20kg
@dohna aj to príznak tehu? To som ani nepočula. A vlastne ani neviem či som to vtedy mala. Zato prsiská mi hneď vyšli a zrovna sme išli na ples a nemohla som zapnúť šaty. Tak som išla za svokrou či sa nedajú rozšíriť, lebo sa mi zdalo, že pred svadbou mi ich zužovala. A ona na to, že mala si chudnúť keď ste vedeli, že idete na ples 😀 A ja som ich práve kvôli tým koziskám nemohla zapať 😀 A to bolo cca týždeň pred mrchou.
No našťastie sme ich zapli potom nejak 😝
super tak si vas pekne budem sledovat ako pokracujete. a potom budem velmi muuuudra radit 😀 bolo by super keby sa vam zadarilo naraz, to by bola krasa 😵
@nastickakessinka na prvy sup to vyjde mizivemu percentu, nic neboj, pride to kedy ma 😉 toto cakanie je zo vsetkeho este to najmensie 😀 potom budes cakat na knizku, na srdiecko, na sono, na vysledky, na kopance, na scikutku, na porod, na prvu noc doma, na mlieko, na grgnutie, na prdnutie, na spanie, na otocenie sa, na lozenie, na chodenie, na zuby, na prvy rocik.. megacakania este pred tebou 😀 😀 takze no stres, vyloz nohy, a v klude cakaj 😀
@nikitaf ďakujem veľmi pekne. Aj @nastickakessinka má dnes meniny. A asi nevieš, že všetky tri s @dohna, @nastickakessinka a ja sme narodené v ten istý deň. Takže to by bol gól ozaj keby sa nám všetkým zadarilo teraz a nedajbože ešte aj deťúrence by sa v jeden deň narodili 😀
@nastickakessinka @rimon panebože ale si toho vymenovala, ale je to tak 😀 😀 😀
@nastickakessinka som mimo? čo je vidno ?
@janchi212
@janchi212 to fakt? to je haluz a aky datum? ci nahodu nie aj ja 😀 ver ze vam to moooc prajem
@nastickakessinka cmuk odo mna k dnesnym meninam 🙂
@dohna vzdy je vidno nejaký príznak čiiii?????
@janchi212 jaj bodajby som nevracala, baby len sa bojim ze ten moj jej teraz uhanany sexom a ked to pride ze uz budem tehu zas bude mat celibate ako prvy krat 😀 chudacisko moj
@nikitaf juuuuj dakujem moc 😲 , dátum 28.4. 😀 😀
@nastickakessinka jaj tak nic ja som 9.9. ale aj tak vas mam rada 😀
@dohna @ janchi212 @nastickakessinka @bandikovajana boze ved vas ani citat nestacim...
rozhodne devy moje, ja som si myslela ze som tehotna uz asi tri krat...takze moj siesty zmysel nefunguje...vzdy to boli ale stresy lebo sme nechceli este babo a myslela som ze sa vludila "kvapocka lasky"...bolo to v obdobi ked som prestala brat HAK, ked mi ju lekar vysadil kvoli zle cyto a bola som na konizacii krcka maternice...potom mi ju uz nenasadil, ze ju beriem dlho a ze mam uz dost rokov a ked sa stane tak co 🙂 hehe...no z biologickeho hladiska mal pravdu, ale my sme stavali dom...amen dolorez keby sme boli tehotni vtedy. rozhodne som tym chcela povedat, ze ja urcite zistim az z testu ked tak.
@dohna inak moj tiez nevladze a dokonca mi vcera vynadal ze nech sa skludnim, ze len prevy mesiac a ja uz saliem, ze to chce cas a pokoj a ze to musi ist spontanne...ale snazil sa tyzden chalan riadne. aj ked mozno len pocas neplodnych dni 🙂 hehe...rozhodne vcera sme to robili a inak ja mam uz na riti svalovku...
no nic...skusame dalej 🙂 plodne dni by som mala mat tak do 27 max...takze dovtedy chceme makat (teda ja, manzel sa tvari ako trpitel teraz ...), mrcha ma prist cca medzi 4-7 septembrom...tak som zvedava...uz sa to bliiizi 🙂
@dohna vidíš za čo môzes, ze aj dvojičky spadli 😎 len aby teraz nespadli vám do bruška 😀 😀 😀
@dohna my sme mali dcerku presne, v den svadby o rok som nastupovala na matersku 🙂
@nastickakessinka no ale ja som o tom ani nevedela, až v piatok nás prepustili z porodnice a sme pozerali správy večer a všetci že ticho ticho ? no ja som čumela jak vyoraná myš, som bola ako keby izolovaná od sveta, ale bola som pekne sama na izbe s mojou láskou (marhuľkovou ) a bolo nám dobre a nepotrebovali sme nikoho, len sem tam nakukol lekár či je všetko ok 🙂
@balli prečo sme vsetky také nedočkavé? môj 6 zmysel mi tiez vzdy hovorí len to čo chcem počut, takže klame jak ďas 😀 . toho tvoho manzela si viem zivo predstavit, po mne trošku zhučal ked som min. mesiac revala, že ak to mienim takto brat tak prestaneme robit bábo. ale mal pravdu, boze neviem čo furt stresujem, ved je to jedno. kolké baby rodia prvýkrat v 35 - 40 a čo. a je jasné ze ked to teraz tak chcem tak to nepríde ako vsekto... musím to vypustit z hlavy.
inak aj ja som sa velakrat modlila aby som nebola tehu, teraz ma to asi aj mrzí, dufam ze som si to nepriala tak silno ze to bude pravda 😖
@nikitaf
@dohna @dohna

@janchi212 @nastickakessinka @nikitaf ja som tiež asi už dobehala, dnes priesvitný hlien vaječníky pobolievajú, zajtra nič ani pozajtra musím dať tomu mojmu vydýchnuť, 😀 inak včera som mala také tvrdé okolo pupku, som to tak mala aj pri Adosovi, tak uvidíme či sa zadarilo🙂