icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

nastickakessinka
21. aug 2014

@dohna ty si sa nejak po roku čo ste mali malého rozvádzala, ze,? a prečooooo??

bandikovajana
21. aug 2014

@nastickakessinka neboj dobre to bude ked si povies tak uz to kaslem budeme len rekreacne si uzivat sex tak vtedy to pride a mozno uz aj si 🙂

dohna
21. aug 2014

@nastickakessinka malý mal rok a pol, prečo ? neviem, ex sa chcel rozviesť, tak som zbalila malého, a šli sme k naším 🙂 ale asi tak mesiac predtým sme spolu nekomunikovali a on bol kynológ a stále len psov mal v hlave a na vlastné decko kašlal, a chodieval v noci domov od rodičov, asi bol na nich závislý, tam mal aj tých psov, a večer ekd prišiel domov, a malý už spal, tak bolo ešte na mna ze že malý už spí, že on s ním ani nebol, ale tak hlavný dôvod neviem dodnes, ale som rada, nebanuje ani minútu lebo on bol taký surový, drsný, ja som katolíčka a on bol evanjelik, a akosi stále verím tomu že by sa to takto páriť nemalo 😀 😀 😀

nastickakessinka
21. aug 2014

@dohna 😀 😀 😀 xixixi veru tazko iné kultúry miešať. len som zvedavá preto som sa pytala. ale som rada, lebo keby si s nim tak teraz nerobíte mimčo a nepoznali by sme sa @janchi212
Dnes sa mi nič nechce, také počasie na spanie 😝

dohna
21. aug 2014

@nastickakessinka no ja som tomu nikdy neverila, ale asi na tom niečo bude, a hlavne nie som zástancom toho zostávať spolu kvoli deťom, aj tak deti odrastú odídu a aj tak sa ludia rozvedú, lebo to umelo držali len kvoli deťom, a to ja by som nikdy nechcela, lebo aj tak len deti trpia, Ados to našťastie berie tak že to tak je, ide tam na víkend a je to ok. BOl maličký takže to tak nevnímal, ako keby sme sa rozvádzali ked mal 5 alebo 10, to neviem, či by som zvládla, poznám také páry a deti to brali velmi zle. Takže som rada že som to poriešila vtedy 🙂 ale ja som so všetkým henĎ vybavená, ale tak čo ? 😀 ale som aj počula že teraz čo má ex priatelku tak šlape podla neho jak hodinky, ani si nemože povedať svoj názor, len prikyvuje ako sliepka, asi takú potreboval 😀 😀 😀 😀

nikitaf
21. aug 2014

@dohna jeej a my sme to mali opacne. 9.9. mam ja narodky a 10.9. sme sa brali 😀 ked sme sa my brali uz boli 4 roky po tej tragedii 😖

nastickakessinka
21. aug 2014

@dohna sú takí chlapi veru podaktorí a to mi je jasné ze ty by si takého mať nemohla, ani ja ani @janchi212 ved sme rovnaké 😀 . nas moc nakrátko držať nemôžu... 😎

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna a ako tvoj terajsi berie maleho respective ako sa sprava maly k nemu

dohna
21. aug 2014

@bandikovajana teraz v pohode, on je teraz v puberte, tak niekedy má také priblbé nálady, ale vtedy to ja neriešim, oni si to vydiskutujú medzi sebou, ešte ked sme sa spoznali to mal Ados 8,5 roka tak to bolo fajn, teraz malý tak machruje, a priatel si zas doňho rád výpne, ale v konečnom dôsledku sa majú radi, to vieš jja s ním playstation hrať nebudem🙂 a ked náhodou priatel príde nesk§r z práce malý sa hned pýta kde je a kedy príde atd. Ja mám taký pocit že to je dobré, aj ked teraz tá puberta, ale ono ked to prejde tak to bude zas fajn 🙂

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka no moj muz ma otca moslima ale vychovavany je ako katolik a zatial sme ako spraznene duse tak snad to tak ostane 😉

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna pytam sa len za to lebo ja mam tiez od muza dvoch pubertiakov jeden ma 15 ten vpohode ale druhy ma 11 a ten je hotova katastrofa uz nevieme co s nim mame robit 🙄

dohna
21. aug 2014

@bandikovajana ale neboj, nie každý tak dopadne 🙂 ja ked som si predstavil že s takým ex by som mala byť nejakých 40 rokov, to tě pic, mna by asi j.b.l. 😀 teraz mám priatela s ktorým sa velmi nasmejeme, každý den a s ex sme si ani nemali nejak co povedať

dohna
21. aug 2014

@bandikovajana no tento vek je veru ťažký, ale ja stále tak tajne dúfam, že to čo som donho doteraz vkladala a vkladám tak sa to raz vráti a ukáže že to bola dobrá volba ho takto vychovávať, lebo jemu teda facka vzácna nebola, ale tiež sa mi ani raz o zem nehodil, aj ked tie hranice skúša stále kde vlastne končia, aj doma porobí síce frflania je až až ale nakoniec to spraví 🙂 a to je dôležité pre mna, aj si uprace aj utrie prach aj riad umyje ked sa už nezmestí do myčky, ale tak to sa mu v živote všetko zíde, nie ?
@nastickakessinka @janchi212

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna no tak to ti musel riadny kamen padnut zo srdca ked ste sa rozviedli 🙂

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna ja som tak mala iba priatela ale 4 roky sme boli spolu a uz mi tak vadil ze ked som sa odhodlala k rozchodu tak som mala pocit ze som aj kridla dostala ako mi bolo super 😀 😀 😀

dohna
21. aug 2014

@bandikovajana áá tak ja som sa za 2 týždne otrepala a išla som Ďalej , 😀 😀 😀

dohna
21. aug 2014

@bandikovajana to vždy tak človeku odľahne ked sa zbaví debila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkaa8855
21. aug 2014

@dohna ani neviem ja som mala priznaky ovu 16teho podla kalendara vraj 19teho ale poviem ze uz od toho 18teho ma boli stale podbrusko hlien ziadny tak neviem ci sexikom mi drahy neuskodil a boli ma vajecnik s toho js mam dostat yiez mrchu ako ty druhého deviaty tak neviem .xixi ale kalendar ukazuje xe plodne dniskončili tak dám drahému oddýchnuť nech čerpa energiu.

dohna
21. aug 2014

@zuzkaa8855 aj ten tvoj je z toho unavený? baby @janchi212 @nastickakessinka to čo máme za chlapov, aby ich to takto ničilo, ved oni nič nevydržia, mne včera ten moj povedal, že u nich ten orgazmus je aj tak stále rovnaký, že to nemajú ako my 😀

gemma123
21. aug 2014

ahojte babuľky..ja som na mk registrovaná niekedy od júla...tiež sme sa rozhodli, že nám chýba toto naplnenie v živote...a tak sme začali snažilkovať...len sa nám to trochu odložilo, lebo mi doktor našiel polyp na maternici...ale už som vyše týždňa po operácii, teraz musím počkať 2 cykli a začíname znovu snažilkovať...tak nám teda veľmi všetkým držím palčeky aby sme čoskoro sa tešili z // na testíku....

zuzkaa8855
21. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka
To je tak ked za mesiac 2krat a teraz takto )

dohna
21. aug 2014

@zuzkaa8855 a tak my sme vedeli tak 2x do týždňa, ale teraz 4x 😀 😀
@janchi212 @nastickakessinka

zuzkaa8855
21. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka
Inac mna caka iba druhy testik v zivote ktory je podla vas taky naj?

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka baby aj mate pri kazdom sexe orgazmus?

nastickakessinka
21. aug 2014

@bandikovajana @dohna @janchi212 @zuzkaa8855
Ja nemám nikdy pri sexe orgazmus ☹ ☹ , ty? baby sa tu robia o sto šest ale ja nieee 😕

nastickakessinka
21. aug 2014

@dohna
@zuzkaa8855 my predtym tiez tak 2 x do mesiaca a teraz to bolo kazdy druhý den, drahý uz infarktové stavy chytal 😀 😀
@zuzkaa8855 testy mám doma vsetky pepino, aj tak su mi na jednu rit 😀 😀 😀
@dohna to ako myslel ze stále rovnaky orgazmus? stále taký dobryyyy?? 😀 😀

dohna
21. aug 2014

@bandikovajana @nastickakessinka ja mám skoro pri každom aj 2-3 (včera 5) schválne sme to počítali ale to som bola potom už hotová 😎
no že mi baby to prežívame a cítime inak , oni sa proste spravia a je

zuzkaa8855
21. aug 2014

@bandikovajana ak mozem reagovat aj ja 😀 iba ak je dlhsia predohra alebo ak som po mrche stalo sa nam uz ze sme aj zlomili postel aj gauc haha urcite niesom jedina ci?
@dohna
@nastickakessinka

nastickakessinka
21. aug 2014

@dohna ako ich môzes mat tolko???!!! to čo má dvojmetrového?? 😀 😀 😀 😀

nastickakessinka
21. aug 2014

@zuzkaa8855 my sme zlomili gauč, ale bol starý a my sme sexovali prvýkrát a hned dvakrát za sebou, rokmi sme sa dostali na dvakrát ale do mesiaca 😀 😀 😀