Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna no môj zo začiatku, že však môžme aj každý deň. A tento týždeň už som na ňom videla, že nevládze. A včera keď som povedala, že nemusíme, tak sa tuším normálne potešil tomu 😀
@nastickakessinka
@dohna ja som sa tiez inak bala ked som bola tehu ze co ked bude narazat az do neho alebo co 😀 😀
@janchi212 to maju len take silne reci sak aj kazdy den a potom su hotovy ja by som niekedy dala aj dve cisla za sebou a moj ma dost uz po jednom 😀 😀
@bandikovajana
@janchi212 @dohna Bože baby, ja sa tu inak pučím, vety: narážať, prirážať, nemusieť sexovať ... potešiť sa 😀 😀 😀 no mám dosť, to by jeden neuveril keby to neprečíta 😀 😀
@nastickakessinka ja už nemám nič. Taký biely je aj znak tehotentva 😉
@dohna má asi ten ovulkový, keďže dnes ju má 😉
@nastickakessinka ešte počkaj pár dní. A hlavne sa zas nesleduj moc a nebuď nešťastná, že nemáš 🙂
@nastickakessinka @dohna manuál veď má aj on dve ruky 😀 😀 😀 To bývalo na Fun rádiu taká relácia v piatok v noci, a tam to používali. Už to tuším nebýva. Čo sme sa mi nasmiali na tom. Na každej dovolenke s partiou sme to počúvali 😀
@bandikovajana @janchi212 @nastickakessinka no my ked sme v štadiu že sa jednému alebo druhému nechce, tak povieme šak si to sprav, nech sa ti ulaví 🙂
@janchi212 @nastickakessinka u mna už suchoty, ráno bol hlien trochu priestivný, ale teraz nič, vaječníky boleli od včera (zas na pravej strane) vážen asi ovulujem len z 1 vajka, a teraz už sucho 😲
@nastickakessinka @janchi212 a prečo by si nemohla mať pred MS ? ja si myslím že niekedy mám aj počas MS, my sme preto snažilkovali aj pred MS aj po MS, ja dúfam, že sa teraz zadarilo tento mesiac, verím tomu
@bandikovajana ja tiež. Občas aj ja mám viac orgazmov, ale to musí byť dlhá predohra. Mojim kamošom som raz pustila na dovolenku film Snehulienka a sedem trpaslíkov (takú rozprávku pre dospelých 😀 😀 ) a ráno mi hovoria, že super Jani, bolo 4 krát. Len museli stále robiť malej dcére, že ššššššššš, aby spala, lebo ju budili 😀 😀 😀
@nastickakessinka
@dohna
@janchi212 @bandikovajana @nastickakessinka ja mám vtedy ked som hore on podonou a regulujem si to podla svojich potrieb,. ale že by som mala orgazmus ked ide do mna odzadu alebo je hore, to nie, moťno Jani musíš nájsť len tú správnu polohu 😝 😝 😝
@nastickakessinka prsia trochu bolia. Ale podbruško ma bolí. Plodné dni už nie. Skôr ten biely môže byť príznak tehotenstva, ktorý už vidíš 😀 alebo aj občas pred mrchou ho niektoré baby majú. Minulý mesiac som ho tiež mala a vidíš došla tetka z ameriky, že jej nezrušili let 😀
@dohna
@janchi212 @dohna @bandikovajana ja som sa ešte nikdy s nikým tolko nerozprávala o sexe ako s vami 😀 😀
@nastickakessinka minulý mesiac som mala asi anovulačný, a ked bolí tak vždy len z pravého, preto som nikdy nevedela či slepák alebo čo ?
@nastickakessinka no sorry že ja sa takto rozprávam bežne 🙂
@janchi212 @bandikovajana
@dohna zas ked som ja hore ... ho cítim až v krku, to ma skôr bolí, no ani z voza ani na voz 😖
Ahojte, tak dnes som navštívila gyndoša a mala som dobrého tušáka, ešte sa to potvrdí aj z krvi, asi mám zvýšený prolaktín, takže čakám na výsledky a potom šup šup liečiť sa a snažilkovať.
@nastickakessinka no a že moj ho má dvojmetrového , xixi
@nastickakessinka
@dohna tak ja práveže keď odzadu 😀 a ešte na takom posilňovacom stroji keď sme 😀 to si drahý pred pár rokmi kúpil, že bude cvičiť na brucho, a potom si na to vešal osušku len 😀 A teraz keď k nám dojde niekto na návštevu a spýta sa, že to máte na cvičenie? a aj cvičíte? tak my s úškrnom, že cvičíme 😀 😀 😀
@katka8817 Ahoj, to si ako na to prisla? on to zistil len z krvy? si tuším uz druhá ktorá ma vysoký prolaktin, o tom hormone počujem prvykrat inak.
@nastickakessinka veď ani ja. To asi lebo nepoznám nikoho kto je narodený v ten istý deň 😉 @dohna
@nastickakessinka @janchi212 moje nervy 🙂 idem ja radšej niečo aj porobiť, lebo ešte sa to tu zvrhne 😀
@dohna no ked som tiez hore uz sa k tomu schyluje ale akosi to do vrcholu nikdy nepride :( ale aspon som rada ze niesom sama
@nastickakessinka
@nastickakessinka zistila som to tak, že pri stlačení bradavky mám bielo žltý sekrét, tak som čítala tu na fóre že čo to je a tak som na to prišla že je to tým prolaktínom a dnes mi to potvrdil aj doki, no ešte čakám na výsledky. 😒

@bandikovajana ťažký život bez orgazmu, našťastie, my si vieme pomôcť... nejdem to ani napísať ale isto viete na čo myslím @dohna
@janchi212 😀 😀 😀 😀 .... len je to vždy až po sexe, tak dúfam ze aj tak maternica nasáva borčíkov 😀 😀