icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

nastickakessinka
21. aug 2014

@bandikovajana ťažký život bez orgazmu, našťastie, my si vieme pomôcť... nejdem to ani napísať ale isto viete na čo myslím @dohna
@janchi212 😀 😀 😀 😀 .... len je to vždy až po sexe, tak dúfam ze aj tak maternica nasáva borčíkov 😀 😀

janchi212
21. aug 2014

@dohna no môj zo začiatku, že však môžme aj každý deň. A tento týždeň už som na ňom videla, že nevládze. A včera keď som povedala, že nemusíme, tak sa tuším normálne potešil tomu 😀
@nastickakessinka

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna ja som sa tiez inak bala ked som bola tehu ze co ked bude narazat az do neho alebo co 😀 😀

bandikovajana
21. aug 2014

@janchi212 to maju len take silne reci sak aj kazdy den a potom su hotovy ja by som niekedy dala aj dve cisla za sebou a moj ma dost uz po jednom 😀 😀

nastickakessinka
21. aug 2014

@bandikovajana
@janchi212 @dohna Bože baby, ja sa tu inak pučím, vety: narážať, prirážať, nemusieť sexovať ... potešiť sa 😀 😀 😀 no mám dosť, to by jeden neuveril keby to neprečíta 😀 😀

janchi212
21. aug 2014

@nastickakessinka ja už nemám nič. Taký biely je aj znak tehotentva 😉
@dohna má asi ten ovulkový, keďže dnes ju má 😉

nastickakessinka
21. aug 2014

@janchi212 @dohna nemozem mat plodne dni i pred MS? Fakt uz nemáš nič? a prsia bolia či nebolia?

janchi212
21. aug 2014

@nastickakessinka ešte počkaj pár dní. A hlavne sa zas nesleduj moc a nebuď nešťastná, že nemáš 🙂

janchi212
21. aug 2014

@nastickakessinka @dohna manuál veď má aj on dve ruky 😀 😀 😀 To bývalo na Fun rádiu taká relácia v piatok v noci, a tam to používali. Už to tuším nebýva. Čo sme sa mi nasmiali na tom. Na každej dovolenke s partiou sme to počúvali 😀

dohna
21. aug 2014

@bandikovajana @janchi212 @nastickakessinka no my ked sme v štadiu že sa jednému alebo druhému nechce, tak povieme šak si to sprav, nech sa ti ulaví 🙂

dohna
21. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka u mna už suchoty, ráno bol hlien trochu priestivný, ale teraz nič, vaječníky boleli od včera (zas na pravej strane) vážen asi ovulujem len z 1 vajka, a teraz už sucho 😲

dohna
21. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 a prečo by si nemohla mať pred MS ? ja si myslím že niekedy mám aj počas MS, my sme preto snažilkovali aj pred MS aj po MS, ja dúfam, že sa teraz zadarilo tento mesiac, verím tomu

janchi212
21. aug 2014

@bandikovajana ja tiež. Občas aj ja mám viac orgazmov, ale to musí byť dlhá predohra. Mojim kamošom som raz pustila na dovolenku film Snehulienka a sedem trpaslíkov (takú rozprávku pre dospelých 😀 😀 ) a ráno mi hovoria, že super Jani, bolo 4 krát. Len museli stále robiť malej dcére, že ššššššššš, aby spala, lebo ju budili 😀 😀 😀
@nastickakessinka
@dohna

nastickakessinka
21. aug 2014

@dohna
@janchi212 😀 😀 😀 suchoty moje. No ja len ked som na wc a sa idem utriet tak citim ze to nie je na sucho a trošku vidno biely kremovy. ale uz j... na to ved silou vôle to nezmením 😀

@dohna minuly mesiac ta ktorý bolel? to sa neda kazdy mesiac len z jedného či?

dohna
21. aug 2014

@janchi212 @bandikovajana @nastickakessinka ja mám vtedy ked som hore on podonou a regulujem si to podla svojich potrieb,. ale že by som mala orgazmus ked ide do mna odzadu alebo je hore, to nie, moťno Jani musíš nájsť len tú správnu polohu 😝 😝 😝

janchi212
21. aug 2014

@nastickakessinka prsia trochu bolia. Ale podbruško ma bolí. Plodné dni už nie. Skôr ten biely môže byť príznak tehotenstva, ktorý už vidíš 😀 alebo aj občas pred mrchou ho niektoré baby majú. Minulý mesiac som ho tiež mala a vidíš došla tetka z ameriky, že jej nezrušili let 😀
@dohna

nastickakessinka
21. aug 2014

@janchi212 @dohna @bandikovajana ja som sa ešte nikdy s nikým tolko nerozprávala o sexe ako s vami 😀 😀

dohna
21. aug 2014

@nastickakessinka minulý mesiac som mala asi anovulačný, a ked bolí tak vždy len z pravého, preto som nikdy nevedela či slepák alebo čo ?

dohna
21. aug 2014

@nastickakessinka no sorry že ja sa takto rozprávam bežne 🙂
@janchi212 @bandikovajana

nastickakessinka
21. aug 2014

@dohna zas ked som ja hore ... ho cítim až v krku, to ma skôr bolí, no ani z voza ani na voz 😖

katka8817
21. aug 2014

Ahojte, tak dnes som navštívila gyndoša a mala som dobrého tušáka, ešte sa to potvrdí aj z krvi, asi mám zvýšený prolaktín, takže čakám na výsledky a potom šup šup liečiť sa a snažilkovať.

dohna
21. aug 2014

@nastickakessinka no a že moj ho má dvojmetrového , xixi

nastickakessinka
21. aug 2014

@janchi212
@dohna jaaaaj ja nestastnica, potrebujem hlavu vypnút, zas to začínam robit sledovat sa a riešit čo to môze byt.... Juuuj, ešte mám čo so sebou robiť 😎

janchi212
21. aug 2014

@nastickakessinka
@dohna tak ja práveže keď odzadu 😀 a ešte na takom posilňovacom stroji keď sme 😀 to si drahý pred pár rokmi kúpil, že bude cvičiť na brucho, a potom si na to vešal osušku len 😀 A teraz keď k nám dojde niekto na návštevu a spýta sa, že to máte na cvičenie? a aj cvičíte? tak my s úškrnom, že cvičíme 😀 😀 😀

nastickakessinka
21. aug 2014

@katka8817 Ahoj, to si ako na to prisla? on to zistil len z krvy? si tuším uz druhá ktorá ma vysoký prolaktin, o tom hormone počujem prvykrat inak.

janchi212
21. aug 2014

@nastickakessinka veď ani ja. To asi lebo nepoznám nikoho kto je narodený v ten istý deň 😉 @dohna

nastickakessinka
21. aug 2014

@janchi212
@dohna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 posilnovací stroj 😀 😀 😀 tam si kladneš a odzadu??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dohna
21. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 moje nervy 🙂 idem ja radšej niečo aj porobiť, lebo ešte sa to tu zvrhne 😀

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna no ked som tiez hore uz sa k tomu schyluje ale akosi to do vrcholu nikdy nepride :( ale aspon som rada ze niesom sama
@nastickakessinka

katka8817
21. aug 2014

@nastickakessinka zistila som to tak, že pri stlačení bradavky mám bielo žltý sekrét, tak som čítala tu na fóre že čo to je a tak som na to prišla že je to tým prolaktínom a dnes mi to potvrdil aj doki, no ešte čakám na výsledky. 😒