Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@nastickakessinka @katka8817 asi som krepá ale tzn že máš problém otehotnieť ked ho máš zvýšený, alebo že môžeš byť tehu ?
@bandikovajana mna tiez celkom potešilo ze si na tom tak ako ja lebo som si prišla divná 😠
@nastickakessinka daj si do googla posilnovač na brucho olpran a v obrázkoch je to ten prvý hneď. 😀 😀
@nastickakessinka no pre mojho zas príde ja divná, lebo predtým čo mal tak tie pri sexe ležali ako mrtvoly a ja vyvádzam, ako rozumu zbavená 🙂 asi je najlepšia tá zlatá stredná cesta 😀 😀
@janchi212 @bandikovajana
Práveže mi to bráni v otehotneniu, ten hormón sa objavuje v tehotenstve, ale tehotná na 100% nie som, čiže organizmus je týmto hormónom akože tehotný a preto bráni otehotnieť ☹
inak máme napísaných 58 strán a v téme -snažilky júl august ich majú 30, ale sme stále na prvom mieste vo fore "IDeme na to " to len tak pre zaujímavosť
@katka8817 fuuuha, tazky mechanizmus, čo sa s tým da robit??
nasadia mi nato tabletky
@dohna ale čo sa bojíš, chlapom treba raketu v posteli inak by ich to nudilo
a čo tam vsetko vyvádzaš?? teraz rozmýšlam či som neni nudna v posteli 😀 😀 😀
@katka8817 do akého času je realne ze otehotnies??
@nastickakessinka šak vo fore, ja sem tam hodim len oko ako na tom sú tie baby, ale neprispievam tam, prisievam len sem k nám 🙂
@nastickakessinka jáááj to radšej písať nebudem, ja mám hlavne pri tom aj vela rečí 🙂 ale aspoň je sranda, ako len vzdychať a ležať a čakať kedy to príde 😀 😀 😀 no hotový cirkus 🙂
moje nervy, asi by sme mali zmeniť tému, aké mená sa Vám páčia ? 😝
neviem, podľa toho ako veľmi je zvýšený a ako skoro zaberie liečba, ale sú lieky kedy treba najviac snažilkovať a čím skôr otehotnieť. 😉
@janchi212 @nastickakessinka tvoj povie že si sa už úplne zbláznila, kupovať drahý stroj na sušenie prádla 🙂 my sme mali stepper a tiež nám na tom len veci viseli 🙂 radšej chodte na wellnes 😝
@nastickakessinka no krásne mená, mne sa chlapec páči Filip a dievča Šarlotka, ale kedže aj priateľ je na Š, tak neviem, neviem, aj Mia je krásne ale toho je teraz plná riť
@nastickakessinka no kukni, inak keď tak rozmýšľam tak aj prvé sme splodili na tom, hneď na prvú šupu 😀 toho oblúka sa dá pridržaž, tak ten je tam super 😀
@janchi212 aaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 odpadávam z vas 😀 😀 😀
ale stroj vyzerá dobe na sexovanie 😀 😀 , ty si lahnes a nohy na zemi, manzel sadne a odraza sa od zeme??? 😀 😀 😀
@nastickakessinka ja si ľahnem ako keď by som cvičila, on oproti mňa a vlastne tým oblúkom keď sa ho držíme si upravujem ako chcem byť 😀 😀 😀 a v podstate si to dobre napísala 😀 ale to, že on sa odráža od zeme si zabila 😀 sa rehocem 😀 😀 😀 on buď sedí alebo stojí s pokrčenými kolenami 😀
@janchi212
@nastickakessinka ani nevladzem jest ze odraza sa od zeme 😀 😀 😀 😀
@bandikovajana to som aj ja na tom rehocala. @nastickakessinka trampolínu tam nemáme 😀

@nastickakessinka nie tam si lahnem a on si sadne. Sa červenám 😨