Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana Noemi sa ešte aj mne páči. A aj Kiara strašne. No brácho budú mať v novembri, ona chce Terezku, on Kláru, to by sa trochu podobalo, tak ja jej hovorím Terezka 😀 A chlapca budem chcieť Natanaela alebo Tobiasa 😉
@dohna, @nastickakessinka
@janchi212 no sa smejem este teraz uplne si to viem zivo predstavit tie vyskoky 😀 😀 😀
@bandinkovajana ale ked som bola 1x tehotná takm som tušila že to bude chlapec a iné ako Adam ma ani nenapadlo, proste ADAM bol pre mna naj, aj sa mi doteraz páči, minule sa ma pýtal, že prečo sa volá Adam, tak som mu povedala že sa mi to vždy páčilo a on na to že " on by sa chcel volať Henrich" no skoro som sa došťala 😀 😀 😀
@bandikovajana tak takí akrobati sme zas neni 😀
@janchi212 pane bože len nie Natanaela, priatelov brácho majú a celá rodina si s tým jazyky lámeme, oni mu síce hovoria naťko, ale ked bude mať 40 a budú ho volať Naťko , no des.
@bandikovajana @nastickakessinka
@dohna to bolo v tom filme duch Henrich siesty to som ja s osmeho som poschodia .... 😀 😀
@dohna no to ja tiez tak rozmyslam ze ake sa mi paci meno ale potom ze aj ako ho budem volat, a ked sme vikinku cakali tiez sme sa obaja zhodli ze viki to bude aj ked sme este nevedeli co to bude. chlapcenske sa mi mozno paci Richard
@bandikovajana my budeme mať dlhé priezvisko tak potrebujem dať krátke meno, ale chcela by som nejaké normálne nie tie zahraničné, ale ani typické slovenské sa mi nepáčia
@bandikovajana a možno bude nakoniec aj po mne Denisa, lebo nepoznám ani v okolí také meno 🙂 to by mal priatel radosť mať dve rovnaké doma 😀 😀 😀
@nastickakessinka
@janchi212
@dohna baby potom dame nejake spolocne fotenie ked budeme bruskate mna bavi fotit mam aj na facebooku album co som fotila svagrovu ked bola tehotna
@dohna my mame Denisu v cechach od muza sesternicu a super baba ale moj nevlastny syn je Denis a teda postrach denis na neho sedi ako rit na sebel
@bandikovajana no ja si ťa popredu už objednávam na fotenie som videla na FB tú tvoju Vikinku a paráda, strašne zlatučká aj krásne fotečky 🙂
@bandikovajana no dík 🙂 ale chlapcov Denisov aj ja poznám takých 🙂
@dohna pozri jania photographer
@dohna no ja som chcela vždy Nikoletu, tú si dala sestra. Ale teda tajili to predo mnou, až keď sa malá narodila mi to povedali 😀 Chlapca som chcela Alexa, no jeden manželov bratranec si už dali Alexa a máme rovnaké priezvisko a z tej istej dediny sme. A ešte som chcela Sebastiana a tiež ho dal už manželov bratranec a zas majú také isté priezvisko a v jednej dedine všetci bývame.
Mne sa ten Natanael páči, a keby som mala Sebastiana tiež ho nevolám Sebi.
Manželov brat má dcéru Leu, psa majú Lolu a manželka ich ďalšieho brata (sú 4) tak ma prezývku Lela. Takže keď sme všetci pokope musíš chvilu rozmýšlať aby si im nepovedala psím menom 😀 😀 😀 Ale zvykli sme si 😀
@bandikovajana
@dohna
@janchi212 nejak to predbiehate slečny krásne s tými menami 😀 😀 😀
ale mená krásne od výmyslu sveta
@dohna nieeee, chudáčisko šak zosedivie z dvoch denís 😀 😀
@bandikovajana krásne fotečky 🙂
@janchi212 mne sa paci aj Emmka ale kamoska ma psa emu tak mi to je take cudne si dat take meno dietatu :( a druha ma zase Tobiasa psa neviem preco davaju psom ludske mena 😒
@dohna tvoja mamina dobraaaa 😀 😀 , naši maju psa Elišku 😀 😀 😀
@dohna
@nastickakessinka ja viem, ja len že aké sa nám páčia.
Inak naši kmotrovci majú 8 ročného Peťa a teraz 2 mesačnú Lucku. A keď malá nebola na svete tak sa ho pýtali, či sa mu bude páčiť Lucka. A on na to, že to je jedno aj tak ju budú volať Ferdo alebo Ferdiša 😀 Lebo oni aj jeho volali od mala malý človiečik, Ferdo, macko, medvedík, malá hlava a pod. 😀
@bandikovajana to sa ani mne nepáči. A ešte také pekné mená keď vyberú. Aj u nás v rodine majú psa Olivera, a to je podľa mňa pekné meno
@janchi212 Oliverka mam plysového medvedíka 😀 😀
@nastickakessinka plysaci sa toleruju ale ked si na zahrade a zavolas emma a pri aj pes aj dieta je to divne
@nastickakessinka a ja mám 2. Takých veľkých. Jeden je Bobo a druhý je Belko (lebo je biely) to som od drahého dostala kedysi, tak ich pre detičky opatrujem 😉
@janchi212 my sme dali raz meno zajacovi oskar lebo bol taky krasny ako slniecko a sme vzdy hovorili a oskar vysiel akoze slnko tak sme mu dali oskar a vobec som netusila ze to je aj ludske meno potom sa kolegyni narodil syn a hovorim ze ako sa vola a ona ze Oskarko tak som zostala taka zarazena ze ooo co to je za meno
@janchi212 my sme mali psa Belaja lebo mal labky biele a cely bol hnedy 🙂
@janchi212 aj ja jedného veeeelikého Oliverka, dobre sa na nom spí a tiez ho opatrujem pre detičky 😀 😀
@bandikovajana 😀 😀 tak to je dost zlé ze príde pes aj dieťa 😀 😀 😀

@bandikovajana Nelka sa aj mne pači aj Vanda sa mi pači