Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 my sme kupili psa a a by na neho vedala aj nasa mala volat tak sme dali LILI
@janchi212 @nastickakessinka @bandikovajana @rimon kurátka moje aj niektorá využívate ovulačné testy? či zatial nie ?
@dohna ja som to este nikdy nepouzila neviem ako ako to ci sa to robi kazdy den alebo co. ja som mala taky krizovy asi rok dozadu ked mala kamoska druhe brat druhe a ja som strasne chcela druhe az som mala nocne mory z toho sa mi stale snivalo ze uz som tehotna a moj furt nie nie este nie a ked som si tento rok dala take ultimatum sama pre seba ze ked do leta nic nebude uz sa snazit nebudem a kaslem na to. v july sme boli na dovolenke a moj my hovori ze co teda s tym druhym kedy vysadis tie tabletky tak som az zmeravela ze co konecne som sa zmierila ze uz nebude dalsie a jemu asi chybalo to moje otravovanie ze kedy uz kedy tak prisiel s tym on a teraz to beriem viac menej tak ze sak sexujeme naostro tak ked nepride mrcha spravim test ale mozno ked sa dlhsie nebude darit tak budem aj tie ovu testy riesit
@dohna @janchi212 @nastickakessinka @bandikovajana @rimon Ja nepoužívam, ved by som sa nedoplatila keby to mám celý mesiac ocikávať 😀 😀 a myslím, že tu už jedna písala ze sexovali cez ovulku a aj tak nič, tak si stále myslím ze sa to podarí az ked sa tomu bude chcieť ☹
Teraz je taký na nič týžden ze? len čakat... uz sa bud podarilo alebo nie.
@nastickakessinka @janchi212 @nastickakessinka @bandikovajana @rimon prečo celý mesiac? ja myslím že stačí tak 5 dní pred ovulkou, nie ? tak bud rada ty len týžden mi s @janchi212 ešte dlhšie ☹
@nastickakessinka no nam sa urcite neopodarilo lebo dnes uz krvacam ako podrezana svina mam to aj s 3tyzdnovymi urokmi vzdy som mala take ze mi stacila slipova vlozka na den a teraz asi zacnem aj s obyc kridielkovymi tento mesiac
@bandikovajana juuuj, aspon sa riadne prečistíš 😉
@nastickakessinka sak to uz som sa aj potesila ked mi prisla lebo uz som mala brucho nafuknute nervozna az neviem kam uz som nevedela co zo sebou tak teraz ako keby mi stupel otvorili ale nevadi nabuduce uz bude snad //
@dohna @rimon @nastickakessinka @bandikovajana ja nie. A asi ani nezačnem. Radšej som tú teplotu začala merať. 🙂
@janchi212 a na to je nejaky speci teplomer?
@dohna
@nastickakessinka hej mne odrátava appka v mobile dni do mrchy a je ich až 12 😖
@bandikovajana vraj hej. No ja to meriam obyčajným digitálnym. Ale nechám dlhšie, nie hneď ako pípne. Možeš aj ortuťovým. Podľa mňa je zbytočne kupovať nejaký špeci, ešte väčší chaos v tom mať, lebo tie tuším ukazujú na 2 desatinné miesta
@bandikovajana kolky mesiac sa snazite?? som zabudla a keby to mám vsetko dozadu prečitat tak sa nedočítam 😀
@janchi212 od ktorého dna sa to meria??
@nastickakessinka ja som začala v 1dc ale v ústach. A po mrche v pošve. Stačí keby si začala po mrche. Ale ty ju už nedostanes 😉 len musíš potom celý mesiac merať na rovnakom mieste. Pod pazuchou sa neodporúča
@nastickakessinka no my zatial len 2 mesiac
@bandikovajana
@janchi212
@nastickakessinka
@dohna
baby tak ja si dám od fóra na 1 deň pauzu a vy tu už takéto témy preberáte 🙂 asi si prečítam históriu 🙂 ja to tu musím obmedziť, lebo už mi hrabe z toho chcenia byť tehotná, včera som už pozerala na nete tehotenské a detské veci... Ináč mrcha stále nič - od pondelka mešká keď rátam 28DC. v utorok negatívny test, ale býva mi večer aj ráno tak divno, večer ťažko a ráno som bola ešte nalačno a bolo mi na tyčkovanie. ináč žiadne príznaky. Tak neviem či spraviť ďalší tehutest alebo ešte počkať a spraviť až po víkende.
@luminuska nic sa neboj mne minuly rok tak zasibalo s toho chcenia ze mam nakupenych uz 2krabice tehu veci a po malej mam vsetko odlozene asi 6velkych krabic a plus som uz dokupila co ma suplik pod postelou takuz plny malych veci.ja rada fotim a tak si to odobrujem ze to na fotenie som si kupila :D
@janchi212
@nastickakessinka
@dohna
tie ovu testy sa daju za strasne malo objednat cez ebay, 100ks vyjde tusim na 7e 😀 a su to tie iste pasiky, ake zabalene v krabickach kupujeme aj v lekarni.. rovnako sa aj tehotenske daju kupit 😉 ja aj meriam bt aj ocikavam 😀 a preco? aby som sa nenudila a mala pocit, ze stale pre to daco robim, nielen znasilnujem cez ovulku mm 😀 😀 😀
nestiham tu nic citat...to je smutneee...
@dohna...suhlasim ze netreba ostavat kvoli dietatu a zjavne to bol dobry krok a ze si stastna, takze to je hlavne
@nastickakessinka vidim ze nasi dvaja su rovnaky v tom...alebo mozno ako proste chlapi...oni beru vsetko tak lightovo, nikam a s nicim sa neponahlaju. To je ale v nas zenach podla mna ze chceme vsetko hned.
Ja tiez som sa kolko krat stresovala z tehotenstva a teraz ked uz som starsia tak si tiez vravim ze a co by sa stalo? nic...prezili iny, prezili by sme aj my...a teraz sa nebudem vediet dockat ktovie kolko...
@nastickakessinka jaaaaaaaaj my uz ani nesexujeme...sa mi nesce ..uz cakam na 28eho na testovanieeeee
@ziza55 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 😉 si ma ukludnila 🙂 určite aj @nastickakessinka a @dohna sa potešia 😀

@nastickakessinka
@bandikovajana a my máme teraz vietnamské prasiatko a pýtam sa drahého, že ako ju budeme volať? a on, že Lujza. Tak je Lujza 😀