Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
zienky aj ja sa pridavam k vam,ale vobec nestiham vsetko citat,ste uzastne ako ste vsetko porozpisovali... ja som mala zas a znovu negativny test,ovulacne som este neskusala,moc im neverim.mozno je to tym,ze manzel chodi za pracou do zahranicia a nemozme to skusat kazdy den,uz som zufala z toho a zachvilu mi asi prepne z toho 😀 stale pozeram kociare,v obchodoch ma slzy v ociach,ze to nemam este pre koho kupovat,no hroza so mnou...
@janchi212 dakujem,my uz sme ani nechceli tretie a aj ostatni nam vraveli,ze naco tretie,ide to do penazi a tak,ale cas plynie a strasne milujeme deti,je to tym,ze mame velku rodinu,vela deti 🙂 a zistili sme,ze dve deti je pre nas malo,mozno je to vazne risk v tejto dobe,ale srdce vravi nieco ine..neviem si predstavit,ze by sme tu uz nemali babatkovsky plac 🙂
@marselinm hej chápem ťa. Len nemôžeš byť stále takto smutná. Ja som v apríly musela absolvovať kyret. Pár týždňov som bola hotová z toho, nemohla som ani bábo vidieť ani tehotnú ženu. A práve vtedy či už v mojom okolí alebo v rodine bolo dosť tehotných a bábätiek. No musela som sa z toho dostať. A teraz keď sa snažíme 3 mesiac to beriem tak, že podarí sa budem happy. Nepodarí, lepšie si užijem kamoškinu svadbu v septembri a nebudem riešiť ako sa vyhovoriť, že nepijem alebo či ísť do welnesu tam aj. A hlavne s humorom to treba brať, nie sa trápiť 🙂 My ti k lepšej nálade pomôžeme, stačí nás občas čítať o čom tu trepeme s @dohna, @nastickakessinka, @bandikovajan, @ziza55, @rimon 😀
@ziza55 presne tak aj my máme plán B lyžovačku 🙂
@janchi
@nastickakessinka
@janchi212 @ziza55 @marselinm @nastickakessinka no to ja zas dúfam, že vymyslia niečo nové, čo sa mi bude páčiť a hlavne sa to vmestí do výťahu 😒
@dohna @ziza55 ja mam tiez uz kocik vybraty a dokonca mi darovala velmi dobra znama co sa stahovala mimo SR nepouzivanu detsku postielku asi pred dvoma rokmi...chapete? a kocik si vsetci tukaju na hlavu aky chcem...ale mne je jedno...bude to moj kocik a kocik mojho baby...kazdy mi moze na hrb vyliest...akurat ak by boli dvojicky tak mam smolu...oni dvojickovsky nerobia, len surodenecky. takze takto 🙂
@dohna @ziza55 my sme sa o tom nerozprávali ešte, ale švagor robí a býva vo Švajci a ešte sme tam neboli. A lyžovať tiež chodíme. Prípadne stačí aj náš kopec pred domom, v 2013 sme robili opekačko grilovačku a sánkovali sa na vreciach asi 6 naraz na takej ľudskej pyramíde a veru tak som sa nezabavila ani keď som bola decko 😀
@marselinm my mame 3 a ideme do 4 tiez som zvedava ako to cele dopadne ako to zvladneme ale moje biolog.to bude druhe a velmi chcem este jedno
@dohna mne sa strasne paci tako laret a co mam sportiak po drecke Jane nomad ten je super este sa tam stal. Vlezie aj vyspi
@bandikovajana tak drzim palceky,my zeny vsetko zvladneme co sa tyka deti,je to tazke,ale zaroven krasne 🙂
@rimon ja som skusila 9tusim a pri Jane som zostala
@bandikovajana tak si to tam užite a zabavte sa do rána 😉

@ziza55 to máš teda dosť vysoko. Nelezie na teba niečo? Ja mám zvýšení 37, dnes trošku klesla. A kde si merala? A hned ráno pred vstaním z postele?