icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
21. aug 2014

@ziza55 to máš teda dosť vysoko. Nelezie na teba niečo? Ja mám zvýšení 37, dnes trošku klesla. A kde si merala? A hned ráno pred vstaním z postele?

marselinm
21. aug 2014

zienky aj ja sa pridavam k vam,ale vobec nestiham vsetko citat,ste uzastne ako ste vsetko porozpisovali... ja som mala zas a znovu negativny test,ovulacne som este neskusala,moc im neverim.mozno je to tym,ze manzel chodi za pracou do zahranicia a nemozme to skusat kazdy den,uz som zufala z toho a zachvilu mi asi prepne z toho 😀 stale pozeram kociare,v obchodoch ma slzy v ociach,ze to nemam este pre koho kupovat,no hroza so mnou...

ziza55
21. aug 2014

@janchi212 praveze nemam pocit ze by nieco na mna liezlo citim sa ok..ale nejaka horuca....merala som si troska neskor..zajtra odmeriam teda hned po zobudeni

janchi212
21. aug 2014

@marselinm ahoj vitaj medzi nami 🙂 neboj raz to vyjde určite. Netráp sa kvôli tomu hlavne. Už máš dve detičky tak sa teš a keď prestaneš na to myslieť tak to vyjde a bude tretie 😉

janchi212
21. aug 2014

@ziza55 najlepšie keď v rovnakú hodinu. Vtedy to budeš mať najpresnejšie. A na rovnakom mieste meraj, no nie pod pazuchou

marselinm
21. aug 2014

@janchi212 dakujem,my uz sme ani nechceli tretie a aj ostatni nam vraveli,ze naco tretie,ide to do penazi a tak,ale cas plynie a strasne milujeme deti,je to tym,ze mame velku rodinu,vela deti 🙂 a zistili sme,ze dve deti je pre nas malo,mozno je to vazne risk v tejto dobe,ale srdce vravi nieco ine..neviem si predstavit,ze by sme tu uz nemali babatkovsky plac 🙂

dohna
21. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka @ziza55 @rimon, @luminuska nič neobmedzuj, nie si jediná komu tu hrabe, ja mám už tiež preštudované kočíky a veci a vieš načo som prišla? že sa mi žiadny, ale vôbec žiadny nepáči asi to svoje dieťa budem vzoiť na káre 😀 😀 😀

dohna
21. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka @ziza55 @rimon, @luminuska baby dnes prídem domov a ten môj už vo dverách dnes nesexujeme, som sa ráno ani zobudiť nemohol, xixi a išiel na hokej 🙂 tak mu robím rajčinovú polievku na zajtra (z ktorej máva žáhu ) 😀 😀 😀 😀 a lievance, tie si hádam dá 😝

ziza55
21. aug 2014

@dohna chichi..kociky uz som chekovala aj ja....pri malom som mala brio goooooo...bol uzasny...tak asi by som ostala pri nom..novsiu kolekciu ale alebo bugaboo.., jejda dobre mi hrabe
😀 😀 😀 😀 😀

ziza55
21. aug 2014

@dohna dnes mame maleho u dedo...prave som dosla z nocnej tak rozmyslam co podnikneme...na sex dnes nemam chut..kedze sa ztoho v posl.tyzdnoch stala povinnost, dame asi veceru, kino, vinko..hm 🙂

janchi212
21. aug 2014

@marselinm hej chápem ťa. Len nemôžeš byť stále takto smutná. Ja som v apríly musela absolvovať kyret. Pár týždňov som bola hotová z toho, nemohla som ani bábo vidieť ani tehotnú ženu. A práve vtedy či už v mojom okolí alebo v rodine bolo dosť tehotných a bábätiek. No musela som sa z toho dostať. A teraz keď sa snažíme 3 mesiac to beriem tak, že podarí sa budem happy. Nepodarí, lepšie si užijem kamoškinu svadbu v septembri a nebudem riešiť ako sa vyhovoriť, že nepijem alebo či ísť do welnesu tam aj. A hlavne s humorom to treba brať, nie sa trápiť 🙂 My ti k lepšej nálade pomôžeme, stačí nás občas čítať o čom tu trepeme s @dohna, @nastickakessinka, @bandikovajan, @ziza55, @rimon 😀

ziza55
21. aug 2014

@janchi212 tak tak..super si to napisala....netreba sa na to az tak moc upinat a popr.najst nejaky plan B.....ja ho uz mam 🙂 ...ak nebudem tehu v novembri pojdeme niekam na exoticku dovolenku:0

dohna
21. aug 2014

@ziza55 presne tak aj my máme plán B lyžovačku 🙂
@janchi
@nastickakessinka

janchi212
21. aug 2014

@dohna @ziza55,
@marselinm a kočíky mám vytypované už od februára 😀 a kmotrovci malej kúpili taký ako som ja chcela, len v inej farbe. Ale to mám ešte času a času vyberať ho 😀

dohna
21. aug 2014

@janchi212 @ziza55 @marselinm @nastickakessinka no to ja zas dúfam, že vymyslia niečo nové, čo sa mi bude páčiť a hlavne sa to vmestí do výťahu 😒

balli
21. aug 2014

@dohna @ziza55 ja mam tiez uz kocik vybraty a dokonca mi darovala velmi dobra znama co sa stahovala mimo SR nepouzivanu detsku postielku asi pred dvoma rokmi...chapete? a kocik si vsetci tukaju na hlavu aky chcem...ale mne je jedno...bude to moj kocik a kocik mojho baby...kazdy mi moze na hrb vyliest...akurat ak by boli dvojicky tak mam smolu...oni dvojickovsky nerobia, len surodenecky. takze takto 🙂

janchi212
21. aug 2014

@dohna @ziza55 my sme sa o tom nerozprávali ešte, ale švagor robí a býva vo Švajci a ešte sme tam neboli. A lyžovať tiež chodíme. Prípadne stačí aj náš kopec pred domom, v 2013 sme robili opekačko grilovačku a sánkovali sa na vreciach asi 6 naraz na takej ľudskej pyramíde a veru tak som sa nezabavila ani keď som bola decko 😀

ziza55
21. aug 2014

@janchi212 super..no musela byt riadna sranda...ja zial lyzovat nechodim...raz som padla..koleno v haji...bojim sa postavit na lyze uz 😒

janchi212
21. aug 2014

@balli no keby som ja mala dvojičky tak vyberiem nejaký kde sú vedľa seba. Lebo čo sú deti za sebou mi prídu nefér, lebo ten vzadu chudák nič nevidí 😖

janchi212
21. aug 2014

@ziza55 veru bola. Škoda len, že tento rok nebol sneh, chceli sme to zopakovať 🙂

ziza55
21. aug 2014

@janchi212 mam pocit ze cele to pocasie je pomylene...vcera vecer bola taka kosa...mala som2mikiny a este som drkotala zubami...u nas bolo10C...a ze august...hruuuuza a potom zima bez snehu... 😒

janchi212
21. aug 2014

@ziza55 je to celé otočené. Možno naše deti už ani nebudú vedieť čo je sneh, ktovie 😖

marselinm
21. aug 2014

@ziza55
@janchi212
@dohna
no baby,vsetky mate plan B,asi aj my na tom zapracujeme 🙂 o tyzden ideme na svadbu mojej sestre,aspon sa mozem zabavit a vyskakat poriadne a potom poriesime tiez lyzovacku,uz sme dlho v zime nikde neboli a teda dufam,ze bude ten sneh,aj deti si ho moc neuzili minuly rok

bandikovajana
21. aug 2014

@marselinm my mame 3 a ideme do 4 tiez som zvedava ako to cele dopadne ako to zvladneme ale moje biolog.to bude druhe a velmi chcem este jedno

bandikovajana
21. aug 2014

@dohna mne sa strasne paci tako laret a co mam sportiak po drecke Jane nomad ten je super este sa tam stal. Vlezie aj vyspi

marselinm
21. aug 2014

@bandikovajana tak drzim palceky,my zeny vsetko zvladneme co sa tyka deti,je to tazke,ale zaroven krasne 🙂

rimon
21. aug 2014

@ziza55 brio go mam teraz pri dcerke, a nechavam si ho aj na 'neskor' 😀 je to nas stvrty kocik, ale konecne ten spravny 🙂

bandikovajana
21. aug 2014

@janchi212
@dohna aj my ideme buduci vik na svadbu a ak sa nezadari alebo aj zadari tak ideme do kuwaitu k rodine

bandikovajana
21. aug 2014

@rimon ja som skusila 9tusim a pri Jane som zostala

janchi212
21. aug 2014

@bandikovajana tak si to tam užite a zabavte sa do rána 😉