Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@bandikovajana my sme boli smalym na foteni ked mal 3mes..iba raz..ale z jednej fotky sme si dali urobit obraz a visi nam v obyvke.... 😉 to sa fakt oplatiiiiii..nie su to zbytocne vyhodene prachy
@ziza55 ja som tu 1,5tyzdna pred porodom
@bandikovajana haha inak mojho draheho by som nenahovorila isto na take fotenie ake ste mali 😀 😀
@ziza55 no to ma fotil byvaly kolega z dennika v Bratislave, teraz mam zalubu vo foteni kupila som si taky lepsi fotak a rekvizity atd tak uz sa tesim ked budem mat babeno tak ho budem fotit asi kazdy mesiac :D
@bandikovajana mame tusim spolocne zaluby aj ja som si kupila zrkadlovku ..tak sa tiez na to tesiiiiiiim..aky mas fotak?ja mam nikon3300 ale iba s takym zakl objektivom...casom chcet dokupit 😉
@ziza55 ja mam Nikon 5100 a mam aj taky zakladny ale uz aj 50mm 1,8f aj ext.blesk pozri na facebuju jania photographer tam mam fotky co com fotila
@bandikovajana waau super...ale klobuk dolu kde beres na to cas pri malej? 😉
@janchi212 @luminuska @dohna @ziza55 @rimon 😀 😀 vy ste také podarené dievčatá, už ani ja nestíham čítať. Kočík?? Teeeda, o ňom ešte ani nesnívam, tieto veci budem riešiť asi v siedmom mesiaci. Veď teraz človek sadne k pc a do hodky máš celú vybavičku 😉 .
Akurát mi včera priatel hovoril, ze ani jednej jeho známej sa nedarilo, že až nejak do roka a to brala dáke lieky ale nevedel povedat aké ☹ .Tým som vlastne nechcela povedať, že nám sa nepodarí, lebo my určite smeeeee, že??? 😀 😀 😀 (len ja úplne bez príznakov, ani kozy mi nenarástli 😀 😀 😀 )
@janchi212 @ziza55 @rimon @nastickakessinka ty čo nemôžeš spávať ? ty kokso že 4:25 😔 😔 😔 u mna teda bola 100% včera konečne tá ovulka, prsia už neboli v noci ešte vaječníky ale dnes už ok., takže pekne môžem už s Vami @nastickakessinka a @janchi212 čakať na // 🙂 🙂 🙂
Inak babulky ako dopadol Váš včerajší meninkový dník ? aj sa chlapi práskli po kapse ? alebo bola aspoň nejaké véča ?
@dohna @nastickakessinka @jankes @ziza55
@bandikovajana pokial som neprisla na mk tak som vedela kedy mam ovulku ale trraz ma pobolieva brucho a vcera som mala mierne spinenie dufam ze nemam nejaky problem .ale kozy nebolia 😢
@nastickakessinka
@dohna my sme včera romantiku nemali. Si to užijeme cez víkend 😉 Drahý došiel dosť neskoro unavený, ale gratuloval mi ešte deň predtým, lebo chcel byť prvý 🙂
Jani nevadí, že ti nenarástli zatiaľ, všetko ešte môže byť 😉
@jankes napriklad http://www.ebay.co.uk/itm/Early-Pregnancy-Ovula... 😉 a mozes si vybrat aj pocet, aj kombinaciu s tehotenskymi.. je tam toho vela na vyber 🙂
AQhojte 🙂 Tak po mesacnom studovani na nete, po nonstop sebapozorovani som sa rozhodla skoncovat s tym ,,depkarenim" 🙂 Volam Sa Peťa, v maji sme sa zobrali a od augusta sme si povedali, ze 2 nam nie je zle ale 3 ci 4 nam bude veselsie tak sme zacali 🙂 Uz som myslela ze to vyjde, ved podla kalendara, ci kalkulacky sme sa aj trafili do plodnych dni, za testy som vyhodila kopec penazi a nakoniec predsa len mrska dorazila..bola som z toho velmi smutna, ale nejako sa cez to musim dostat a skusit to v septembri 🙂 len uz som z toho cvok :D Tak sa pridavam k vam kedze moj drahy ma nechce dookola pocuvat a snim sa predsa len neda riesit zenske veci kolo toho 🙂 Takze drzim vam palce a hadam sa to podari aj nam (dufam ze na 2.pokus) 🙂
tak dnes som si merala BT hned po zobudeni a 37,2C.. 6dni pred terminom mrchy...hm
@jetotu vitaj medzi nami
@zita55 @bandikovajana to ste mali super, ja ked budem v 9-tom mesiaci tak budem oooovela vacsia...vyzerali ste super ako tehulky 🙂
@jetotu vitaj, mam presne to co ty a ked to tak citam, tak myslim, ze najblizsie k "haluzeniu" je nam @nastickakessinka, ze? ja som jak ona - bez priznakov cohokolvek, nielen tehotenstva, ale ani plodnych dni, ovulacie a vsetkeho...ja sa idem uz znormalizovat, lebo moj drahy so mnou vcera odmietol sexovat ze kvoli dietatu to nebude robit a mozeme zacat ked sa skludnim...tak sa snazim. Je fakt ze baby su v tomto trubky...skusim to ponat trochu racionalnejsie.
@nastickakessinka inak kocik v 7-mom mesiaci ok, len ak budes chciet nejaky co sa objednava, aby ti ho stihli dodat 🙂
@ziza55 fiiiiha...no tak potom hned hlas ci budes ma // 🙂
AHojte snazilky, pridavam sa k Vam, chceme surodenca pre nasu slecinku, tak sm zvedavy kedy nam to vyjde,nechavame tomu volny priebeh, mm pracje v zahranici, ale o mesiac ideme za nim tak sa opat zacneme snazit 😉 . teraz cakam ci mrska prde alebo nie, al epodla mn apride,lebo tento mesiac len raz sme snzilkovali aj to este pred ovu.
@balli jasaaaaaaaaaan...s
@nastickakessinka sme sa dohodli ze testneme az 28eho..... 😉 ,,,,tebe to ako vychadza?
@balli no myslim ze som ho mala take male lebo som rodila o 2tyzdne skor a aj som aktivne cvicila pred tehu hlavne brucho aby som mala pevne a nenatiahlo sa mi moc 🙂 ale neviem ci to bolo preto take male alebo preto ze malinka mala iba 48cm a 3100g
@jetotu ahoj, my sme mali svadbu na konci juna, tak tiez sme si povedali preco neist do toho resp. ze ideme do toho🙂 na svadobnej ceste som mala "navstevu" takze uvidime ci sa zadarilo tento mesiac. Ovulku som testovo presvihla (moje prve testovanie tak som zacala ked uz bolo asi po) ale borci mm ju snáď stihli 🙂)))) uvidíme, drzim palce aj tebe
no ja mam cyklus 28 dni a raz za cas 31...takze mne to vychadza ze mrcha by mala dorazit medzi 4-7 septembrom...skor testovat nebudem urcite...takze budete skor vediet na com ste 🙂
ale kedze moj drahy strajkuje tak uvidime...sexu nie je tolko co by som si predstavovala, iba asi kazdy druhy den...ja by som to teraz najradsej robila rano aj vecer kazdy den...som trochu megaloman.
ale inak zenskej priznaky ziadne stale...ani vytok, ani hlien, sucha som jak izbovy kvet po tyzdni dovolenky...ale to uz od konca MS, teda asi treti den po som mala hlien, ale co ja viem? bolo to tak pol dna....moje telo je pre mna spanielska dedina v tomto...
@ziza55 - sprava vyssie, zabudla som dat odkaz na teba 🙂
@bandikovajana chapem, no tie dva tyzdne skor asi az tak moc nespravia ci? ja som raz u lekara stretka kocku co mala mini brusko v 8-mom mesiaci a ked mi povedala ze caka dvojicky tak som rovno odpadla...
@balli ale ano spravia tie posledne tyzdne sa natiahne najviac
@bandikovajana fakt? tak to aby som dohodla so svojim lekarom ze nechcem cakat do konca ak bude babo ready a zdravunke 🙂 hehe...
@balli tak som sa schuti zasmiala na "sucha som jak izbovy kvet po tyzdni dovolenky" :D :D
@jetotu tiez sa orientujem podla mob.aplikacie, pretoze odkedy som vysadila hak (februar) tak som sa v tom stracala. podla mobilu az pondelok 25.8., ale on berie priemernu dlzku cyklu od toho feb. Ale minuly cyklus som uz mala klasika 28 dni, takže ja si ratam iba tych 28 a tym padom som mala dostat pondelok 18.8. V utorok 19.8. som si robila tehu test, ale nic zatial. Je to so mnou proste zlozite 🙂

@ziza55
@bandikovajana veru ja tiez letujem ze nemam taketo fotky,ale snad si to vynahradim neskor 😉 Janka krasne brusko a ten kociar je uzastny,tak mam asi favorita 😀