Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
babyyy.. dajte niekto dobry recept na hovadzi gulaaaaaaas..s paprikou a paradajkou
@luminuska jedine, co je na cykle pevne je lutealna faza - teda pocet dni od ovulky do mrchy.. ak mas posunutu mrchu, mala si posunutu aj ovulku 😉 meni sa iba cas spustenia vajicka, teda od mrchy do ovulky.. preto je dobre merat si bt, ci robit ovu testy, vies, co sa naozaj deje..
@balli @bandikovajana pokial nie su zdravotne problemy, nezasahovala by som do dlzky tehotenstva, dieta vie, preco sa vypyta kedy sa vypyta 😉 mohli by ma aj tisickrat ubezpecovat, ze je uz plne vyvinute, pokial samo neda prikaz, von nepojde 🙂 dcerku som prenasala tyzden a tu som.. a vobec sa nenarodila velka, ci tazka..
@balli
@bandikovajana
termin porodu mas vzdy 14 dni plus minus...nikdy sa neda presne vyratat...zalezi aj aky dlhy cyklus mas
@rimon s tou dlhzou som zartovala 🙂
@bandikovajana aj kamoska mala dievcatko a isla 9 dni skor...
@ziza55 svagrova rodila 2x presne ako jej lekar povedal na termin a kamoska tyzden prenasala este
@ziza55 ja mám zase dnes taký biely hustý. Taký som mala min. mesiac aj keď neskôr, lebo mrchu mám dostať za cca 11 dní a aj mrcha meškala prišla. Držím palce nech ti to vyjde 😉
A samozrejme aj @nastickakessinka, ktorá s tebou bude testovať a @dohna zase so mnou toho 2.9. 😉 😉
@ziza55 jáááj no ja už som tak nedočkavá na tie vaše @nastickakessinka testíky, ale už vidím že ak vám to víde, sa budem normálne sa báť spraviť si test, aby som tam mala aj ja tie // 😠
@janchi212
@ziza55 to vážne ? to čo máš ? ved to je nejak vela nie ???? 😲 😲 😲
@janchi212
@nastickakessinka-ty čo tu dnes nie si ? hm ?
@ziza55 no to som pochopila že 15-20 to máš ako žuvačku 😀 😀 😀
@janchi212
@nastickakessinka
@ziza55 ja som mala tiez hlienu az neviem kam 3 tyzden mi meskala mrcha a vcera prisla :( ale sak snad dalsi mesiac sa to podari aj nam
@bandikovajana @dohna @janchi212 @ziza55 no sa nam to tu krati s tym cyklom a ne-ocakavanymi mrchami. sice sa budem tesit s vami ked to vyjde, ale aj cloveku bude luto ze do tejto temy uz velmi tie baby prispievat nebuduuuu....
@balli veď sa hádam stretneme v inej téme - Májovky 2015 😉 @dohna, @bandikovajana, @ziza 55, @nastickakessinka
@balli @bandikovajana @ziza55 @nastickakessinka @janchi212 no ja to vidím tak že budeme asi prvé čo ju vôbec založia 🙂 inak ja si tiež myslím že sa trochu rozdelíme ked každá zostaneme inokedy tehotná ale dúfam a verím že tie moje 2 spriaznené duše neodídu :( a že budeme stále v kontakte 🙂
@janchi212 @nastickakessinka aj ste o nás hovorili tým svojím típkom? ja áno a moj sa každý den pýta čo nové u vás 😀
@bandikovajana
@janchi212
@balli
@dohna ...stretneme sa v majovkach...a kebyze kazda otehotnieme v iny mesiac tak zalozime vlastnu skupinu 😀 😀 😀
@ziza55 @bandikovajana @janchi212 @nastikcakessinka to inak aj mna už napadlo, lebo je tu toho tolko že strácam prehľad ☹
@dohna @janchi212 @balli @bandikovajana @ziza55 @nastickakessinka babyy, keby ste vedeli ako strasne by som chcela byt medzi majovkami 2015 - mam doma totiz majovku 2013 😀 😀 😀 a chcem a chceeem 😝
@ziza55@bandikovajana @janchi212 @nastikcakessinka a bude sa volať že úspešné snažilky júl až december 2014? 😝
@rimon @janchi212 @balli @bandikovajana @ziza55 @nastickakessinka aj ja móóóć chcem, nechcem byť tehotná cez leto 😠

@balli no to neviem ci ti dovoli ale celebrity si preto planuju porod cisarskym skor nasa sa pytala sama skor dievcatka sa vraj rodia vacsinou pred terminom mne urcili 16.1 a narodila sa 3.1