Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna @janchi212 @bandikovajana @ziza55 @nastickakessinka majove baby by malo aj fajn datum narodenia 🙂 okrem ineho samozrejme... A ked uz sme pri tom - ak by sme boli v tom v auguste, tak to nebude narodene v aprili este?
@dohna...inak nevyberies si, lebo ved pozri ake leto bolo toto...niekedy maj - jun su vacsie tepla ako jul a august...clovek sa uz nemoze spolahnut na nic 🙂 jedine na babie leto...to je zatial ok a podla toho sme aj svadbu my planovali 🙂
@balli nie je to v máji podla poslednej mrchy si to vypočítaj : http://najmama.aktuality.sk/vypocet-terminu-por... mne vychádza 11.5. Bodaj by to tak bolo 😉
@dohna @janchi212 @bandikovajana @ziza55
@balli
😀 😀 😀 Normálne ste ma z postele vytiahli čo mi nedá sem neodpísať 😀. Ráno som mala budíček 4.00 lebo som bola v Lubochni s tatom.
Ja som tomu môjmu o vás hovorila hneď v ten večer. Chcela som mu to zavolať ale vravím si, že si o mne pomyslí, že riadna trapka 😀 😀 tak som počkala do večera a sa smial, že zvláštne. Občas mu poviem, ked sme mali sexuálny maraton, že aj baby dnes sexujú po 19.00 😀 😀 tak sa len škerí, len povedal, že je rád, že mám zábavku a nestresujem sa sama v podvedomí 😲 .
@ziza55 to čo máš za hlien? @janchi212 aj ty máš zas tien biely hustý? Ja tiež, vidím ho vždy vo wc, vôbec si napamatám, či to také byvalo aj iné mesiace. Inak mi stále nie je nič, prsia jemne bolia, su stále sfúknuté ale vravím, po minulom mesiaci to neberiem ako príznak tehu. V bruchu absolútne nič nebolí, nepichá, keď pichne tak to u mna aj tak preto, že som zas nebola dlho sa vy.... 😠 😠 😠
@balli nad hláškou nebyť tehotná a pozerať dátum porodu som myslela že umrem smiechom 😀 😀 😀 inak to sme fakt pekne mimo z toho a som raaaada, že nie som jediná lebo to robím aj ja, predstavujem si ako chodím s bruškom, ako sa rozprávam s mimčom... 😀 no na hlavu, čo vám poviem. Dnes v nemocnici bola jedna tehotná, tak som jej závidela to mega brucho 😅. Aj tak si myslím, že sa zadarí až ked sa od toho odpútam, teraz som presne tam kde by som byt nemala...závislá na tehotenstve a vždy je to tak že to čo strašne chcete to nedostanete 😒
@janchi212 @dohna @balli @bandikovajana @ziza55
Mať sex jedenkrát pred ovulkou a zostať tehotná o tom asi sníva môj priateľ 😀 😀 , kokos moja apka má milon srdiečok že pohlavný styk bez kondómu 😀 😀 . čo by som ja za to dala aby to bolo tak jednoduché. Inak aj moja kolegyna že sexovali na 11 DC a ona vraj hned na 12 DC mala trochu špinenie a to bolo uhniezdovanie. To mi ale ziadno nevychádza, ved čo som naštudovala tak uhniezdenie sa vykoná tak 6 dní po oplodnení.... 😖 tak som z toho fakt uz debil. Preto som sa pýtala, ze ked ste čakali tie prvé bába či ste mali krvácanie (samozrejme to to trvá vraj len pár minút), vtedy je jasné ze sa zadarilo.
@balli Nesexujte každý deň 😀 😀 , mne lekár povedal, že je optimálne každy druhý deň, to chlap stihne nabrat nové spermie, lebo vraj ked su moc mlade tak su slabé 😉
@dohna
@rimon
@ziza55
@janchi212
@nastickakessinka baby alebo zostaneme v tejto skupine pekne pohromade ale ja si myslim ze tento mesiac to dame vsetky a zalozime majovku ,keby sme boli z jedneho mesta to by bolo fajn netrebalo by nam ziadnu skupinu
@janchi212 jej to ma moja Viki meniny 11.5
baby ako si vás čítam, tak som rovnaký pako ako vy, termín pôrodu 11.5 aj keď ešte nie som tehotná (teda neviem o tom). Snažíme sa prvý mesiac, tak som zvedavá, tiež si namýšlam všelijaké príznaky, bolesť podbruška, kde tu pichnutie, hlien hustý 🙂))) som rada, že v tom nie som sama
@bandikovajana
@nastickakessinka
@balli
@janchi212
@dohna
@ziza55
vzhladom na pestrost tem, ktore sa tu rozoberaju, by som navrhovala pripadnu spolocnu pupkatu skupinu zosukromnicit 😀 hlavne, nech sa nam kazdej podari, co by rada 😉 a tie datumy porodu su uz realne.. tiez mi pekne vysiva, TP si ratam po kazdej ovulke 😀 sak informativne, ne 😀 😀
@balli aj my všetky tri s @dohna a @nastickakessinka sme býčice 😀
@nastickakessinka ja som vtedy nemala vôbec. Teraz som mala ale to bolo skôr asi ovulkou alebo divokým sexom 😀 😀 😀
@bandikovajana
@janchi212
@balli
@nastickakessinka no baby,dnes som tu este nebola a radost citat,no aby som nezaostavala,ja mam termin 10.5. aj ked este o tom neviem 😀
@rimon moja svagrina,ma dve deti a aobidve jonasovou metodou a vsetko jej do botky vyslo,ja som to osobne neskusala
@bandikovajana aj naši kamoši dcérku Viki, tak by som si aspoň presne pamätala kedy má meniny a nemusela ich hľadať v kalendári 😀
@7rebeka11 ahoj, vitaj. Tak keby sme ozaj otehotneli máme ten istý dátum pôrodu. A aj @dohna asi lebo tá mala mrchu presne jak ja 😀
A tiež ma inak od včera boli podbruško, chviľu viac, chvíľu menej, chvíľu vôbec. Hlien mám dnes zas hustý biely krémový, hádam to len nie je nejaká mykóza alebo čo :(
@nastickakessinka
@rimon ja si značím bazálku na womenzone.cz, a podla Jonáša by som mala mať ovulku dnes. Vlastne bola o 17:47 a na dievča. Takže dnes musíme sexíkovať, lebo včera nebolo nič 😝 . Lenže som ju nejak nepostrehla, lebo som bola s mamou na hríby 😀 😀 😀 No iné mesiace mi absolútne odlišne vychádzala, teraz aspoň v jednom týždni sú aj s tou reálnou 😀
@dohna, @nastickakessinka
@rimon ani mne to nesedi ta jonasova
@janchi212 pride az v stredu,takze vikend bez sexiku 😀 mam volno...
@7rebeka11 ja sa tiez stale sledujem a ked zachytim nejaky bod,tak sa predcasne tesim a potom nic.
@bandikovajana a dala si si to jonasovi vypocitat?ja som tiez rozmyslala,ale neviem...ked to ma byt,tak to bude,nie?
@janchi212 @ bandikovajana Kocky, dnes som náhodne stretla jednu známu a ročným synčekom, tak sme sa zakecali ze ako sa im to podarilo a ona so samozrejmosťou ze veď doktor Jonáš im ho vypočítal a aj dcéru majú vďaka nemu. Ešte aj jej svagrovci majú vďaka nemu dieťa (napriek tomu,ze lekári im nedávali šancu). A ešte mi kolegyňa hovorila, ze jej kamoške po 16 ročnom skúšaní napísali Jonasovi a hneď na prvý sup sa im zadarilo.
@novaadka môže byť, ja nehovorím že nie. Preto sexíkujeme aj dnes. Len vždy ostatné mesiace mi to vychádzalo úplne divne, cez menzes, hneď po, alebo pred a teraz pár dní rozdiel oproti skutočnej. Dokonca keď som vo februári otehotnela tak podla Jonáša to malo byť cez menzes a vtedy sme sa teda určite nemilovali 😀 Možno keď si za to ľudia zaplatia majú to inak, netuším. Inak gratulujem k tehotenstvu 😉
@nastickakessinka tu si prečítaj čo je dobré na ten tvoj problém. Nemusí sa to týkať len tehotenstva 😉 http://www.alinka.sk/c/bylinky-vhodne-pocas-teh...
@janchi212 tyzden nie je doma,ale co som mala predtym ovulku a plodne dni,tak poctivo sme sexikovali,samozrejme som bola nedockava a min. tyzden som kupovala test,lebo som mala ako aj vy hovorite pichanie v bruchu a aj spinenie,ale test bol negativny.a kde si to pozerala podla mojho datumu?
@novaadka aj ja mam znamych co im to vyslo podla jonasa a niektory neboli nadseni,lebo im to nevychadzalo.ja som to tiez chcela,ale napokon som si to rozyslela 🙂

@dohna on keď dojde a vidí ma za pc, tak že zas si na Mk? 😀 ale ešte som nehovila, že sme v jeden deň. To čakám, že sa nám všetkým trom naraz podarí @nastickakessinka. Ale aj keby nie, určite spomeniem, len nebolo toľko času ešte 🙂