Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@7rebeka11 a toje dobre že si rovnaký pako ako my, lebo ja mám vysnívaný dátum pôrodu 10.5.2015 😀 😀 😀
@janchi212
@nastickakessinka
@rimon @bandikovajana
@nastickakessinka
@balli
@janchi212
@ziza55 ja zas na tehotenstvo academy rátam TP pri každom 1DC 😀 😀 😀 no ttrefená, čo ti poviem, xixi
Ahojte, mam na vas otazocku, zaujima ma vas nazor. Pravidelne mavam neskor ovulaciu, asi tak az 18-19. Den a tak 30 dnove cykly cca. Lenze minuly cyklus bol 28 dnovy, ms prisla skor ako som cakala a vyzera to tak, ze aj ovulka od tohto cyklu zacala skor. Dnes som 14. DC a mam pocit ze uz prisla, uz odvcera mam hlien taky ten dobry 🙂 myslite si ze je velka sanca tym padom ze zacala skor a tym padom sa mi aj predlzi kratka lutealna faza? Tak trochu sa spolieham na tento mesiac, lebo uz som 2 x takto otehotnela vzdy na prelome august-september.
@novaadka aha tak to ja som len na nete pozerala to ten Jonás aj skutocne existuje ?
@bandikovajana ano existuje 🙂
@leeenka26 to ja mám pravidelne ovulku na 18/19DC, Inak tiež som mávala cykly od 28-35, ale ovulka bola vždy 18/19DC Po tom čo som užívala femibion 800 sa mi cyklus zkrátil minule na 28DC ale ovulka zostala na 18DC. Ale kludne môže byť posunutá na ten 14DC, my preto sexujeme každý 2 deň, keby náhodu prišla skôr 😀 😀
@marselinm moj brat byva tiez pri holici
@bandikovajana @marselinm a ktorí to sú ? tí vaši bratia ?
@dohna moj je pavol cerny on neni priamo v holici je z letnicia
@bandikovajana ahá 🙂 tak tam som bola len raz aj to som tam ledva trafila 🙂 kamoška tam chvilku bývala
Ahojte baby, tak tak uz to nevydrzim a pridavam sa k vam , ak mozem 🙂 my sa tiez snazilkujeme, ale akosi sa nam nedari ☹ a tie vase komentare su super a pomahaju nebrat to tak tragicky 🙂
ahojte mi sa tiez snazime mam na telefone taku aplikaciu kedy mi urcuje plodne dni tak som drahemu na chladnicku nacapila datum plodnych dni a ovulacie tak od zajtra mame sexualny maraton :D kd chodi do chladnicky tak stal len hlavou kruti :D
@bandikovajana kazda sme od seba nejako daleko ako som tak pozerala...a vsetky su uz v plnom prude si myslim 😀 😀 😀
@dohna
@7rebeka11 ja sa k vam pridavam,mne sa tiez paci leto 🙂
@dohna ale chodime dost casto do skalice do kina tak mozme dat stretko ked budeme bruskate my sme tu vzdy cele leto a obvzvlast od minuleho roka ☹
@petuskaa1 vitaj medzi nami, chudák, to by toho mojho asi uplne zabilo 😀 😀 😀
@janchi212 @nastickakessinka
@bandikovajana super, nie je problém 🙂! a čo tak smutno ?
@dohna chlapec ma 6 a dcerka bude mat na vianoce 4,ja som nechcela,aby bol medzi nimi nejaky velky rozdiel,ja mam tak,surodenci su po roku a ja po 10tich rokoch a nemala som to lahke 🙂 ja som vzdy chcela tri a aj v rodine mame vela deti,tak asi to mam odmalicka tak nejako v hlave 😀
Dakujeme marselinm, verim, ze to cakanie s vami bude prijemnejsie 🙂
@molinka5 ja som tu len kratko,ale hned mam den krajsi,ked viem,ze su tu ludia,ktori vedia pochopit,podporit a hlavne zavtipkovat o vsetkom a som rada ze som sa sem pridala,urcite nebudes lutovat a budeme to brat spolocne s usmevom 🙂
@dohna
@bandikovajana
@7rebeka11
@janchi212
@nastickakessinka
@balli
@rimon

@rimon @bandikovajana@nastickakessinka @balli @janchi212 @ziza55 @7rebeka11 @marselinm @novaadka dievčatá vy ste sa uplne zblaznili, akože toto mám kedy stihnúť dočítať ? ☹ ☹ ☹ ty brďo v práci nič spravené doma tiež nic, akurát som zhltla topinku na večeru, takže mi bude pekne zle 😝
Inak vítam tu nové dievčatá, ktoré s nami budú bojovať, dúfam, že sa Vám tu bude s nami páčiť a že sa Vám aj nám všetkým čím skôr zadarí 🙂
Inak sme tu dobrá partia, takže ak máte (tie nové baby) otázky, určite Vám z nás každá rada poradí, a ked nie tak trepne aspoň nejakú blbinu, a pol dna sa tu budeme na tom rehotať a rozoberať to 😀 😀 😀