icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

molinka5
22. aug 2014

@marselinm ja som dlhsie vahala ci sa pridat alebo nie a dnes som si povedala, ze preco nie. Aspon nam bude veselsie, podporime jedna druhu, poradime si a na ten usmev jasne, ze zabudat nemozeme 🙂

marselinm
22. aug 2014

@molinka5 presne tak,vsetko treba brat s usmevom

ziza55
22. aug 2014

baby je tu aj nejaka blavacka vobec? 😀

molinka5
22. aug 2014

Ja som z vychodu...

marselinm
22. aug 2014

@ziza55 sme roztrusene po celom Slovensku,ale asi ziadna nie pri sebe 😀

ziza55
22. aug 2014

@marselinm nevadi z kazdeho rožka troška
@molinka5 🙂

bandikovajana
22. aug 2014

@dohna som u mami rada ale od minuleho roka ked zomrel tatino tak nechcem aby bola sama a kazdu volnu chvilu travime u nej a detom je tu nadome dobre

balli
22. aug 2014

@ziza55 no asi sme roztrusene po slovaci,ale ja som inak z BA...ty tiez?

@dohna sice sa tu toho popisalo medzitym milion,ale k terminu porodu,ja som nikdy Nechcela dieta ktoremu budu zle vychadza roky zase...tak tuzim potom,aby sme to stihli nejako tak,aby sme rodili najneskor v auguste...ale nechcem by nevdacna,zdravucke babo by som brala aj keby malo byt na vianoce 🙂

balli
22. aug 2014

@nastickakessinka mas pravdu,vela bab hovori ze sa I'm to podarilo az ked to prestali riesit...este sa snazime asi malo na to aby sme to pustili z hlavy,ale ako hovorila @dohna doma nic porobene,v praci teraz kriza a potom nebudem nic stihat a budem dohanat. moc rada to tu citam a straaasne rada tu s vami kecam,ale sak to je inak zrut casu a snad nam z toho nesibne...hlavne ak by sa nedajboh nemalo zadarit dlhsie... :( snad to nebude nas pripad... 🙂 @

luminuska
22. aug 2014

@ziza55 ja som z ba 🙂 aj ked pozetam ze to si pisala este vcera takze zabrzdena blavacka 🙂

ziza55
23. aug 2014

@luminuska Haha neva.... Ja to poznám niečom tu. Pár hodín A baby toho popisu až až....není šanca reagovať na každý príspevok
@balli hej ja tiež... No super tak predsa niekto. Z rovnakého mesta 🙂 😉

petuskaa1
23. aug 2014

dohna mal moznost vyberu ci mu to napisem alebo budem nanho stale vrcat 😅

bandikovajana
23. aug 2014

Ja uz tak nesaliem za babom uz sa aj niekedy bojim ze ci sme sa.nerozhodli skoro ze Viki ma.len 3,5roka a je to taky moj mojlacik nosi sa na rukch a stale sa chce mojkat. Ked bude druhe chtiac nechtiac bude musiet byt uz druha :'( a neviem ako to bude brat lebo ked pride brat s babom alebo suseda tak salie div ze s koze nevyskoci ked ich mam na rukach.ale pokial ten hore Vidi ze to vsetko zvladneme tak nam ho dopraje a buduce leto uz budeme kocikovat 😀
@balli

nastickakessinka
23. aug 2014

@petuskaa1
@dohna Vitaj medzi nami 😉 , začítna to dobre rozpisom na chladničke 😀 😀 😀 . Môj by hádam aj schudol čo by do tej chladničky aj prestal chodiť 😀 😀

nastickakessinka
23. aug 2014

@janchi212 @dohna
Sup sem s infoškami o vašom stave, baby.
Jani, ďakujem za článok, už som ráno zapíjala dvoma pohármi lanové semiačka. Tie sú dobré aj na zápchu aj na hlien tak keby to zaberie zabijem dve muchy jednou ranou 😉 . Ja mám tiez stále ten husty biely hlien (vyzerá to ako biely sprchový gél), aj mna napadli kvasinky ale to vyzerá inak tak hádam toto nie je iná forma 😖 . Včera sme dali ešte sex 😀 ale drahý ma napravil, že to nie je sex, že my sme tie továrne na mimčo ako si @dohna kedysi napísala.

janchi212
23. aug 2014

@nastickakessinka @dohna. Aj my sme včera sexíkovali. Som drahému vysvetľovala včera, že podľa Jonáša (ani po vysvetlení nemal šajnu kto to vlastne je, a že mu má nejaký Jonáš radiť kedy sexovať ešte 😀 😀 😀 ) by som mala mať ovulku, a na dievčatko tak, že by sme mali 😀 Veď bol aj rád, že som doniesla domov jedle bedle, lebo som s maminou bola poobede na hríby 😀
Inak potom som mu o vás hovorila, že sme sa stretli tu a že sme v jeden deň, dokonca jedna z vás aj meniny má ako ja, a druhá zas menzes 😀 Tak, že keby sa nám narovnako podarilo tak aj môžno naše detičky budú v jeden deň ako my 😀 Normálne nechápal, že aká náhoda, že sme sa tu stretli 😀
Mňa prsia bolia trochu, zatiaľ sa nezväčšili, aj keď drahý ich včera skúmal, lebo vraj v rádiu včera hovorili, že každá žena má jeden prsník o niečo väčší a väčšinou je to ten ľavý. Tak zistil, že u mňa to platí, (zas si nemyslite že jeden mám 3, druhý 2 alebo čo 😀 , ale o trošičku je 😀 )aj keď som mu to hovorila už dávnejšie tvrdil, že nie. Ale však keď im to niekto druhý povie (napr. rádio) tak je to iste pravda 😀
Aj podbruško má chvíľami bolí, no a od včera som začala trocha kašlať, resp. ako keby ma dusilo. A takýto príznak som mala keď som bola tehotná. No nechcem si radšej nič dopredu nahovárať.
Teplota mi zas trochu klesla, no ako hovorila @rimon tak klesne keď sa vajko uhniezďuje, tak pevne verím, že potom zas vystúpi

nastickakessinka
23. aug 2014

@janchi212 @dohna
😀 xixi tak si mala včera lekársku prehliadu. Inak ja mám tiež lavý väčší ako pravý. Keď som bola mladšia tak som si myslela, že je to kvôli tomu, že na lavej strane je srdce, ktoré bije a tak je ľavý prsník masírovaný, preto narástol 😀 😀 ....
Ktovie čo si tí naši chlapi o nás myslia ked im hovoríme o Jonášovi, bazálnej teplote, ovulácii.... Ja som včera večer tomu môjmu vysvetlovala ovuláciu, ale zlatíčko moje asi nevie o čom je reč, lebo sa ma pýtal či ja viem kedy ju mám a som ho domotala ked som mu povedala ze niektore vedia presne kedy ju maju aj tak neotehotnia, tak je z toho v riti 😀 a vlastne ja tiež 😀 😀 .
Pri prvom tehu si bola nachladnutá? U teba to vyzerá slubne ked aj sem tam pichne v podbrušku, ale radšej o tom ani nehovorme lebo to zakríkneme.
Ja som piatela pripravila, že naša výroba mimča asi ešte nekončí (vobec sa necítim tehu, absolútne) a celkom som rada, veď by mi ten sex aj chýbal 😉 . Koncom septembra ideme do Prahy tak sa snažím sústrediť na to.

janchi212
23. aug 2014

@nastickakessinka@dohna no s tým masírovaním si to zabila teda 😀 radšej na to nebudem musieť dopredu. Hej bola som vtedy nachladnutá, a akurát sme mali v rodine oslavy všelijaké, a keď sme to potom oznámili tak mi švagriná hovorí, že ja som si aj myslela, že si lebo si bola nachladnutá a ani si nechcela piť, a ja som tiež bola na úplnom začiatku 😒
No mne by to tiež chýbalo 😀

dohna
23. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka babule dnes od 6:30 hore práve som dopiekla cesnakové slimáky, ideme poobede k ségri na kolaudáciu, tak ma poprosila, či by som jej nespravila, aby bolo všetko čerstvé, mamina zas pečie pagáčky a zvyšok varí guláš, to bude dnes diétka 🙂 inak som jej robila knihu z uterákov (to si vybrala že do novej kupelne) + nejaké peniažky, nech si zvyšok zháňa po obchodoch sama 😝 tak dúfam že sa jej bude páčiť, príznaky nemám žiadne, okrem toho že ma pobolieva podbruško, tak nič iné :( tak veru som zvedavá či sme zamiesili 😲 a ešte niečo, prikladám foto🙂

dohna
23. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 my sme včera neťuťu valstne sme od stredy, neťuťu, včera bol drahý s chlapmi na pivku (teda na radlerovi) a dnes ideme na tú kolaudačku, tak asi dáme až zajtra, ale aspo§ som ho dnes nabudila, lebo som tu ráno pobehovala len v tričku a v zástere, a sa mu to páčilo že to vyzerá ako keby som sukénku mala, no úžas, spotená celá od múky, to muselo byť erotikuš 😀 😀 😀 aáááá tak hlavne že má chuť chalan

nastickakessinka
23. aug 2014

@dohna Ty si sa zbláááááznila 😀 😀 😀 mnaaaaam, dúfam, že aj ja budem taká kuchárka ako aj ty 😲 . To vyzerá užasne!!! Kolkoročnú sestru máš? Tá bude štastna z darčekov, vyzerá to všetko geniálne, šikula si raz darmo 😉

nastickakessinka
23. aug 2014

@dohna no možno sníva ako ťa nakladá v zástere pri varení a všeto od múky, vy dva a spotené telá 😀 😀 😀 no koneeeeec 😀 😀

dohna
23. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka tak ale možno to v tej PRahe dáte, čo vieš ? 😀

dohna
23. aug 2014

@nastickakessinka no mna varenie moc nebaví, to sa zas neboj, ked nemusím tak nevarím, ale človek sa rokmi asi všetko naučí, ja som na začiatku vedela čaj a puding ked som sa 1x vydávala , 😀 😀 😀

dohna
23. aug 2014

@nastickakessinka ségra má 38 a boli sme celé minulé leto pomáhať na stavbe, tak že dnes kolaudačka, tam bude asi 20 ľudí, tak som zvedavá, sme boli pozvaní ešte na jednu akciu zas narodky, ale to sme museli odrieknuť, lebo ségra mi už pred mesiacom povedala že sa mám na dnes nachystať, akosi máme stále tie víkendy plné, by som už rada aj doma niekedy bola,. ale nevadí dnes zaprahnem chalanov, jeden (ten mladší) si ide izbu a v srkini upratať a staršieho pošlem umávať schody, bo máme službu 😀 😀 😀 ved nech pomôžu nie ?

janchi212
23. aug 2014

@dohna
@nastickakessinka Deni vyzerá to super inak. Originálny darček a veľmi praktický 🙂 a tie slimáky vyzerajú tiež super. Ja idem dnes robiť milkovú tortu (namiesto zákusku) lebo zajtra mi dôjdu navečer svokrovci aj so švagrovcami gratulovať, tak nech ich ponúknem niečím. Predtým idem k sestre na hody, takže by som nestíhala všetko. My máme teraz na pár dní s ťuťumutu asi pokoj 😀 Nejak sme unavení 😀
A Jani neboj naučíš sa, ja som síce mame pomáhala od mala, no lepšie variť som sa naučila až keď sme sa osamostatnili.

dohna
23. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 óó´Ďakujem, dúfam že dás potom aj ty foto tej torty 🙂 aj ja som doma pomáhala s varením, ale mna to nikdy nebavilo, pre mna to bol zabitý čas, najlepšie keby namiesto jedla vymyseli nejaké tbl a hotovo, tolko času ušetreného 😀 😀 😀 moj sa vždy len pýta či som to varila s láskou, no zrovna, co som pipi 😝 😝 😝

zuzkaa8855
23. aug 2014

@dohna @nastickakessinka @janchi212 baby no tak ja som cerstva snazilka kupila som vcera dva testy a samoska nevydrzala som aj kef je velmi skoro aj tak som testikovala vcera vecer dnes rano o chvilu prilozim foto ci nieco zaxriete vy az 28 skusite prvy?priznaky bolesti uz nemam mozno trosku viac jem ale to bude sexom kedze je toho viac ako predtym haha

dohna
23. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 @zuzkaa8855 a kolký si DC, ked už testuješ ?

janchi212
23. aug 2014

@dohna na výzor by mala byť lepšia ako tá minule. Aj keď tá sa zjedla ešte v nedeľu 😀 Asi bola chutná 😀 Až zajtra asi. Lebo dnes ju krájať nebudeme. Mňa varenie a pečenie baví, možno aj preto manžel pribral po svadbe 😀