Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@zuzkaa8855
@janchi212 @dohna
Baby, ja tam tú čiarku vidím.... 😀
@janchi212 @dohna @nastickakessinka, ja som uz nvedela pockat, no ked budem mat cyklus ako mesiac do zadu , tiez mi vychadza na 2.9. "DDDD
@nastickakessinka @janchi212 @dohna spodny je z rana, a horny vcera vecer, tak bol len taky duch ako to tu vravia "DDD, ale aby tak skoro? moj mi vravel ze budu dvojicky ze on robi na prvi krat ale tak uvidim, skusim pockat par dni a spravim dalsi
@nastickakessinka @janchi212 @zuzkaa8855 aj ja ju vidím, super, daj ešte ráno či bude silnejšia 🙂
@zuzkaa8855
@nastickakessinka @dohna, aj ja ju vidím. Ten spodný je asi z dnešného rána, že? Skús počkať pár dní, nerob každý deň, ak bude silnieť je to dobré znamenie. 😉 Máš aj nejaké príznaky?
@zuzkaa8855 a ovulka kedy bola ?
@dohna
@janchi212
@nastickakessinka no slor poviem ze po dvoch mesiacoch sme sexovali 15teho som mala prve bolesti pidbruska tak neviem ci nie vtedy sle podla testu mozno aj skor
@zuzkaa8855 a iné príznaky ovulky napr. hlien si nemala? Alebo teraz už nemáš nejaké príznaky tehotenstva. Ten test vyzerá ozaj dobre. Skús za pár dní, ale radšej tej istej značky a rob ho z ranného moču. A mala by byť tá čiarka silnejšia 😉
@dohna no ty si riadna sikulka,tie slimaciky vyzeraju uzastne,chutky robis ci s jedlom alebo s tymi spotenymi telami v kuchyni 😀 😀 😀
@nastickakessinka aj mne to uz povedal,ze to uz nie je sex,ale vyroba 🙂 ale tak nestazuje sa,radsej vyroba ako vecer bez sexu 😀
@balli aj mne to tak pri druhom vyslo,ze sme chceli chceli a skoro rok nic a potom ked som sa zmierila s .tym,ze nic a pojdem do roboty,aspon si korunky nasporime a o mesiac to bolo zamiesene 🙂
@janchi212 ja som sa dobre pobavila na tvojom prispevku a lekarskou prehliadkou 😀 dobre si to napisala.ja si tiez myslim,ze nasi chlapi nevedia a hlavne nechapu co tie nase ovulky,jonas a hlieny,bolesti a pod znamenaju,ale mabavi,ked tak pocuva o com rozpravam a prikyvuje,ze rozumie a pritom nema vobec sajnu co vravim 🙂 tak drzim prsteky
@zuzkaa8855 aj ja tam vidim toho ducha,vyskusaj neskor
Skusim spravit o par dni a uvidime ))))
@zuzkaa8855 drzim palce
@zuzkaa8855 aj ja ho vidím, chcela som testovať až 2.9, ale či to vydržím dovtedy?
@dohna šikovná si, určite urobíš sestre radosť...
baby aj sa zdravo stravujete, dávate si pozor čo a ako? budúci víkend ideme na oslavu a keď si nebudem chcieť dať z nejakého prípitku alebo vínka, bude podozrivé 😀
inak ženy na pravej bradavke mi rastú 4 chlpy, veď to som predtým vôbec nemala 😅
@7rebeka11 😀 😀 hormony, ale radšej príznaky nerieš, chlpky vytrháš 😀 😀 ja som chlpatá celá 😀 😀 😀
Zdravá strava je u mna sameeee sameeee sladkosti. Prvý mesiac som sa stravovala ako z knihy aaale ked sa nezadarilo tak si vravím kašlem na to, tolko obmedzovania pre nič... Teraz si aj večer likér so zmrzkou dám, alebo ked som mala meniny tak pohár vína. Celkovo nejedávam moc mäso a vyprázané, oblubujem ryby, cestoviny a ryžu ale keksov, čokolád a koláčov sa nemienim vzdať 😝
@zuzkaa8855 máš nejaké príznaky? zle ti nebyva, teplo, zimnica, hlien? inak ty si pred pár dnami písala ze máš špinenie, že? Ak si tehu tak to bolo uhniezdenie@dohna @marselinm
@janchi212
@nastickakessinka ja sladkosti nejem vôbec, jednoducho ich k životu nepotrebujem, stravovať sa myslím stravujem zdravo, len problémom je ten alkohol, máme teraz veľa akcií, grolovačiek, narodeniny, atď. tak neviem, či si niečo môžem dať... myslíš, že keby že si dám 1-2 poháriky vínka, kým neviem, či sa podarilo, mohlo by to byť problém? Počula som, že práve od 3. týždňa sa vyvíja nervová sústava... Ale zase stále si hovoriť, že nemôžem a možno ani tehotná nie som 😎
@janchi212
@marselinm
@dohna
@nastickakessinka ano presne mala som teraz uz sucho ale este vcera trosku zlkasty ked som cikala a zimnicu no nechcem si domyslat akurat co mi priatel vravi ze nejako casto papam inokedy max 2krat denne ale prsia nebolia a ani brusko uz .
@7rebeka11 no zavidim,ze bez sladkosti vydrzis,ja musim mat stale nieco sladke a cokoladu si neodpustim 🙂 ako aj @nastickakessinka vravi,nemienim sa ich vzdat 😀 ale lubim velmi ryby a cestoviny,to je moje a este bez mlieka by som neprezila
@7rebeka11 my keď niekam ideme tak ma známi rešpektujú, keď nič nechcem piť. Aj keď som nebola vôbec tehotná, resp. sme sa nesnažili. Nemyslím si,že deci vínka by uškodilo, no keď sa nevieš rozhodnúť tak sa vyhovor, že si si dávala silnú tabletku proti bolesti a nechceš nato piť. Alebo, že máš napr. zápal mechúra a máš antibiotiká. Ak sa nám zadarí, tak na tej svadbe v septembri poviem toto. Lebo piť nebudem určite potom a ešte to ani hovoriť po minulej skúsenosti
@7rebeka11 poharik cerveneho ti nic nespravi to más na krvinky akurat vyzivu jeden je podla mna v norme a ked to dobre preriedis s kofolou tak to k plodu ani nedorazi 😀

@zuzkaa8855 a kedy máš mať mrchu? Nemusíš tak skoro, no aj tak daj foto. To @nastickakessinka testuje 28 až. A ja s @dohna až 2.9.