Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
na gymnáziu
Ďakujem za srdiečko, zatial si ich nechám a ked sa niektorej zadarí, určite pošlem Ďalej pre šťastícko 🙂
@bandikovajana tak drzim silno paste pri snazilkovani 😉
@nastickakessinka
@ziza55 baby,veru pockajte,ja som mala neg.zanova ☹ mam cely den pokaslany
@balli
@dohna
@nastickakessinka
@janchi212 no tak zenusky oddnes zaciname opät poctivo snazilkovat, snad toto bola posledna mrcha, co som mala 🙂
Ja som dnes 28dc
ahojte. My sa tiez snazime o babo . No niesme ako kralici stale v sebe ale snazime sa ved roky nam idu teda hlavne mne. Uz je to asi tak 3 mesiace co ideme naplno no bez uspechu uz sme zahajili aj nohy a zadok oprety o stenu vraj to pomaha alebo spravit po sexe stojku. Tak uvidime .
Ahojte baby poctivo vas citam uz som pisala ze sa snazime o druhe mimi. Minuly cyklus mrcha meskala rovny tyzden co je u mna nezvyk tento mesiac sme sa tiez poctivo snazili kazdy druhy sem tam kazdy den som 23DC mavam cca29 dnove cykly tak uvidime ci mrcha dorazi. Pijem rano aj vecer inofolic. Tiez budem okolo 2.9 testovat -dufam 🙂
@skbatorom1 ja robím stojky pravidelne po sexe... Drahý sa na mne smeje 🙂
@skbatorom1 ahoj, tak sme na tom narovnako, aj my sa snazime treti mesiac 🙂
@klarisa23
@darinka.b. To stým meškaním mrchy robí psychika my sa snažíme druhý. Mesiac... A psychika. A neustále sledovanie sa spôsobilo. Že mi došla až na40ty dc.... To čakanie bolo hrozne 😒
@ziza55
@klarisa23
@darinka.b
@skbatorom1 aj ja si myslim,ze za vsetkym je psychika,mam cykly v priemere 35,co je dost vela a ovulku hned vystopovat je tazke,ale vzdy sa to nakoniec podari,v stredu pride moj chlap,tak uz aj ja sa mozem pridat k vam na snazilkovanie 🙂
@klarisa23 aj ja pijem alchemilkovy caj tak snad tento mesic zaberie
@klarisa23 mne meskala 3tyzdne a nakoniec nic

@janchi212 @nastickakessinka ahojte babule, tak 2-hý deň hnačkujem, a od včera mi je zle na vracanie, ale stále to držím lebo nie som z tých čo si dokáže dať prst do krku a zbaviť sa te ťažoby :( včera bolo super, ségra nám pripravila prevapko,-tortu na ktorej boli 2 marcipánové postavičky (ja a moj priatel) že ako najväčší pracanti na stavbe , obidvaja sme tam sedeli, za mnou boli tehly a za ním kamene 🙂 a zvyšní čo makali tam boli podpísaní 🙂 krásne to bolo, sme to nečakali a ešte tam bolo že ĎAKUJEME 🙂 nááá potešilo nás to. Ked sa podarí hodím foto. Dnes ideme s drahým zavárať lečo, tak dúfam, že sa u toho nedogrckám ☹ ☹ ☹ , lebo neviem teda či som prežraná , aj ked som mala len guláš + nejaké slané a sladké a ostatní potom mali ešte aj pečené mäsko, a nikomu nič nie je len mne je zle, tak uvidíme, čo z toho nakoniec bude 😲