Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@marselinm toto som čítala 🙂 ale keď je plesvivý syr z pasterizovaného mlieka (čo som čítala na obale, bol každý), tak sa môže jesť... Mám taký pocit, že zvlášť tu na Slovensku sa tehotným všetko zakazuje. A my sa potom môžeme zblázniť, ako ja teraz: Dám si tú kávu, či nie? A čo tuniak v konzerve? Tiež nie. Nivová omáčka, nie! Príde mi to choré, ved ak to nebudem jesť každý deň na kilá, tak v tom nevidím až taký problém.
@7rebeka11 ved prave,ja som jedla to,co mi chutiloa ked si to aj babo pytalo,co mu budem odo pierat.no ja som si kavu spravila,tak pomaly pijem,mala som pizzu s nivou a vcera rybaciu pomazanku 😀 veru na slovensku je vsetko hore nohami,vsetko sa zakazuje.surove ryby a maso to este ano,je to nebezpecne,ale ostatne pokrmy,preco nie
@7rebeka11 ja som jedla na co som mala chut samozrejme alkohol cigarety a take nie ale inak vsetko a mala je krasna drava nadana sikovna a neviem co pozor som si davala az ked som kojila aby sa nevyhadzala ani take clanky radsej necitam lebo som poverciva
@janchi212 @nastickakessinka tak takúto tortu sme my všetci makači dostali 🙂
@dohna naaadherna torticka. No konecne viem ako s drahym vyzerate 😀 😀
@nastickakessinka šak sme sa na tom tak rehotali, drahý mal useknutú hlavu zo zadu a ja prsia až pod bradou, a ešte michýbala šiltovka, leno ja som makala len v šiltovke, ale bola sranda 😀 😀 😀 to nás dala ségra všetkým spraviť ako prekvapko a poďakovanie
@janchi212
@marselinm ja som tiez len 3mes.kojila najskor som mala tolko mlieka ze som nevedla co s nim ked som prisl. Z porodnice tak muz mi o 11v noci utekal kupit do tesca odsavacku lebo som myslela ze mi vybuchnu prsa a potom od mesiaca k mesiacu nic
@dohna a na com ste makali asi mi to uslo v texte je tu toho mnoho
@bandikovajana minulé leto od apríla až do vianoc sme pomáhali ségre, pristavovali k domu takú časť a včera bola kolaudácia, tak sme im dali nejaké darčeky do nového a ona nám pripravila prekvapenie s tou tortou 🙂
@dohna aj som si myslela Ze nieco s domom ste Polanski🙂 super pekne podakovanie
@dohna krasna torticka a musela aj chutit a ako ti je?lepsie?
@bandikovajana aj moj tak isiel v noci kupit mlieko,vtedy bola prisata na mne pokial neprisiel a to sme mali 30km k tescu
@bandikovajana neboj zvyknes si 🙂 aj ked mna to tiez caka,jeden do skoly,druha do skolky,muz v praci a ja sama doma,tiez budem truchlit do vankusa,pokial nepridu
@marselinm Joj ale dnes prva noc bez nej 😒
@bandikovajana a chlapa mas doma?
@marselinm jj my dvaja sme isli domov a deti sme Nechali babine
@bandikovajana nech ta nejako zamestna,aby si nato nemyslela,chodte na veceru a potom mozte sexikovat 😀 potom si predstav,ze pekne spinka a je jej dobre
@marselinm a tak program mame ale stale na nu myslim ja viem ze tam je super len ja som aka zavislacka ona mi hovorila cau este som ani oblecena nebola
@bandikovajana to su deti,uprimne nadovsetko 😀 ja to poznam,tiez ked su u babky,uz ma vyhanaju,chod uz domov 🙂
@nastickakessinka http://www.intimnenakupy.sk/produkty-pre-muzov/... toto skus muzovi,vraj to pomaha na potapacov 🙂

@7rebeka11 tu je jeden clanok,ale to nie je ten co som myslela,neviem ho najst http://najmama.aktuality.sk/clanok/230698/tehot...