icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

darinka.b
24. aug 2014

@marselinm ja ho berem, dva sacky denne si davam, dve krabicky som uz vyuzivala v pondelok mi dorazia dalsie zasoby a uvidime, dufam ze ked nie tento cyklus tak ten dalsi sa zadari. manzel vyuzival pre istotu fertilman aj ked spermiogram ma oki 🙂

bandikovajana
24. aug 2014

@marselinm ja mam len femibion

bandikovajana
24. aug 2014

@darinka.b ja som pri prvom brala calibrum a malinka mala 3100g 48cm ale to zalezi velkost babatka aj od genou a stravy, zebraj su deti vysoke a ponasaju sa aj vyzorom skor na starych rodicov

ziza55
24. aug 2014

Juhuuu...je to taaaaaaaam

ziza55
24. aug 2014

@nastickakessinka prepac moja ze som nevydrzala 🙂

dohna
24. aug 2014

@ziza55 to čo ? takto sklamať @nastickakessinka :( iank gratulujem, dúfam že aj ona dá o pár dní taký testík 🙂

nastickakessinka
24. aug 2014

@ziza55 gratulujeeeeeem, to nic, ja ho asi nedam. Ako si to vedela??? Daj priznaky 😎

ziza55
24. aug 2014

@nastickakessinka mici tak kludne urob uz teraz test...ja mam cykly 30-33dni..dnes som 28 DC a ukazalo uz...tak ked mas kratsi cyklus, tak iste uz ukaze...juuuuj drzim moc palce
@dohna ani nevrav ..normalne ma vycitky...ale aspon @nastickakessinka moze testnut skor a nie cakat do toho 28eho 😉

ziza55
24. aug 2014

@nastickakessinka noooooo hlavne mam stale chut maskrtit, zakusky , chipsy...., ten hlien taky tahavy ako ovulacny..., stale som mokra 😉 ale nie vytok ale hlien tahavy taky dobiela.., a asi pred tyzdnom ma pichalo prso v noci a mala som tak take tlaky, pichnutia...sice kratke ale intenzivne zospodu...ani to neviem opisat....., tot vsio zatial

ziza55
24. aug 2014

@nastickakessinka inak ja som dnes mala strasne divny pocit..takeho tusaka nejakeho a budem teraz robit , dve denne a nocna...nonstop v praci....tak som chcela vediet 😉 ci sa mam namahat al.nie 😉

marselinm
24. aug 2014

@ziza55 no teeeeeda,gratulacia,tesim sa s tebou 🙂

marselinm
24. aug 2014

@darinka.b a ten pripravok pre muza si objednavas cez net alebo v lekarni?
@bandikovajana a ktore boli lepsie?

nastickakessinka
24. aug 2014

@ziza55 to sa vobec netrap, som stastna s tebou. V praci sa moc nepretazuj, dufam, ze aj mne sa dakedy zadari. Ja nemam ziadne priznaky, tehu isto nie som. Drzim palce az ti to vsetko vyjde, fakt si mi spravila radost ako by to bol moj test.

ziza55
24. aug 2014

@nastickakessinka miciiiiiiiii nevrav tak...pozitivne mysliet hlavne 😉 ,,,vsetko bude, neboj...hlavne si nepripustaj ze nie si...skus byt taka neutralna....kedy spravis test?urob co najskor...aspon budes vediet.. 😉 drziiiiiiim moc moc mooooc vsetko mozne...cmuk

darinka.b
24. aug 2014

@marselinm cez net cez otehotnenie.sk a inofolic cez mojalekaren som objednavala a este concieve plus gelik pouzivame 😀

darinka.b
24. aug 2014

@ziza55 gratulujeeem, a nech sa tehu virus siri aj na nas ostatneeeee 🙂

bandikovajana
24. aug 2014

@ziza55 za kolko sa vam podarilo gratulujem

ziza55
24. aug 2014

@bandikovajana druhy mesiac sa snazime... 😉
babyyyyyyyyyy...ja som si poraaaaaaad naliala cervene vino s kolou 😉 😉
draheho strasne boli hlava tak to este vstrebava...dal si dva ibuprofeny

7rebeka11
24. aug 2014

@ziza55 gratulujem moc moc. Ako dlho ste sa snažili? Ja nemám žiadny hlien, prsia nič, ale podbruško pobolievalo a dnes ráno mi bolo zle... Ktovie, či niečo z toho bude. Chcela by som...

ziza55
24. aug 2014

pfuj pfuj pfuj...baby..nech sa to na vas lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

marselinm
24. aug 2014

@nastickakessinka ja som mala priznaky,pokial som si nespravila test a bol neg a priznaky zahadne po teste zmizli,vtedy som zistila,ze vsetko je len v hlave a telo citi a oci vidia len to,co mozog chce 😒

ziza55
24. aug 2014

@7rebeka11 ono to je strasne individualne tie priznaky...pri prvom tehu som bola strasne prechladnuta ked som si robila test...mi to oslabilo total. imunitu

klarisa23
autor
24. aug 2014

@marselinm ja ho uzivam, pretoze som si o nom dost precitala a pomohol vela snazilkam otehotniet, tak som zvedava, zatial mam len druhe balenie 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@darinka.b ale caro je osladené nie? to ja neľúbim sladké. asi si kúpim tú bezkofeinovu 🙂

7rebeka11
24. aug 2014

@marselinm presne, až moc hľadáme, sledujeme sa 🙂

ziza55
24. aug 2014

ozaj baby...ziadne babske ani nebabske recepty som neuzivala...akurat dva tyzdne uzivam vitaminy prenatal od jamieson...uzivaju sa pred pocas aj po 😉

marselinm
24. aug 2014

@darinka.b dakujeeeeeem a dufam ze my ostatne budeme pokracovat v @ziza55 slapajach 😉

klarisa23
autor
24. aug 2014

@ziza55 gratulujeeem, to je krasna fotecka 🙂. Musime ta vsetky dobehnut 🙂

marselinm
24. aug 2014

@klarisa23 asi ho aj ja vyskusam

klarisa23
autor
24. aug 2014

@marselinm ale ja ho pijem len raz za den, keby som ho pila dvakrat, asi by som sa nedoplatila .....