Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@ziza55 aj my ideme teraz druhy mesiac dnes skoncila mrcha tak dufam ze o par tyzdnou budem pridavat podobnu foto 🙂 a ktory si DC
@bandikovajana 28DC ale mavam 30-33
@ziza55 jeeej tak toto je naozaj kolajnica. Drzim prsty dufam ze ked spravim ja dalsi bude sa podobat tvojej kolko dpo si ?
@zuzkaa8855 som 28DC neviem kedy sme splodili...plodne dni som nejak nesledovala..sexovali sme skoro kazdy den.. 😉 a ty si kolkaty DC?gratulujeeeeeeem aj ja tebe moja
@dona5 to je síce pravda, ale v minulosti žili úplne iný život ako mi teraz. Nebolo toľko chemikálií, kurčatá neboli napichané antibiotikami..... a hlavne, neboli pod takým stresom ako my teraz. Nám pomohla 12dňová nerušená dovolenka, i ked sme na dovolenku išli tesne po oplodnení, ale ten kľud a pohodička asi pomohli k tomu, aby sa vajíčko dobre uhniezdilo, neviem si to vynachváliť
@bandikovajana teraz sme tusim s plodiacim maratonom na rade my, tiez som po mrche 😉 kedy ocakavas ovu? ci nechavas na nahodu?
@rimon ja uz nebudem sa spoliehat na ovu ideme kazdy drhu den az do konca kym nebudu // 😀 😀
@bandikovajana tak to zelam skvelu jazdu 😀 a co najkratsiu 😀
@ziza55 ja som este kratko musim testnut este raz ci sa nemylil test dnes som 23dc
@zuzkaa8855 pozerala som tvoj testik...ja tam vidim jasne dve ciarky..tak ked ti takto vysiel tak skoro..iste bude len silniet 🙂 a kolkodnovy cyklus mavas?
ste sa teda činili baby - aj s testami aj s písaním 🙂 ja dám testík asi zajtra ráno, teraz by mi to nemuselo ukázať, však? gratulujem čiarkovým 🙂
@ziza55 od 28 do 30 zajtra kupim a utorok testujem rano
@zuzkaa8855 aj ja som dnes 23dc ale mne vzsiel neg. Vyskusam buduci tyzden
@dohna @nastickakessinka tu je foto tej milkovej torty.Chuti skvelo aj ked prve cesto letelo sliepkam a svinke 😀
@7rebeka11 nemám ešte žiadne. O naše prvé sme prišli, lebo sa prestalo vyvíjať, a ostal mi tam len ten vak bez bába ☹ Tak som musela ísť na vyčistenie, lebo som nekrvácala ani nič, a bolo to už pre mňa nebezpečné, nakoľko sa prestalo vyvíjať a nejak sa vstebalo medzi 7 a 11 tt keď to doktor zistil. Takže teraz sa hádam podarilo a aj to bude za pár mesiacov naše prvé 😉

@7rebeka11 presne tak,ale tak snad aj na nas motyka raz vystreli 😀