icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
25. aug 2014

@bandikovajana budem musieť kuknúť aj keď som prešla celú drogériu 😀 v 101 ich mali v akcii a mali ich vypredané. Billa u nás nie je.

dohna
25. aug 2014

@janchi212 no mne je jedno, ja aj taknie som tehu ☹

dohna
25. aug 2014

@janchi212 ani u násv Tescu ich nemávali ale minule som ich tam zbadala, majú ich pri tamponoch a vložkách aspoň u nás v SI

janchi212
25. aug 2014

@dohna ako to vieš? Možno si. Ja som asi ozaj slepá lebo ani pri tampónoch som ich nevidela 😀

ziza55
25. aug 2014

@janchi212 ale ved deci vinka mozes aj keby si Bola tehu...dokonca sa odporuca 😉 ...ja som si vcera dala

ziza55
25. aug 2014

@sasa119944 ja som mala pozit test zu 4dni pred ocakavanou mrchou a nerobila som z ranneho mocu ale vecer 🙂 ....kedy mas dostat;

nastickakessinka
25. aug 2014

@janchi212
@dohna vám sa čo porobilo ked obe hnačkujete? 🙂
U nás tak isto chuť na sex úplne žiadna. Pred dvomi týždnami sa mi to páčilo viac, teraz je to fakt len ze čakať a ja vlastne ani nečakám, skôr by som povedala že j... na to.
@janchi212 juuuj, zvýšená teplota... Ešte vás čaká posledný týžden čakania. Kedy idete robiť tie testy?

janchi212
25. aug 2014

@ziza55 hej ja som tiež čítala, že sa môže, len po tom potrate sa už bojím občas aj kávu vypiť. Lebo samozrejme, že sa nezistilo prečo to bolo.

janchi212
25. aug 2014

@nastickakessinka ja neviem, ja sa inak dnes cítim ako po opici. Aj zle mi od žalúdka, hlava bolí, len by som spala 😒 Inak tá zvýšená teplota je vraj na začiatku tehotenstva normálna. A keď sa drží aj vyššie aj v čase mrchy tak je to tiež príznak tehotenstva. Tak uvidím 😉
a ja asi budem testovať v sobotu, neviem ako @dohna nakoniec. A ty kedy?
Veru pred 2 týždňami to bolo super 😉 aj keď tí naši chlapi nevládali ku koncu 😀

marcelaaaa
25. aug 2014

@nastickakessinka presne najepsie jebat na to a necakat a ked ta to prekvapi tak ta to potom pocka
ahojte baby už nejakú dobu si vás občas precitam he my sme sa tiez rozhodli že ideme na druhé babo

dohna
25. aug 2014

@nastickakessinka @janchi212 ja som už hvalabohu dohnačkovala, ale mala som to 4 dni ani jesť mi nechutilo, riť bolííííí 😀 😀 😀 inak dnes taká kosa všetci tu sedia v kancli v krátkom rukáv a ja mám svete a hrubú mikinu ruky ľadové aj rukavice by som si nasadila, 😀 😀 😀 ja dám tiež asi v sobotu ako @janchi212 nech je vzrúšo, daj uzž aj ty @nastickakessinka nech vieme na čom si 🙂

janchi212
25. aug 2014

@dohna no presne zima aj mne. Ty kokšo, ruky ľadové, večer som zimnicu mala aj. Hej @nastickakessinka daj aj ty s nami. Počkaj nás a dáme test všetky tri naraz 😉

nastickakessinka
25. aug 2014

@janchi212
@dohna juuuj babule moje to ja do soboty uz aj tu mrchu budem mať. Inak zima je aj mne, ráno som si auto vyhriala na 26 😎 a sedím tu v zimnom svetre. Zima nám je asi tým počasím 😀 😀 aj v dome máme už kosu.

janchi212
25. aug 2014

@nastickakessinka @dohna, ja som večer vravela drahému, že či nezakúrime v krbe 😀 Mne inak cez deň bolo včera celkom teplo, až večer z ničoho nič, obrat o 180 stupňov 😝

marselinm
25. aug 2014

@luminuska jooooj a tak som na teba myslela,aspon mozte znova na tom pracovat 🙂

luminuska
25. aug 2014

@marselinm hmm, ďakujem, vyjde snaď nabudúce. hlavne aby už krámy došlo, nech môžeme začať odznova 🙂

marselinm
25. aug 2014

@janchi212
@nastickakessinka
@ziza55
@dohna babule ale ste sa rozpisali,ja som dnes od rana doteraz sedela u ocneho s detmi,viete si to predstavit,nervozita no koniec,nikdy viac,aspon ze vsetko dobre dopadlo a ziadne skulky nebudu....inak dnes a vcera ma strasne pichalo dole v bruchu na lavej strane,neviete z coho by to mohlo byt?

janchi212
25. aug 2014

@marselinm a koľký deň cyklu si? Ja som tak vždy cítili ovulku. A teda tento mesiac ma tam aj od ovulky skoro každý deň trocha boli. Tak hádam aj uhniezďovanie by to mohlo byť 🙂

marselinm
25. aug 2014

@janchi212 dnes 24,ja to mam teraz prvykrat,no ja som nevydrzala a test bol neg.tak uhniezdovanie to asi nebude 😒

ziza55
25. aug 2014

@marselinm no supeeeeeer ze to s drobcami dobre dopadlo 😉 kedy mas dostat MS? to pichanie mohlo byt veeelmi pozitivne znamenie 😉

marselinm
25. aug 2014

@ziza55 ja mam teraz MS nepravidelnu,ako sme sa zacali snazit ide to nejako divoko,takze zaciatkom septembra,ale presne neviem,snad okolo 10teho...unaveni sme z tej cakarne,ale chvalabohu mali ocka na vybornu 🙂

janchi212
25. aug 2014

@marselinm a ovulku si kedy mala?

marselinm
25. aug 2014

@janchi212 20teho ju mam zaznacenu

janchi212
25. aug 2014

@marselinm tak to kľudne mohlo byť uhniezďovanie. Na test je skoro, ideálnejšie je ho spraviť aspoň 14 dpo, takže ty takého 3.9 by si mohla 🙂 a aké mávaš cykly dlhé? Teda približne aspoň, keď si písala, že máš nepravidlnú mrchu

marselinm
25. aug 2014

@janchi212 a ty si pojdes robit toho druheho?teraz tak 35,co sa mne nestava,ale snad sa to upravi alebo radsej nech uz nechodi 😀

janchi212
25. aug 2014

@marselinm ideme nakoniec aj s @dohna a @nastickakessinka robiť túto sobotu ráno. Ja som chcela až do 2.9 počkať, no nakoniec chcem v sobotu, (to budem mať 14 dpo) lebo máme ísť na grilovačku tak chcem vedieť či si môžem dať trochu vínka alebo radšej nie. Aj keď je to vraj povolené trošička, radšej to nebudem riskovať po potrate. (teda nie žeby som vtedy keď som bola tehotná pila). Radšej vydržím rok, dva (keď počítam aj kojenie 😀 ) než by som si mala niečo vyčítať, že čo keby som si toto nedala a pod.

marselinm
25. aug 2014

@janchi212 @dohna a @nastickakessinka tak mna nechate trapit az do septembra 😀 😀 😀 my ideme v piatok na svadbu a teraz neviem co budem robit,bola som si ista ze nie som,ked vysiel neg a si ma teraz trosku potesila,ze by to mohlo vyjst,tak a teraz mam dilemu 😀 tak budem na vas mysliet a dufam,ze budu pozitivne spravy baby moje 😉

dorotka2013
25. aug 2014

jeeeej kocky...hladam na fore priznaky tehu a zistujem ze som na tom podobne ako vy..22DC, ovulka na 13ty den,cez vikend sa tiez chystam testovat...hladam priznaky,lebo okrem toho ze ma bolia prsia (tie ma bolia kazdy mesiac a stale nic :() tak teraz ma uz dva dni pali zaha...od hocicoho...a to som nemavala...tak uvidim ci by to mohlo byt tehu 🙂

janchi212
25. aug 2014

@marselinm keď si mala len pred 5 dňami ovulku tak podľa mňa preto ti vyšiel negatívne. Možno skús koncom týždňa, možno slabá čiarka by tam už mohla byť 😉

janchi212
25. aug 2014

@dorotka2013 ahoj, vitaj medzi nami. Tak mňa žáha nikdy tuším nepálila, jedine po mentolovej čokoláde 😀 tak skús s nami cez víkend 😉