Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
juuuj Baby...ja som akurat v nocnej...od 19tej som si teraz prvy krat sadla...strasne ma zacalo boliet brucho....tato robota tomu mojmu tehulkovaniu moc neprida...ach jaj...ale idem na pn som sa rozhodla...aspon na tyzden si trochu oddychnut..., potom pojdem na uzv ....poviem to v praci a nocne zu robit nebudem.....iba denne....a budem robit max do 17-18tyzdna...potom sa dam vypisat na predcasnu matersku...teda dufam ze to klapne.....som k.o. 😒
tesim sa na Vase pozit.tehu testiky
Ahojte, idem si po radu. Toho mesiaca sme sa začali snažiť, bola som presvedčená že sme sa snažili počas ovulacie. Teraz mi mešká ale test vyšiel negatívny, posledná MS 29.7.2014. Už týždeň mam krče akoby som to mala dostať ale stále nič. Bojím sa či to nebude znova nejaká cysta alebo dačo zlé. Doktorku mam na dovolenke až do 9.9. Čo robiť?
Dievčatá ja sa v niektorých tých skratkách nevyznám, čo znamená DC? a kedy si skúsiť spraviť prvý test?
som zvedavá na to vaše sobotné testovanie, budem na vás myslieť 😉
@dohna aká je tu nuda teraz, keď už nepíšeme o našich maratónoch. Vás sa nezdá @dohna, @nastickakessinka?
baby, máme zajtra akciu v práci a keďže som nevydržala, ale chcela vedieť, na čom som, spravila som si test. Negatívny!!! Sklamanie. ☹ ☹ ☹
Nie že by som sa z toho šla zrútiť, snažíme sa len prvý mesiac, ale tak som verila, sme dvaja aktívni zdraví ľudia, čo celý mesiac sexovali (okrem posledného týždňa, kedy sme už nevládali 😝 ) a takto to dopadlo. Je možné, že by som nemala ovulku, alebo kde ešte môže byť problém? Už som sa videla, ako budem všetkým oznamovať, že nám sa podarilo na prvý šup a nič z toho 😒
@janchi212 neviem čo je s @nastickakessinka :( asi sa tu na to vyprdla :( ja som dnes 25DC, ešte nemám ani test na sobotu kupený, ale hádam dovtedy zoženiem 🙂 som v takom domácom maratone (týžden bez sexu) a denodenne sedím na nete a dávam do kopy (silevstrovskú) lyžovačku 🙂 to je iný maraton 😀 😀 😀 tak som trošku tu z MK mimo, ale hádam to dobehnem, čo ste to tu všetko popísali, len musíme zohnať tú chatu a potom to bude už ok. Ja teda neverím že by som bola tehu lebo sa tak ani necítim, ale ved testovať možem skusiť, ak dovtedy nepríde MS, uvidíme 🙂 a tak trošičku aj dúfam, že ešte nebudem tehu aby som mohla s partiou lyžovať
@janchi212 @dohna hned prvy prispevok na strane 79 pisala @nastickakessinka ze sa jej cakanie skoncilo skor, prisla jej mrcha 😒 a kedze z toho bola hodne rozcarovana, tak sme jej nejake to teple slovo napisali a rozhodla sa, ze sem chvilu nenakukne.. snad si vycisti hlavu a podari sa im, ani nebude vediet ako 🙂
@rimon my tiez maratonujme :D
@dohna mi ideme vo februari do kuwaitu tak snad uz pojdem s bruskom
@7rebeka11 aj my sme zacali v pvry krat snazilovat v Juli ked som vysadila HAK aj som bola na tom ze sa podarilo mala som kadejake vytoky a pichanie 3 tyzdne mi meskala a nic, tak teraz zaciname druhy pokus 😉
@dohna vcera som kukala len tak z nudy ze co sa deje v prvy tyzden tehotenstva, co v druhy...tolko priznakov kolko je tam opisanych ze clovek si podla mna nemoze byt isty nicim, nemusis citit nic alebo mozes, ale take priznaky ze by si to ani nepripisovala tehotenstvu...tolko mudrosti z internetu 🙂 ale sak co budem presviedcat uz matku 🙂 rozhodne som zvedava ci budete mat pozitivne testy, moc na vas myslim.
@janchi212 mas pravdu ze ako nemame plodne dni tak nuda na tri zimy, lebo vsetky len cakame a cakame...tie cykly sa mi zdaju nenormalne dlhe...vam nie?
@iwetkaa kazda sme naozaj ina, poznam kamosky co netusili ze su tehotne do takmer tretieho mesiaca, dokonca poznam jednu, paradoxne ktorej manzel je gynekolog, ktorej test bol negativny aj opakovane a pritom tehotna bola...ale statistiky ako casto sa to stat moze nepoznam. tak pockaj do deviateho na svoju lekarku, zase to nie je tak dlho aby ti nieco bolo. Ja ked som prestala brat HAK tak mi par krat mrcha meskala aj dva tyzdne. Po tyzdni som letela k svojmu lekarovi s myslienkami na vsetky mozne nevyliecitelne choroby a on sa len usmial, povedla ze po HAK moze trvat aj rok kym sa cyklu upravi (mal pravdu, presne rok to trvalo u mna) a povedal, ze mam este aspon tyzden alebo dva pockat a ked mi to bude moc chybat, mam prist na vyvolavacku 🙂 takze zatial sa nestresuj...
@7rebeka11 aj ja som snivala o tom ze sa to podari na prvy sup...ale clovek nikdy nevie. Preto sme nikomu ani nehovorili ze sa zaciname snazit...staci ze si to prezivam vo vnutri cele to cakanie, kazdy den sa mi zda strasne dlhy teraz a dni cyklu sa posuvaju len pomaly. Ale na toto ma vsekty tehotne kamosky upozornovali, ze hlavne "nerobte deti", ale uzivajte si to. Ja som mala inak 30 tento rok, takze sme na tom podobne, tiez sme mali maraton pocas plodnych dni, aj ked tri dni sme vynechali lebo raz sme nevladali a dva krat sme mali navstevu cez noc a bolo mi to cudne...takze budem smutna ked pride mrcha a tiez nic necitim ze by som mala byt tehu...
@bandikovajana veď práve, ráno mi bolo zle, kadejaké pichanie a nič z toho. Asi to bude fakt v hlave a namýšľala som si, že som určite v tom. Najhoršie na tom je, že teraz mám blbý pocit, či sa nám vôbec podarí, či nemáme nejaký problém... Moc sa tým zamestnávam, viem že to nie je dobre ☹
Ale aby som nebola len negatívne, budeme maratónovať ďalej, len skúsim ovu testy. Testujete si niektorá ovu?
@7rebeka11 ale mrcha ti este nedosla, iba si si robila test, pochopila som to spravne? mozno to este nie je stratene...ci? lebo ked som tu citala niektore prispevky na konikovi, tak niekedy boli tie prve testy pred mrchou negativne...
ja tu mam jeden historicky, asi spred dvoch rokov ked som prestala brat HAK a myslela som si kazdy mesiac ze som v tom...snad bude dobry den pride testovanie...ak by naaaahodou niekedy vysiel pozitivne, tak by som si kupila ten digitalny clear blu 🙂 no to su plany...tiez si ale skor myslim ze dojde mrcha medzi 4 a 7 septembrom...ach jaj.
@iwetkaa a naozaj som to myslela vazne, nie len aby som ta potesila alebo ukludnila 🙂 to je ako @7rebeka11, tiez haluze ze ci je ok ked sa im nepodari na prvy sup. Mna to jasne tiez napadlo, ale poznam zdravych ludi co sa snazili aj pol roka dokonca aj 9 mesiacov a ani jednemu nic nebolo...proste spermie bud minuly vajicko, alebo boli lenoskovia a nechceli oplodnovat. Ked o tom citame, tak mame pocit, ze ved to sa musi podarit ked dost casto sexujeme, ale z nejakych pricin sa to niekedy nekona...
neviem ci tu aj niekto nepisal ze najvacsiu plodnost maju teenegerky v piatky a soboty....hehe. buduce matky co chcu zjavne musia na tom s oteckami makat 🙂
@balli ja som išla viac menej na istotu, ved sesternica je tehotna a to si povedali že sa to nepodarí na prvy šup, tak som si myslela že ked sme sa aj my rozhodli že chceme babo tak sa hned podarí, ale takto to nefunguje. Ešte že sme to nikomu nepovedali, ale už som to musela dať zo seba von aspoň na fore, lebo vieme o tom len my dvaja. A vidím, že je nas viac.

@7rebeka11 hej tak urob v nedeľu 😉 😉 a užite si výlet a dávaj pozor nech nespadneš niekde 😉