Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@iwetkaa no jasne, sak co budeme pocuvat vsetkych co sa pytaju? lebo mame kamosov co to vsetkym vytarali a uz rok sa im nedari...baba je sice uz 36 rocna, ale tak nedari sa...nie je to ich priorita, ale aj tak sa ich vsetci pytaju...ja by som nemohla toto prezivat...staci ze som nervozna a to je len prvy mesiac snazenia. obavam sa, ze ak nebudeme tehu, tak zvolim cestu @nastickakessinka, ktora si od toho tu dala chvilu relax, lebo je to podla mna narocne na psychiku....
@janchi212 tak to si super ked len kazdy druhy den, ja som chcela kazdy den, ale mne fakt sibkalo.
Inak haluzi mi trochu, mam take pichanie v podbrusku, len slabunke, par krat denne, ale je strasne skoro na cokolvek, lebo ak mam pravdu a ovulku som mala az 26-teho, tak to su dva dni...uz nech je 7.9 ked mam najneskor dostat mrchu nech viem...asi sa mi nechce testovat skor, bojim sa ze by som oplakala ako test tak potom aj tu mrchu...
tak snazime sa dalej,vcera sme mali sex a dnes je ovulacia tak uvidime co prinesie september ci dve ciarky alebo menzes 😀
@7rebeka11 mne mešká 2-8 dní, podla toho aký si cyklus vybralo moje telo toho mesiaca...môžem sa opýtať čo je skratka DPO?často to tu vidim ale nesledovala som to doteraz. A tie ovulačné testy budeš skúšať?Tiež mi hlavou prebehla myšlienka aj na to,ale to až keby sa do zimy nezadarilo.
@iwetkaa DPO znamena den po ovulacii.
@janchi212 ozaj, ty si hovorila, ze ked si bola tehu prvy krat, ze si proste vedela ze si...bol to len siesty zmysel alebo nieco konkretne? ja sa teraz zbytocne sledujem, lebo mam stavy, ktore mozno mam kazdy mesiac, len som si ich predtym nevsimala...neviem to posudit.
@iwetkaa neboj sa asi kazda by to to tu chcela na prvy sup ale tak potom by to bolo nuda 😀 keby sme hned dostali co chceme
@iwetkaa asi skúsim, aby som vedela určite, či a kedy mám ovu. Tento mesiac som mala aj strašne málo hlienu, tak ktovie... bt sa mi merať nechcem, hlavne ked sa takmer vždy ponáhľam ráno do práce a potom to vyžaduje tiež určitú zručnosť, nakoľko tie odchýlky teploty sú naozaj malé...
@balli vieš čo? ja som mala minulý mesiac všelijaké príznaky, bolo mi zle, divné chute som mala, aj prsia sa mi zdalo, že oťaželi, mrcha meškala vyše týždňa, duchovia na teste a nakoniec mršina došla. Takže podľa mňa som si to celé len nahovárala, že som tehu. Neviem, no tento mesiac ma ozaj brutálne bolia tie prsia, najmä teda ľavé tak uvidím čo z toho. Aj kofolu bi som furt pila a tú som pijávala keď som bola tehu, inak ju nemusím moc mať. A teraz by som ju asi celý deň nedbala piť. Ešte že doma nemáme jej také zásoby, lebo by som bola ako súdok o chvíľu asik 😀
Ja som 11 dpo, vlastne 12 bo už je po polnoci, tak v sobotu testknem a uvidím či mi niečo ukáže. Takže ty si iba pár dní, skús vydržať a potom až. Ideálne asi 14 dpo.
@balli asi to bol vtedy šiesty zmysel. Jedného dňa som sa zobudila a nejak som cítila, že som. Bolo to ešte predtým, než sa mi zväčšili prsia. Iba pár dní po ovulke, aj keď vtedy som si sledovala len podľa bolesti v podbrušku a hlienu. Kozeny mi to potvdili a keď mi menzes meškal dva dni urobila som test a boli krásne silné //. Neviem teraz po minulo mesačnom sklamaní tento mesiac som si neni istá.
@janchi212 @dohna babyyy, zajtra rano su tu netrpezlivo ocakavane fotky s infoskami 😉 vsetky na to tak cakame, ze ani pisat nemozme 😀 ja sa tento cyklus musim vzdat maratonu.. uzasnu mykozu som si zaopatrila, aby sme sa s mm mohli nudit po veceroch 🙂 ovulka by mala byt v nedelu a dovtedy sa toho urcite nezbavim 😔 takze drzim palce vam na zajtra 😉
@rimon no pekne si si zaobstrala ale mozno sa ti to zmierni a predsa nieco vymyslite 😉
@janchi212 @dohna no uz som aj ja nedockava ako ste na tom s ciarkami. @nastickakessinka je dufam vpohode ked sa vobec nezapaja viem ze si dala pauzu ale aj tak bola velmi nestastna tak snad ju to uz preslo
@bandikovajana ja som z daleka tak mňa nestrestneš, maximalne po Košice dojdem (smerom od východu) 😀
ale inak som dosť nervozna z toho môjho tela, ešte furt nedošla, žeby som si dala červené vínko?
@iwetkaa nevadi co ty vies mozno pojdeme na vylet 😀 no to som mala aj ja min mesiac a dufam ze tento mesiac uz bude aspon duch v case mrchy
@rimon no to ma moc mrzi, snad ta to cim skor prejde, ale ak nie, tak pevne verim, ze budete mat dost sily vydrzat dalsi mesiac...zase na druhej strane lepsie ako riskovat skrz tej mykozy akekolvek problemy s mimi...
@bandikovajana no moc rada by som sa tu ukazala, ale drahy uz tazko nesie ze vobec pisem na nejake forum, nieto este aby som mala fotku. chapem ho urcitym sposobom, clovek na nete nikdy nevie :( snad to odomna nezoberiete zle 🙂 som rada ze vas tu mam aspon takto virtualne 🙂
@janchi212 tak zajtra sa uz dozvies, teda v sobotu budes 13 dni DPO, takze uz by malo ukazat 🙂 juchuuu, tesim sa normalne za teba. Inak mas pravdu ze psychika robi divy, ja mam tiez pocit ze mam trolilililililililililililililililililililillilililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinku vacsie prsia, ale tiez si hovorim ze to mozu byt iba moje vymysli a tuzba po babatku, pretoze aj kazde pichnutie v podbrusku zrazu citim a vnimam a podla mna som to mala aj predtym, ale som to nikdy neriesila, pretoze sme to neskusali.
ak mam pravku s tou ovulkou, tak ak si moje telo vybralo 28 dnovy cyklus, tak v den ocakavanej mrchy budem len 10 dni DPO, ak 31 dnovy cyklus, tak 13 dni DPO, takze ja skor ako budem testovat budem asi vediet podla mrchy 🙂 ale mozem sa aj mylit s tou ovulkou, asi kupim testy ak to nevyjde a budeme skusat dalej, lebo sama by som chcela vediet kedy to mam, podla priznakov tela fakt len hadam....je to trochu frustrujuce 🙂
@janchi212 este k tomu tehu...ja sa teraz nejako aj podvedome spravam ako tehu....lebo este dorabame zahradu, tak sa nechavam obskakovat ked treba nieco tazke nosit a podobne...niekedy si tak myslim, ze co ak tam je mini bunka co chce byt cloviecikom, tak ju nechcem zrovnat so zemou skor nez sa fakt ta bunka rozhodne ze sa zahniezdi 🙂 hehe.... no ale ved tento vikend bude prace aj zabavy dost, takze snad to rychlo prejde, buduci tyzden narocny v praci, tak snad tiez rychlo prejde a budem vediet ci pride mrcha alebo nie. Mozno zistim este skor ako ma bruho zacne boliet a to tym ze dva dni predtym mam straaasnu zravku...som schopna vtedy do seba naliat a napchat vsetko co mi pride pod ruku od rezna cez prilohy, sladkosti, proste vsetko.....tak uvidime. zajtra sa budem moct asi nalogovat az poobede, ale tak budem snazit cim skor, elbo budem zvedavaaaaa 🙂
@balli nie vpohode moj je IT technik a tiez ma respekt pred internetom niektory ani kartou neplatia aby sa nedalo vystopovat kade sa pohybuju a co nakupuju takze vpohode len je to take prijemne vediet s kym pisem 🙂
@bandikovajana nemám tu foto z toho istého dôvodu ako @balli
dúfam, že to chápeš, nechcem aby ľudia z môjho okolia riešili, že sa snažíme a nedarí sa, zatiaľ sme to nikomu nepovedali, mm nie je nadšený, že sa tu zverujem s takýmito vecami 🙂 dnes prišla mrcha ešte o 2 dni skôr ako mala... Už nech je po nej a môžeme sa snažiť ďalej... Dnes som si objednala ovu testy.
@bandikovajana no ja som tiež nedočkavá. Dnes som sa dozvedela, že jedna kamoška bude mať v apríly bábo. Vlastne mi to šva griná povedala, že škoda, že my sme to už nestihli, lebo aj oni sa snažia a tiež sa im nezadarilo v apríly, tak hádam to teraz nám obom vyjde. A vám všetkým tu samozrejme tiež 😉
@7rebeka11 ok nevadi 😉
@balli ja keby som si tento mesiac nezačala merať BT tak by som sa s ovulkou sekna o pár dní. Ale zas sme sa od skončenia mrchy snažili cca každé 2 dni, občas každé tri, a aj keď sme zrovna v deň ovulky nesexíkovali, tak 2 dni po nej hej. Tak uvidíme zajtra.
Také obžerstvá aj ja mávam. A napr. minulý mesiac keď už som si myslela, že som tehotná, lebo mrchy meškala vyše týždňa som dostala nenormálnu chuť na utopencov, ktorých som roky nejedla 😀 Ale mrcha došla tuším o 2 dni, a utopence stále máme doma 😀 😀 😀 A o rôznych iných kombináciách ani nehovorím aké občas mávam 😀
@balli ja úplne to isté, staviame domček a ja nič ťažké nenosím. Dokonca ani nákupy z auta, všetko nosí mm, susedom to musí byť podozrivé 🙂 Nie je to zdravé, ale tiež to budem mať teraz v práci hektické, tak verím, že nebude čas myslieť na všetky tie príznaky a nahováranie si všetkého možného. 😎
Som rada, že som v tejto skupinke a cítim podporu, viem že na to nie som sama 😀

@balli hej mne to tiež teraz tak pripadá, že deň nemá 24 hodín, ale aspoň 48 🙂 a keď sme sa snažili tak to išlo strašne rýchlo. Najmä teda drahému to asi tak pripadalo, keď som od neho chcela každý druhý deň ťuťumuťu 😀