icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

balli
29. aug 2014

@janchi212 ozaj a bazalna teplota ti neklesla? teda ze ci aj to mas ako priznak tehulkovania 🙂 u mna to meranie bude tazke ked sa raz rozhodnem, ebo mne sa nebude chciet to riesit kazdy den v tom istom case...cez tyzden v pohode, ale ak by sme mali vikend volny a netreba vstavat tak sa mi nebude chcieeet 🙂

no inak my sme sexovali dost, od mrchy takmer kazdy den, vynechali sme len asi styri dni...sama som zvedava 🙂

balli
29. aug 2014

@7rebeka11 to ma mrzi s tou mrchou, vyjde to buduci mesiac, ked nie tak ten dalsi alebo dalsi, musime predsa len verit a hlavne byt trpezliveeee 🙂

balli
29. aug 2014

@7rebeka11 no tie nahovaracky poznam, sama mam teraz pocit ze vecer mi je tazko (haha, nie rano, ale vecer), krce, pichanie v podbrusku a urcite aj tazsie prsia (haha) a este milion inych veci...no presne viem ze to su haluze.

inak ovu testy som mala minule v ruke v drogerii, ked to teraz nevyjde, tak tiez asi kupim 🙂

janchi212
30. aug 2014

Takze baby ja tam sice slabulinku ciarku vidim no je to fotene tabketom tak neviem ci vy nieco vidite.Nechcem si nic radsej nahovarat tak pockam par dni a test spravim zas ked mrcha nedojde

janchi212
30. aug 2014

@balli neklesla zatiaľ, stále je 37 rovných už asi 4 deň. Vôbec ani neskáče. Som nejaká divná asi. Teraz tu pozerám, že na tejto foto ozaj nič nie je vidno. No reálne je tam slabá čiarka. Takže to istí tých pár dní 😉

rimon
30. aug 2014

@janchi212 dobre ranko 😉 je to sice rozmazana foto, ale dusika vidno.. mozno uhniezdovanie trvalo dlhsie.. uvidis teda o par dni, ci zosilnie 🙂

janchi212
30. aug 2014

@rimon hej uvidím. Mrchu by som mala dostať 2.9. tak hádam pôjde na dovolenku 😀

dohna
30. aug 2014

@janchi212 @nastickakessinka @rimon @bandikovajana babulky u man tiež nič, beloba na teste ako... žiadna čiarka navyše, nevadí, aspoň môžem na Silvestra lyžovať, juchúúúú 🙂

bandikovajana
30. aug 2014

@dohna to sa este netes lebo do vianoc je daleko a este ti moze stihnut aj brusko podrast 😀 ja mam v stredu plodne dni ale dnes som sa zobudila a totalne ma boli hrdlo a uz mam taky horuci pocit na ociach takze dufam sa vyzdraviem do buduceho tyzdna a snad prezijem aj tu dnesnu svadbu aj s hnusnym oparom :-[

balli
30. aug 2014

Bre ranko ladies 🙂 skulim tu na ten telefon aby som hned mala cerstve novinky 🙂
@janchi212 no vidim tam ducha!!! Strasne moc drzim paste aby cim skor silnela ta ciarka 🙂
@dohna a kolko dni si DPO? Asi si to pisala,ale nepamatam. Rozhodne si to zobrala velmi statocne a mas pravdu,silvester bude super a este na horach a s lyzami!!!

Ja verim tomu ze vsetko zle je na nieco dobre a ze sa vsetko deje z nejakeho dovodu 🙂

janchi212
30. aug 2014

@dohna ešte uvidíš, lebo ovulku si mala neskôr ako ja 😉

janchi212
30. aug 2014

@balli ďakujem, hádam bude silnieť. Nechám sa prekvapiť, a ak dôjde mrcha, užijem si v septembru svadbu aspoň 😀

dohna
30. aug 2014

@janchi212 no už vidím, už práve aj mrcha došla 😲 😲 😲 mala prísť až 1.9 nejako teraz velmi skoro na 27DC, ale nevadí aspoň začneme skor snažilkovať 🙂

janchi212
30. aug 2014

@dohna tak to ma mrzí ☹ no zas budete môcť stále snažilkovať, aj keď teraz to budete mať horšie, keď už malý nebude na prázdninách 😀

zuzkaa8855
30. aug 2014

@janchi212 drzim palce aby silnel.mne neukaze cez den nic iba ranny moc trosku ale od prvwhopepina nesilnel mama test tiez slabucka druha ciarka ale mam u dlho stale bolesti podbruska ciste predmenstruacne bolesti tak uvidim xi dojde mrcha alebo nie.kedy spravis opat testik?a aky pouzivas?
@dohna skoda ( snad dalsi pokus.

janchi212
30. aug 2014

@zuzkaa8855 mrcha by mala dojsť 2.9. takže test spravím asi najskôr až 4.9. Duchov už nechcem vidieť, ale len silnú čiarku alebo nič radšej 😖 A dnes som robila pepino test, no mám doma ešte aj mamatest len som ho ráno nevedela narýchlo pohladať 😀
Takže tvoja čiarka je stále taká istá? Nesilnie? A ty tuším tiež by si mala dostať 2.9 mrchu alebo tak nejak ak si pamätám.
Ďakujem aj aj ti držím palce nech silnie čiarka 😉

sophina
30. aug 2014

@janchi212 a skusila si si to hodit do "negativu" .. tam ak nieco bude tak bude 🙂
a @nastickakessinka ako ?

lulasu
30. aug 2014

@janchi212 super tak toho 4 to budu riadne kolajnicky tesim sa s Tebou

janchi212
30. aug 2014

@sophina neskúšala som, lebo neviem ako sa to robí. Naticka dostala mrchu, už jej asi aj končiť bude pomaly. 😖

janchi212
30. aug 2014

@lulasu dík, ja sa až po 12 týždni budem tešiť 😉

zuzkaa8855
30. aug 2014

@janchi212 ano 2heho ak bude 30dnovy cyklus ako mesiac do zadu .veru nesilnie ja ked nedojde 3.spravim opat 31dnovy som cyklus nemala .

sophina
30. aug 2014

@janchi212 toto je tvoj 🙂 nieco tam je 😎 😎

sophina
30. aug 2014
sophina
30. aug 2014

@janchi212 to je tvoj

janchi212
30. aug 2014

@sophina ja som slepá, ja nevidím nič ☹ uvidím o pár dní ako to dopadne 😔 a ako si to vlastne urobila?

janchi212
30. aug 2014

@zuzkaa8855 a skúšala si len jednu značku testov? či viacero? mne minulý mesiac vôbec nesilnela tiež, a tri druhy som skúšala 😠

zuzkaa8855
30. aug 2014

@janchi212 pepino a mamatest

sophina
30. aug 2014

@janchi212 ja som to robila v aplikacii www.pizap.com a tam som vlozila tvoju fotku, a nechala ju zmenit na "invert" no a tak sa to robi, ked mas ducha, ze ci tam vobec nieco je alebo nie ,,,

janchi212
30. aug 2014

@zuzkaa8855 presne pepino som aj ja robila. Minulý mesiac keď som mala duchov som robila mamatest a women secret. No a ešte jeden čo sa dá kúpiť v Kauflande, neviem ako sa volá (na tom mi keď som bola tehotná vyšli krásne // asi po dvoch dnoch meškania mrchy a minulý mesiac len duch aj keď mrcha meškala). Takže asi je to len o tom, či sa vajko správne uhniezdi a bábo je zdravé 😒

janchi212
30. aug 2014

@sophina dík. A ty si to tiež takto skúšala naposledy, keď si aj príznaky mala a aj ducha na teste ale mrcha predsa došla?