Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@7rebeka11 no tie nahovaracky poznam, sama mam teraz pocit ze vecer mi je tazko (haha, nie rano, ale vecer), krce, pichanie v podbrusku a urcite aj tazsie prsia (haha) a este milion inych veci...no presne viem ze to su haluze.
inak ovu testy som mala minule v ruke v drogerii, ked to teraz nevyjde, tak tiez asi kupim 🙂
@janchi212 @nastickakessinka @rimon @bandikovajana babulky u man tiež nič, beloba na teste ako... žiadna čiarka navyše, nevadí, aspoň môžem na Silvestra lyžovať, juchúúúú 🙂
@dohna to sa este netes lebo do vianoc je daleko a este ti moze stihnut aj brusko podrast 😀 ja mam v stredu plodne dni ale dnes som sa zobudila a totalne ma boli hrdlo a uz mam taky horuci pocit na ociach takze dufam sa vyzdraviem do buduceho tyzdna a snad prezijem aj tu dnesnu svadbu aj s hnusnym oparom :-[
Bre ranko ladies 🙂 skulim tu na ten telefon aby som hned mala cerstve novinky 🙂
@janchi212 no vidim tam ducha!!! Strasne moc drzim paste aby cim skor silnela ta ciarka 🙂
@dohna a kolko dni si DPO? Asi si to pisala,ale nepamatam. Rozhodne si to zobrala velmi statocne a mas pravdu,silvester bude super a este na horach a s lyzami!!!
Ja verim tomu ze vsetko zle je na nieco dobre a ze sa vsetko deje z nejakeho dovodu 🙂
@janchi212 drzim palce aby silnel.mne neukaze cez den nic iba ranny moc trosku ale od prvwhopepina nesilnel mama test tiez slabucka druha ciarka ale mam u dlho stale bolesti podbruska ciste predmenstruacne bolesti tak uvidim xi dojde mrcha alebo nie.kedy spravis opat testik?a aky pouzivas?
@dohna skoda ( snad dalsi pokus.
@zuzkaa8855 mrcha by mala dojsť 2.9. takže test spravím asi najskôr až 4.9. Duchov už nechcem vidieť, ale len silnú čiarku alebo nič radšej 😖 A dnes som robila pepino test, no mám doma ešte aj mamatest len som ho ráno nevedela narýchlo pohladať 😀
Takže tvoja čiarka je stále taká istá? Nesilnie? A ty tuším tiež by si mala dostať 2.9 mrchu alebo tak nejak ak si pamätám.
Ďakujem aj aj ti držím palce nech silnie čiarka 😉
@janchi212 a skusila si si to hodit do "negativu" .. tam ak nieco bude tak bude 🙂
a @nastickakessinka ako ?
@janchi212 ano 2heho ak bude 30dnovy cyklus ako mesiac do zadu .veru nesilnie ja ked nedojde 3.spravim opat 31dnovy som cyklus nemala .
@zuzkaa8855 a skúšala si len jednu značku testov? či viacero? mne minulý mesiac vôbec nesilnela tiež, a tri druhy som skúšala 😠
@janchi212 pepino a mamatest
@janchi212 ja som to robila v aplikacii www.pizap.com a tam som vlozila tvoju fotku, a nechala ju zmenit na "invert" no a tak sa to robi, ked mas ducha, ze ci tam vobec nieco je alebo nie ,,,
@zuzkaa8855 presne pepino som aj ja robila. Minulý mesiac keď som mala duchov som robila mamatest a women secret. No a ešte jeden čo sa dá kúpiť v Kauflande, neviem ako sa volá (na tom mi keď som bola tehotná vyšli krásne // asi po dvoch dnoch meškania mrchy a minulý mesiac len duch aj keď mrcha meškala). Takže asi je to len o tom, či sa vajko správne uhniezdi a bábo je zdravé 😒

@janchi212 ozaj a bazalna teplota ti neklesla? teda ze ci aj to mas ako priznak tehulkovania 🙂 u mna to meranie bude tazke ked sa raz rozhodnem, ebo mne sa nebude chciet to riesit kazdy den v tom istom case...cez tyzden v pohode, ale ak by sme mali vikend volny a netreba vstavat tak sa mi nebude chcieeet 🙂
no inak my sme sexovali dost, od mrchy takmer kazdy den, vynechali sme len asi styri dni...sama som zvedava 🙂