icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

zuzkaa8855
30. aug 2014

@janchi212 tak uvidime xi sa mu chce bojovat ked je v brusku skusim este mamatest ked bude meskat .

sophina
30. aug 2014

@janchi212 zial ano

janchi212
30. aug 2014

@zuzkaa8855
@sophina jaj baby je to hrozné toto, celý mesiac sa človek snaží potom už aj je tu náznak, tak sa v duchu začína tešiť a nakoniec nič z toho.
@zuzkaa8855 dúfam, že tí naši drobci budú bojovať 😉

zuzkaa8855
30. aug 2014

@janchi212 ine priznaky nemas okrem prs?mna bolia pod pazuchami ale to len druhy den to mavam aj pred mrchou tak toho sa obavam .

darinka.b
30. aug 2014

@dohna
@janchi212 ahojte baby tak u mna negativne ani to sem nebudem davat ako som pisala uz niekolko dni mam priznaky mrchy zatial neprisla 1.9 budem 31den cyklu dovtedy mrcha moze prist potom este otestujem

balli
30. aug 2014

@darinka.b to ma mrzi,dufam,ze sa cim skor zadari...mna to zabky caka buduci tyzden,najneskor 7-meho ma prist mrcha,tak som sama zvedava... co mi ale ide krkom je,ze sa stale skumam a citim kazde pichnutie,skrabnutie,tlak a blbosti,ale myslim,ze tu to len hluposticky co si namyslam....tak uvidime... snazte dalej dievcence 🙂

janchi212
30. aug 2014

@zuzkaa8855 ja najviac tie prsia. Dosť oťažely a aj sa zväčšili. Presne ako keď som vtedy bola tehotná. Keď mi to aj drahý dnes povedal, tak nie je len o tom, že si vsugerujem ja niečo 😀 V podbrušku ma bolieva sem tam. Teplota sa drží hore, aj keď to zas nemám s čím porovnať, lebo len tento mesiac si ju meriam. Inak prestala mi nejak chutiť káva. Nie, že by mi z nej bolo zle alebo čo, ale kávu som musela mať každé ráno s raňajkami, bez nej som sa ani z domu nepohla už asi od 18 😀 a posledné dni nič. A stále cikám, ale zas pijem veľa vody cez deň, a zas mi chutí kofola ešte stále 😀 a ty máš nejaké?

janchi212
30. aug 2014

@darinka.b jaj dokelu tento mesiac bol nejaký divný, keď všetky dostanete mrchu ☹

ziza55
31. aug 2014

Kocky ja som sa testovala vo štvrtok ešte raz V deň očakávanej mrchy A už sú tam riadne lajny... Tak sa teším... Idem teraz týždeň PN. Aby dom si troška oddychla...
@zuzkaa8855
@janchi212 držím palce aby čiarky silneli.... A ostatným snazilkam. Aby sa nevzdavali. A pozitívne mysleli... Ak nie tento...nabudúci to vyjde. 😉

7rebeka11
31. aug 2014

@ziza55 nádhera! 🙂 Len sa šetri, keď si písala, že robíš i nočné...

7rebeka11
31. aug 2014

@janchi212 dúfam, že bude čiarka silnieť a budeš druhá snažilka, ktorá otehu v auguste 🙂

janchi212
31. aug 2014

@ziza55 krásne. Držím palce. Takže toto máš v deň očakávanej mrchy? A koľký deň si mala ovulku?

janchi212
31. aug 2014

@7rebeka11 dúfam aj ja. 😉

balli
31. aug 2014

@ziza55 tak toto sa duchom nazvat naozaj neda,este raz moooc gratulujem 🙂 hlavne nech ste zdravi obaja 🙂

ziza55
31. aug 2014

@
@janchi212 asi 14 den som mala ovulku

ziza55
31. aug 2014
jankes
31. aug 2014

@7rebeka11 ja som si robila ovu testy. Aj my posledný (piaty) vyšiel pozitívny. Snažili sme sa "predpisovo" každý druhý deň cez plodné aj ovu, a aj napriek tomu som dostala MS. Takže je síce pekné vedieť, kedy máš ovu, ale to ešte nezaručí 100 % istotu otehotnenia.

denamir
31. aug 2014

ahojte mi sa snazime uz 5 mesiacov a stale nic

iwetkaa
31. aug 2014

tak snažilky, dnes som si vypočula od rodiny vyčitky prečo ešte nechceme deti a iste viete pochopiť tie čo ste sa snažily len nikomu ste to nepovedali aký to je blbý pocit 😒 ...inač stále mam krče a pichanie v podbrušku ale mrcha ešte neprišla, už by som radšej začala nový cyklus a nie takéto čakanie

ssj04
31. aug 2014

Pridavam sa k vám, snazime sa druhy mesiac o druhé 🙂 Uvidíme co to prinesie...

bandikovajana
31. aug 2014

@ssj04 vitaj aj my sa druhy mesiac snazime, kedy cakas ovu ?

bandikovajana
31. aug 2014

@iwetkaa fiha to ta tak tlacia?sak mas 24 nie 44. Mala si im povedat ze nikto nepovedal ze nechces.

bandikovajana
31. aug 2014

@janchi212 Ahoj ako ciarka silnie? Nerobila si si dalsi test?

miculiatko
31. aug 2014

Ahojte babenky Leto pomaly ale iste konci no nevadi my sme s mojou polovickou zacali miesit na babenko v juli no na 1x to nevyslo tak skusame aj tento mesiac. Akurat som 15 dc a keksik pravidelne kazdy druhy dnik. Uvidíme či v septembri pride nepozvana alebo nie. Drzim vam vsetkym snazilkam silno palce nech mozem citat tie prispevky s vysmiatymi smajlami a krasnymi spravami ze ste tehu. Ktora z vas je na tom momentalne tak ako ja?

ssj04
1. sep 2014

@bandikovajana neviem presne, az tak presne sa nesledujem.. 🙂 Ani pri prvom som to neriesila a podarilo sa v prvý mesiac.

@miculiatko sme na tom podobne, akurát nemame sex az tak pravidelne ;)

rimon
1. sep 2014

@miculiatko @bandikovajana dievky, my tri sme teraz na tom podobne 🙂 som 19dc a 3dpo, ovu bola tento mesiac o dva dni skor, tak sme sa este pred mykozou stihli venovat plodeniu 😀 takze sa budem s vami tento mesiac sledovat, ci daco 😉

ssj04
1. sep 2014

Ja som teraz 12 dc takže ovu bude za par dni.. Uvidíme, ci sa zadari.. Vhystam sa kupit si kyselinu listovú, možno pomoze 🙂
@bandikovajana

iwetkaa
1. sep 2014

@bandikovajana ja som tiež z tých ich reakcií ostala zaskočena a som na nich vybehla, že "ved mam len 24 preboha" a vždy sa vyhováram že babo chceme ale až do domu (staviame dom) ale potom som si vypočula prednašku že čo potom ked bude dom ale babo sa nebude dariť, že to treba teraz začať a aby sesternicine babo malo parťaka...nebola som schopna z toho šoku ani povedať že nie každemu sa podarí na prvý krát
...inač, môže byť že som začala druhy cyklus aj bez mrchy?či ako to funguje ked sa jeden mesiac nedostaví?teraz neviem či isť na vyvolavačku alebo počkať do dalšieho termínu kedy by mala prísť.

miculiatko
1. sep 2014

@ssj04
@rimon
@bandikovajana niekde tu na forach som citala ze to milovanie kazdy druhy den pomohlo pri otehu viacerym kockam. Tak to skusame praktizovat comu sa moja polovicka velmi tesi😀 na zistenie plodnych dni skusate tie ovu testy ci meranie bt? Ja toto chvalabohu riesir nemusim. Vytoky mam pocas plidnych dni ako z ucebnice a viem si to podla toho odsledovat.

janchi212
1. sep 2014

@bandikovajana ahoj urobila som si dnes a je silnejšia ako bola v sobotu 🙂 a aj teplota mi včera síce klesla no dnes zas vystúpila na 37,2. Ako ste si užili svadbu?