Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 @nastickakessinka tak baby opäť sa hlásim som 3DC , kedže MS prišla o 3 dni skôr tak asi aj ovluka by mohla byť o niečo skôr nie ? SKusim pomerať tento cyklus B tak som zvedavá, MS by mala skončiť v stredu, @janchi212 ako tak čítam tak ti to tuším vyšlo v tom auguste .) velká gratulácia, dúfam že sa to pekne udrží, ty si tuším MS mala mať pôvodne zajtra že ? Aj dáš testík ? sa teším 🙂
@rimon
@miculiatko baby tak hadam to dame vsetky tri tento mesiac my sa snazilkujeme tak snad uspesne uz 😀
@ssj04 ja som tiez dnes 12 DC takze bude sranda ked sa nam podari tak este mozme aj rodit spolu :D
@janchi212 ja som to vedela ze bude silniet tak uz sa mozte vytesovat a cakat na doktorka kedy ti ukaze fazulku na monitore, svadba bola suprova sme boli do 2 do rana a oni potiahli az do pol 7 😀 😀 ale super zabava mlady kolektiv som rada ze sme isli lebo som aj vahala ci ist neist ale som rada.
@iwetkaa no tak to uz vobec nechapem ked stavate dom tak mate ine starosti ako dieta treba si najskor dokoncit aby ste ho mali kde mat moj brasko to robil naopak a teraz je cely nestastny 2 deti a este len riesia dom a to je hluk prach spina ona mu nemoze pomahat lebo musi byt s detmi a on je nevyspaty v praci v noci placu cez den v praci vecer unaveny ako stolverk a uz ani nevladze prerabat. to je najlepsie ked budete mat dokoncene
@bandikovajana bola by som rada, keby sa podarilo, aby som rodila pred letom, lebo s mojou predispoziciou na vysoký tlak leto nie je bohvieco :/
@ssj04 no ja by som tiez uz chcela v lete behat s kocikom chcem aby bolo v maji max v juni ale tak co kedy bude tedy sa budeme tesit aj tak tie leta uz stoja za prd
@rimon hmm ono to asi potrebuje cas kym sa to upravi. Ja som prvosnazilka a mrchu mam od svijich 12 rokov (teraz mam 26) tsk za tie roky som sa uz trosku spoznala. Nikdy som nebrala hak fungujem ako hodinky. Zelam toto inak kazdej holke lebo ked tu citam ake vselijake problemy maju zeny tak si kazdy den gratulujem.
@bandikovajana je pravda ze všetko ma svoje pre aj proti... Prvé máme zimne (november) a dalo sa to.. Aj keď obmedzenia boli kvôli velkym mrazom. Ale zase v lete sme uz chodili na kupko..
Twraz Uvidíme kedy sa podari 🙂
@bandikovajana ako dlho snazilkujes? Ja druhy cyklus takze som este v norme. To by bolo fajn keby sa nam to podarilo vsetkym trom naraz aj s rimon. Mozme si dat vediet ci nejake cudne veci sa s nami deju po ovu a pripadnom oplodneni. Naj lepsie by bolo keby nam mrchy meskali a vtdrzali sme co najdlhsie netestovat😀😀
@dohna @nastickakessinka divcata tak aj ked to nevyslo, mozete si uzivat dalsie dni snazilkovnia 😉 uzite si to
@janchi212 no dievca potichucky gratulujem 🙂 davaj na seba velky pozor a co najskor chod k dr. moj ma pochvalil ze som prisla hned lebo mi dal duphaston, tak sup sup nech ta ma pod dozorom.
@ssj04 aj my mame prve zimne januarove
@miculiatko my sa od jula snazime
@bandikovajana lebo ten dom už dokončujeme, sťahovanie vidim na oktober a preto sme sa aj začali snažiť no ako naschval moje telo zaštrajkuje a potom si vypočujem tú prednášku od rodiny
Noo tak to sme uplne na rovnako🙂 teda drzim paste. Budem cakat na spravy a hlavne na tie pozitivne!!
@klarisa23 ahoj, dakujem celkom sa da. dufam ze v piatok uz ukoncim pn a hor sa do prace 😀 . uz mi aj zle prestava byt a celkovo mam viac energie. dokonca sa mi uz 2x citila steklenie v podbrusku 😵 a kedze som bez spinenia aj bez duphastonu tak veriiiim ze v piatok mi dr. nic zle nepovie 🙂
a tebe sa ako dari? kedy neocakavas mrchu?
@iwetkaa to je super aj ja by som chcela domcek ale zatial to nevidim realne mame byt na HU a to mate uplne idealne ked mate uz konecnu fazu a teraz sa zacinate snazit neviem co na vas tlacia idete na to presne tak ako sa ma a podari sa ked prestanu naliehat ej uz by som sa vadila s nimi 😀 😀
@dohna ahoj moja, no hej zajtra by mala dôjsť, tak hádam si dá dovolenku dlhú 😀 dnes som robila, čiarka je silnejšia ako v sobotu, prsiská bolia fest. Tak skúsim ešte pár dní počkať a ak nedôjde urobím test, a potom možno dám foto všetkých troch 🙂 Ďakujem, ešte sa uvidí či to ozaj vyšlo, zatiaľ je to nádejné. Držím palce a myslím na vás s @nastickakessinka nech vám to skoro vyjde 😲 😲 😲
@bandikovajana ja sa až potom radšej budem tak naozaj tešiť, keď bude všetko ok. 🙂 Ale som rada samozrejme 😉 Najlepšie sa človek zabaví tam, kde sa mu nechce ísť 🙂 aspoň u mňa to tak platí 🙂
@janchi212 ja som volala hned ako som nasla naozaj pozitivny test a chceli ma vidiet hned o tri dni kedze som pred tym potratila. Este bola len minidutinka vidiet a povedal ze ked ale bol test pozitivny tak je to urcite tehu. Aj som mu povedala ze som mohla neskor dojst, ale on ze nie, ze hned mi da duphaston. Vies co ja som mala take ako pred ms, bolelo ma podbrusko, prsia, od zaludka mi bolo divne a tocila sa mi hlava. Ale ani som nespinila, to prislo potom neskor.
@nikitaf no tak ja som malé teda nemala 🙂 hádam ich raz nebudem mať po pár deťoch po kolená 😀 mojej kamoške pri tehotenstve narástli z 2 na 4 a ostali jej tak doteraz. A je chudá pri tom. Malý má už vyše troch rokov. Tak ja snáď nebudem mať 5 alebo čo 😀 😀 😀 stačili mi aj také aké som mala 😀
Len drahý je rád. Isto aj ten tvoj, veď sú to chlapi 😀
Super, že už nemáš problémy, len tak ďalej 😉
@janchi212 jj aj u mna to tak je len teraz som mala fakt take cudne stavy lebo sme sa od stretnej nevideli iba raz a nejako sme ani v kontakte neboli tak som nevedela ci ma pozvala len preto ze som aj ja ju pozvala ked sme sa brali alebo ozaj ma tam chce ale tak nakoniec vsetko dobre dopadlo a bavili sme sa ako za starych cias 😀
jaaaj aj ja sa chcem uz tak patichucky tesit ale sak snad uz tento mesiac sa budeme tento tyzden ma byt ovu tak sa budeme usilovat ked bude Viki v skolke 😀

@janchi212 super sprava, len tak dalej 😉 ked ti aj teplota klesne, neboj sa, ona sa do dna ci dvoch zasa dvihne, nemoze byt stale rovnaka 🙂
@miculiatko robim si aj ovu testy, aj meriam bt.. kedze som pred dvoma mesiacmi prestala kojit, tak mi to este rozne lieta 🙂 nemam nejake pravidelne pocity, ci znaky, tak by som ani nevedela kedy je ten spravny cas.. viem len, kedy je po 😀