icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

nikitaf
1. sep 2014

@janchi212 😀 tak mne sa po dcere vratili naspat, ale dufam ze to teraz tak ostane, mojmu sa to tiez velmi paci a veru aj ja sa spokojne obzeram v zrkadle 🙂
@klarisa23 no tak to je super, neviem ake je u vas pocasie, ale u nas take akurat na postelnu gymnastiku 😉

janchi212
1. sep 2014

@klarisa23 jaj tak to sexíkujte o stošesť 😀 určite to vyjde už teraz 😉 hej, snažím sa nemyslieť na nič zlé 😉

janchi212
1. sep 2014

@bandikovajana veru musíte vtedy, aby ste ju náhodou potom v noci nezobudili 😀 určite to vyjde aj vám 😉

janchi212
1. sep 2014

@nikitaf u nás je tiež zima, prší stále. Včera mi musel drahý dokonca v krbe zakúriť čo mi bola zima už 😀

bandikovajana
1. sep 2014

@janchi212 no ona uz je sama v izbicke tak sa da uz 🙂

kisi6
1. sep 2014

@janchi212 no teraz som v 8 týždni, ale neviem sa dočkať, kedy budem mať za sebou 12 týždeň, tak ti držím palce

klarisa23
autor
1. sep 2014

@nikitaf uprsane a tak sme to nalezite vyuzili 😀

klarisa23
autor
1. sep 2014

@janchi212 nooo robime co mozeme 😀 a zle ti nebyva?

zuzkaa8855
1. sep 2014

@janchi212 ja mam stale predmenstruacne bolesti netestovala som este uvidim ako to dopadne ked nedojde zajtra.

janchi212
1. sep 2014

@kisi6 ďakujem moc, si zlatá. Ja tak isto, lebo predchádzajúce tehotenstvo sa ukončilo v 11 t. Vlastne skôr, len som to zistila až v 11. Preto budem do toho 12 odrátavať každý deň 😉 Neboj musíme pozitívne myslieť a rýchlo nám to obom ubehne 😉

janchi212
1. sep 2014

@klarisa23 ani nie. Občas, ale len tak chvíľočku. Žiadne objímačky s wc zatiaľ neboli 😀

janchi212
1. sep 2014

@zuzkaa8855 tak držím palce nech máš silnejšiu čiarku, alebo ak má mrcha dojsť nech ťa nenapína a dojde čím skôr, aby ste sa zas mohli snažilkovať 😉

lambrett
1. sep 2014

@janchi212 noo necitam to tu vsetko, lebo baby nejak je vas tu viac a vela sprav, ale gratulujem ti, zatial potichu, ale drzim ti uprimne palce a verim, ze teraz sa budes tesit az do uspesneho konca 😉 som zvedava na ciarocky, ako ti budu silniet. som moc happy, ze sa to niektorej podarilo 🙂
@nastickakessinka mala menstruaciu a aj @dohna, ze? takze idu sprijemnovat skoru tmu vecernu milovanim 🙂 a sophina je ako na tom? lebo tiez to bolo take vselijake nie ci je ci nie je tehu...ako sa ma ona? uz som nejako mimo

jankes
1. sep 2014

@miculiatko ahoj, ja som na tom tak isto. Dnes mám 17 DC, tiež skúšame druhý mesiac. Pevne verím, že to tentoraz bude na smajlíka 😀

bandikovajana
1. sep 2014

@ssj04
@miculiatko
@rimon baby ako pokracujete v snazeni ja som taka vystresovana zo zajtra ze mam pocit ako keby mi mala uz zajtra prist mrcha, akosi ani nemam chut na sex ale sa premozem aspon kazde dva dni ze je to pre dobro veci 😀 😀

kudusko
1. sep 2014

@ssj04
@rimon ahojte baby aj ja som 18DC v juni som mala MA a tehotna som bola na prvy sup uvidime teraz snazili sme sa mrcha ma prist 11.9. ked dvojicky padli tak dufam ze ja aspon budem oslavovat dobru spravu ze zase na prvy sup a budem sledovat aj vas ci budeme natom spolu rovnako 🙂

janchi212
1. sep 2014

@lambrett ďakujem ti. Hej snáď to teraz dopadne dobre. Pridám potom ešte foto, keď spravím test o pár dní. Dúfam, že už riadne koľaje budú 😉
@nastickakessinka hádam už sexíkuje zas 🙂 a hádam jej to vyjde tento mesiac. Bola by som šťastná prešťastná, keby sa jej to podarilo. A @dohna tej sa to hádam tiež podarí tento mesiac 🙂
@sophina je niekde v polke cyklu takže baby @sophina, @nastickakessinka, @dohna myslím na vás a držím palce (aj na nohách ) 😉
A ty ako tehuľkuješ?

kudusko
1. sep 2014

@miculiatko ufam ze to vyjde prajem ti to zabudla som aj tebe napisat 🙂

kudusko
1. sep 2014

@bandikovajana Aj mna tak bolelo az doteraz to citim to je dobre znamenie kvalitna ovulacia 🙂

bandikovajana
1. sep 2014

@kudusko skor myslim ze som vystresovana ako take kura lebo moja mala nastupuje zajtra do skolky

kudusko
1. sep 2014

@bandikovajana Ja som natom rovnako nas malinky co sa v uvodzovkach teraz narodil ide do skoly! 😢 😖 😨 😵

kudusko
1. sep 2014

@bandikovajana A este som ti zabudla povedat ja si poznam telo niesom vystresovana takto citim ked mam par dni cca 4-5 pred ovulkou tomu sa hovori ze ti praska to vajko 🙂 🙂 😉

bandikovajana
1. sep 2014

@kudusko som na prasky este len tento mesiac zacala sama spat v izbe a este som jeden den nebola bez nej stale ako dva cecky teraz vidim ze som ju sem tam mala dat asi aj na prazdniny aspon k babine

bandikovajana
1. sep 2014

@kudusko to fakt lebo mam mat tento tyzden tak mozno je to aj stresom aj ovulkou dokopy :D

kudusko
1. sep 2014

@bandikovajana Ja som skusena stara zena 🙂 hovorim ze je to pred ovulkom mne to zacalo na 12-13den a az teraz uz len velmi slabulinke citim ale este dnes sme to poistili keksom 🙂 tak dufam ze to vyslo ako stale predtym mala by som darcek na moje a malej meniny mame v maji 🙂

sophina
1. sep 2014

@bandikovajana mne ked isla dcerka pred rokmi do skolky (zajtra ide uz do 7 triedy), tak som plakala v satni v skolke, muz v aute a Ninka plakala ucitelke na rukach ,, to bolo strasne kym si zvykla, ale mozno u vas to bude ine. tak som zvedava co zajtra napises .. budem na vas mysliet 🙂
@janchi212 dakujem, no snazilkujeme, ovulkujeme, tak uvidime 🙂 brala by som majovciatko dievcatko 🙂
a tehulkovat s Tebou 🙂
@kudusko drzim palce aby to vyslo aj vam ... pozeram ze mas slecnu s krasnym menom, uz ma aj pubertu ? Lebo moja 12 rocna teda riadne pubertuje .. plieska s nou o 106 ... a deti sa ako budu tesit na miminko ? mne dcerka povedala, ze sa odstahuje ak budeme mat stvrte 😀 😀 😀 a s vekom sme na tom rovnako 🙂 ja by som mala pekny darcek k 38 🙂

bandikovajana
1. sep 2014

@kudusko no hadam to vide aj nam a budem to mat k narodeninam mam 1.6 moja mala ma meniny s mojou mamou v maji a mamina ma v maji aj narodeniny tak bu sme mali oslavny mesiac 😀

bandikovajana
1. sep 2014

@sophina no toho sa bojim aj ja ze bude slzi prelievanie ale snad to dopadne dobre , mne ide jeden syn do 6 a druhy do 9 triedy

sophina
1. sep 2014

@bandikovajana ty mas tri deti a snazilkujete o stvrte ako my ?

sophina
1. sep 2014

@bandikovajana ja som tiez junova 🙂