icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
1. sep 2014

@sophina jj ale vlastne iba jedno a uz ma chyta tuzba prezit si to cele zas 😀

kudusko
1. sep 2014

@sophina Presne no to som jej ja vybrala mne sa strasne pacilo a plieska ide mi niekedy na nervy tesia velmi by chceli surodenca a vek aspon ze tu je neaka po 37 ja by som mala darcek k meninan aj mala ja som 10.5 a mala 15.5 drzime na Zofiu.

sophina
1. sep 2014

@bandikovajana a teraz si v akom stadiu snazilkovania sa ?
Ja som prave vstrede, dnes 15 DC. ovulka jak hrom 🙂 tak uvidime ... pred dvomi mesiacmi sme prisli o babo ...
@kudusko no my tuzime po Emily

kudusko
1. sep 2014

@sophina nam je jedno nech je len zdrave aj my kyret som mala 17.6. ☹

sophina
1. sep 2014

@kudusko tak teraz to vyjde hadam ... 🙂

lambrett
2. sep 2014

@janchi212 zatial dobre, klop...klop...klop....po poslednej poradni je vsetko o.k. mame srdiecko co je dobra sprava, som v 8tt. a viac neviem, kedze stale to bolo take iba ako skvrnka na ultrazvuku :D dalsia poradna bude az 30.9. a v ten den idem aj do KE na geneticke vysetrenia a 3D ultrazvuk asi, mam si vziat aj manzela so sebou,tak sa tesim, ze bude vidiet babtko aj on konecne 🙂 inak prsia bolia ako dive stale, zle mi je a stupnuje sa to, tak snad nezacnem vracat :-/ priberat nepriberam na vahe zatial a tak.... 😉 ty pocitujes nejake zmeny?

miculiatko
2. sep 2014

@jankes ahoj no tak to je super ze tu mam tolko partaciek snaziliek. Dame si vediet ako sme dopadli ci mrcha pride alebo nas na 3/4 roka opusti. Drzim paste nech nam to vyjde a nech mame na testoch tie vytuzene//

miculiatko
2. sep 2014

@bandikovajana tak ja som momentalne po plodnych dnoch nejaky ten 3. Den po ovu a keksik bol kazdy druhy den pocas plodneho tyzdna so vsetkym ako ss patri. Tak som vo faze cakania. Posledne tri dni ma total pobolievalo vsetko dole ako pred mrskou ale vcerajsim super tutumutu to ustalo. 😀😀 neviem k comu by som tie bolesti mohla priradit. Viem ze je to tazke ale skus nemat stresy. Nerobi to dobrotu. Ja som takto stresivala minuly cyklus rano 27 dc som bola presvedcena ze menzes nedojde a vecer suup bol tam a s takymi bolestami ze koniec. Normalne som sa rozrevala koli tomu. Moja polovicks ma chcela utisit ale bolo mu to smiesne.skus nemat stres babenko k nam vsetkym pride.

@kudusko dakujem za podporu aj tebe prajem co najuvolnenejsie snazenie nech je tento nas cyklus plodny ako hrom!

@jankes je to fajn kolko nas ma rovnake cykly tak pevne verim ze na ich konci budu uz tento mesiac u kazdej z nas vysnivane//. A vraj porodnost klesa!! Ved kolko je tu snaziliek. Baby drzte sa a hlavne noo stres

bandikovajana
2. sep 2014

@miculiatko no ja ani tak nemam stres ze sa nepodari ako s toho co sa uz podadrilo je to taky moj maly macko mojkacik stale sme spolu a ked vidim ze ju mam nechat niekde s cudzimi tak mi to srdce trha. chcem druhe babeno ale akosi posledne tyzdne aj uvazujem ci je to spravne sak nam je ako super sme len my dve same pre seba a neviem ked bude babo ci sa nebude citit odstrcena ☹ mam tento tyzden akesi zmiesane pocity aj chcem druhe aj sa bojim ako to bude ked vydim take male babeno tak by som aj ja take chcela ale ked si to realne predstavim co je mat to babo doma a co vyvadza moja ked niekeho pestujem tak som akosi 50:50

miculiatko
2. sep 2014

@bandikovajana ono to chce vsetko cas. Kazda zmena v zivote s kazdym z nas zamava a vsetkeho co je nove sa bojime. Ale uvidis ze tvoj macko mojkacik to budr znasat vsetko lepsie ako ty sama. Najde si vela novych kamaratov zazije nieco nove. Uvidis ze to budes casom vsetko prezivat uplne inak tesit sa z toho ze tvoj macik je na tom fajn. Co sa tyka toho druheho babenka nechaj si to poriadne prejst hlavou. Ak mas akukolvek pochybnost neponahlaj sa. Ale myslim si ze ak by bolo aj druhe dribciatko na ceste tvoju malu by si mala dost casu na vsetko pripravit.hlavne s nou vela rozpravaj🙂

rimon
2. sep 2014

@kudusko jeej, tiez cakam na 11.9. co pride a co nie 😀
@bandikovajana u nas je teda po maratone, podla bt bola ovulka v piatok, ale odvtedy mam neobvykle nizke teploty, tak netusim co sa deje.. a este aj som si vcera robila ovu test, lebo ma zacalo dost pobolievat podbrusko, ako pri ovulke a on pozitivny!! ale teplota zasa nic take neukazuje, takze tento mesiac je cista zahada so mnou.. odhadujem, ze mam anovulacny cyklus, taky som este nemala, takze mam tenkrat poprve 😀 😀 nuz co, snad sa dockam druheho drobca skor ako zaveli odchod moj jediny vajecnik..

rimon
2. sep 2014

@bandikovajana inak tiez si neviem predstavit ako to bude s druhym drobcom.. uplne rovnako mam tiez obdobia, ci je to dobry napad.. uz sme zabehani v trojici a mame taku pohodicku, ale hovorim si, ze rovnako som si nevedela predstavit ake to bude s jednym dietatom, takze s dvoma to bude rovnake 🙂 dokonca este lepsie, lebo sa budu venovat po case aj sebe navzajom a tahat jeden druheho aj v hrani aj v uceni 🙂 byt jedinacikom je trest pre dieta - tak sa na to pozeram

zuzkaa8855
2. sep 2014

No mrcha dosla ako hodinky takze uz kaslem aj na testy aj ked som mala ciarky na testoch nesilneli tak nic ideme dalej )

janchi212
2. sep 2014

@lambrett tak som rada, že je všetko 🙂 To je super, že tam môžeš aj drahého zobrať 🙂 Iste sa bude veľmi tešiť 🙂
Ja najviac tie prsia, inak nič iné zatiaľ 🙂

janchi212
2. sep 2014

@zuzkaa8855 joj to ma mrzí. Presne som to tak mala minulý mesiac a to mrcha meškala ozaj dosť. Neboj vyjde to tento mesiac a aspoň si môžete užívať jeden druhého 😉

ziza55
2. sep 2014

@bandikovajana
@rimon baby mne ked sa narodil maly tak som si povedala prve a posledne a bolo to tak do jeho tri a pol roka...zabehnuta trojka... 🙂 .potom akoby sa vo mne daco zlomilo a zacala som tuzit po malinkom babatku..maly bude mat 4 ..uz je velky a chyba mi zas take malinke juuuuj uz sa moc tesim...

ziza55
2. sep 2014

@zuzkaa8855 fuuu to ma teda mrzi...sakraaaaaa...vsak si tam mala normalne dve ciarky...to je v riti s tymi testami... 😖

zuzkaa8855
2. sep 2014

@janchi212 jj beriem to uplne v pohodicke 🙂

zuzkaa8855
2. sep 2014

@ziza55 ano , a to som mala viacej znaciek a na vsetkych som mala aj ked nie tak ako ty ale boli no nic mozno sa neuchytilo , alebo co prerabame byt tak aj makam o sto sest mozno stres a fyzicka namaha robi svoje , ale asi to tak malo byt .

bandikovajana
2. sep 2014

@ziza55
@rimon no baby ja tuzim tiez po druhom ked vidim maminy druhe tak uz by som chcela aj ja a potom mam taku slabu chvilku ze a ci to nebude uz priliz na nas ale tak tesim sa dufam ze bude take sikovne a inteligentne ako prve 😀

bandikovajana
2. sep 2014

@rimon ja si nic nemeriam akurat by som bola zmatena sexujeme cely mesiac az do mrchy a je nemozeme nic prepast 😀 😀 😀

rimon
2. sep 2014

@bandikovajana spravny postup 😀 😀 len u nas sa to neda aplikovat.. a rada viem, co sa so mnou deje.. aj ked to teraz vobec netusim cez vsetku moju snahu 😀

bandikovajana
2. sep 2014

@rimon no ja mam 3 deti a najmensia isla dnes prvy krat do skolky tak ja akosi ani nemam cas na to merat a ani to neviem ako sa poznam tak by som to dovrzala 😀

rimon
2. sep 2014

@bandikovajana postup je jednoduchy, zobudit sa, nasmatrat teplomer, zapnut ho, strcit pod jazyk a ked zapipa, precitat co pise, popripade si to aj zapamatat a cez den hodit do grafu 😉 tam sa snad neda ani nic dovrzat 😀 a ked neprecitas ci nezapamatas, tak teplomer ukaze poslednu meranu teplotu, robia ich mudro 😀 inak ako prvy den v skolke? bola cela nadsena?

miculiatko
2. sep 2014

@rimon
@bandikovajana koceny Mam otazku. Nieze by som sa nejako extra sledovala ale toto si neviem nevsimat. Som 3 dpo a od ovu mam vkuse tlaky v pidbrusku pobolieva tak ako pri pms tam dole ma vsetko taha . Vcera som si uz myslela ze sa mi mrcha spusti. Je to divne a sprevadzane bielym hustym vytokom. Prechladnuta nue som to by ma bolelo pri cikani pripadnr nejake to svrbenie. Ale nic z toho. Co to moze byt?

marselinm
2. sep 2014

ahojte @bandikovajana @rimon @ziza55 @janchi212 @dohna som tu dlllllho nebola a ako pozeram nas tu nejako pribudlo 🙂 a nestiham ani citat...no ako ste dopadli stestikami?niekto pribudol s kolajnickami?no ja veru nie,zase neg.snad buduci tyzden,snazilkujeme stale,mam nato tyzden,potom manzel odchadza do prahy na 10 dni,tak bude pauza 😒

bandikovajana
2. sep 2014

@marselinm @ziza55 a @janchi212 maju // my ostatne snazilkujeme 😀

@miculiatko ak mas aj vytok biely moze to byt aj // 😀 uvidis ci pride mrcha

@rimon a ten Graf je kde to si stiahnem na nete ci len tak doma si to budem zapisovat ? Ak sa nam nebude stale darit tak to skusim 🙂

marselinm
2. sep 2014

no moj je podla mna negativny,ale kamoska vravela,ze tam nieco vidi,ale asi potrebuje okuliare 😀 tak poradte,nechcem si robit nadeje,mozno skusim neskor,ked nepride mrcha 🙂 @bandikovajana @rimon @ziza55 @janchi212 @dohna @nastickakesinka

7rebeka11
2. sep 2014

@marselinm na tom druhom vidím aj ja!!! 🙂

rimon
2. sep 2014

@marselinm ani na jednom, cisty ako sneh.. ale tak ked nevies kedy mas ovu, tak tazko povedat, kedy robit test 😉
@miculiatko na priznaky tehotenstva je este velmi skoro, dnes som 4dpo, take tlaky a pobolievanie mam tiez od vcera, ale pripisujem to tomu, ze sa moc sledujem 🙂 vzdy mam nejake priznaky, ale je to len PMS 😀

@bandikovajana skus hodit do gugla graf bazalnej teploty, urcite sa bude dat nejaky aj vytlacit a znacit to tam rucne.. ja pouzivam anglicku verziu fertilityfriend.com tam to znacim online a on mi automaticky znaci plodne dni, ovulaciu, predpokladanu mrchu atd