Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@rimon nemyslim si ani ja ze by to boli priznaky tehu. Na to je fakt skoro. Skor by to mohlo byt uhniezdovanie ale radsej budem skepticka a nebudem sa k tomu priklanat. Pripada mi to akoby mi pokracovali plodne dni ale to sotva. No uvidime co sa z toho vykluje. Ani pms by ti vsak nemal byt. To je ete daleko.
@bandikovajana radsej sa k tym // nebudem ani priklanat az kym ich fakt neuvidim. 😀😀😀
@marselinm ja tam tiez nic nevidim. Skus neskor aj ked je to taaaak tazke 😉
@janchi212 no asi to skusim kedy sa zacina merat ci to je jedno?
@marselinm to je este velmi skoro, prvy dusik sa da chytit prinajlepsom 9dpo aj to vacsine vyjde este biely.. zalezi od uhniezdenia
@bandikovajana je jedno kedy zacnes, ak si uz po ovulacii, tak by si mala mat teplotu po zobudeni kusok pod ci nad 37.. ak si este pred nou, tak okolo 36,5.. napriklad moja teplota pred ovu je 36,2 az 36,4 a po ovu 36,5 az 36,7 🙂 pravdaze rozne kolise v tych hraniciach.. ak by som bola tehotna, mala by som nad 36,7
@bandikovajana ženy neberte to az tak.. Ucim v skolke a väčšinou všetky deti pred mamou placu a keď sa zatvoria dvere ani nevedia ze im mama chyba 🙂 samozrejme ze sú vynimky.. Ale určite im bude v detskom kolektíve dobre 🙂
@bandikovajana my sexujeme keď sa dá <3 Uvidíme.. Inak tie pocity neistoty co opisujes máme asi všetky.. Aj mne niekedy príde mať druhé dieťa ako nie ideálne riešenie, hlavne keď ma mala privadza do krajnosti svojou tvrdohlavostou a vzdorovitostou.. Ale keď to prejde tak som presvedcena, ze súrodenca jej treba.. A predsa im bude dvom lahsie aj v dospelosti.. Co uz iné ako rodina im v tomto svete pomoze? :/
@rimon a teda pod jazykom to mam merat?
@ssj04 aj my sme na tom tam ze ked sa da tak aj kazdy den a ked je chut a ked neni tak sa snazim aspon obden ale niekedy sa ani to nepodari 🙂 no ja som tak strasne tuzila po babatku asi od kedy mala viki rok a teraz ked konecne aj moj pristupil ze dobre tak uz vaham asi je to len zo strachu ze ako to cele bude ale tesim sa ked to bude 🙂
@bandikovajana kde len chces 😀 pod jazykom je to presne a pohodlne..
@bandikovajana presne ako @rimon napísala. Len potom musíš každý deň v rovnakú hodinu a ešte pred tým než vstaneš z postele. A je jedno či v ústach alebo v pošve. V ústach býva o niečo nižšia, ale zas môžeš aj počas mrchy merať
@balli no ja som mala posledné mesiace cyklus od 25-36 dní. Takže keď to spriemerujem je to nejakých 30-31 a teda mala prísť včera, neprišla. Teplotu mám stále vysoko, takže urobím ešte zajtra alebo pozajtra test, a už by mali byť čiarky rovnako silné 🙂 Najlepšie je robiť cca 14 dpo, lebo záleží kedy si mala ovulku, a aj koľko trvá uhniezďovanie. Ja som 13 dpo mala slabulinkú čiarku, no na 15 dpo už bola silnejšia 🙂
@ziza55 na to ze mas 30-32 cyklus tak ti 28 vysla super ciarka 🙂 ja mam 28 cyklus a raz za par mesiacov 31,co bolo munuly mesiac,takze ak tento opat 28,tak zajtra by som mala dostat mrchu...citim sa vselijako a neviem rozoznat ci mam premenstruacne haluze,alebo tehotenske 🙂 dnes som nerobila,spravim teda zajtra,co je 28DC 🙂
@janchi212 no jasne,ja neviem kedy som mala ovulku...myslim ze 26-teho,ale len si myslim,lebo to bol jediny den,ked som zbadala asi na tri sekundy priesvitne tahavy hlien,tak ak mam pravdu,na test je asi skoro...ale skusim zajtra,pri najhorsom pride mrcha...budem smutna,ale tak neda sa nic robit...dam vam vediet...
Ahoj dievcata, prosim vas o radu , nazor co robit .koncom aprila som mala mimimaternicove takze sme malu prestavku s snazeni.Dovolene to mame od jula tak skusame.Atu je problem: menstruaciu som mala 5augusta (prisla skor o 4 dni a trvala cca4dni) pred , pocas a po nej 2 tyzdne ma velmi boleli prsia , potom sme sli na dvolenku a ja som dostala menstruaciu o 10 dni skor bolest prs odisla v den zaciatku(mam cyklus cca 27 dni). Trvala tiez kratko cca 3-4 dni. Par dni na to mi zacalo byt velmi zle z jedla, napina ma ale pritom mi chuti, mam bolesti v podbrusku niekedy slabsie niekedy silnejsie. Sex sme mali skoro kazdy den resp. kazdy druhy. Pochybujem ze je to tehotenstvo nejako mi to nevychadza kedy by a ako kedze ta mrcha sa poposuvala ako chcela :( chcela by som len vas nazor ci sa vam nieco take prihodilo, myslite si,ze tie bolesti su este z toho zakroku? lekarovi chodim ako na klavir a tak skusam a patram co a ako . Dakujem Vam !!!pisala som este do jedneho fora no zatial sa nikto neozval tak snad ma neukamenujete, ze som vo dvoch napisala to iste ;) dakujem 🙂
@zellva aaalenestresuj...bude ako ma byt...jasne aj ja si hocikedy namyslam tehotenske priznaky....to asi kazda co sa dlhsie snazia...test je jedina vec ktora ti povie co je vo veci 🙂 ja tento mesiac zacinam z ovu testami tak som zvedava..cykli som toho roku mala des a bes ale posledny bol 34dnovy 🙂 brutal moj stary cyklus..predoslymal 46 nekonecnych dni a teraz 34 🙂 alchemilka musela zabrat 🙂
@zellva tak my si skir nedavame pozor...ale tazko bolo ohdahnut plodne dni kedzecyklyboli vseliake...raz 44,raz 53, raz 49...otras..minrok stale presne 33-37max...taky som vlastne mala aj ked som otehotnela z matkom :-ja som mala trosku dlhsie cykli ale 33 az 37 dni je uplne v norme 🙂 daj zajtravediet..aky si dc vladtne?
@zellva ja som sice nemala ziadnu nestastnu udalost ako si mala ty, ale aj tak sa tiez bojim robit test aby som nebola sklamana...zajtra mam dostat mrchu, takze rano testnem, uvidime ci nase snazenie prinieslo ovocie...ale poznam ten pocit ked si hladam na sebe priznaky a skor nez sa zacnem tesit tak sa rychlo prefackam aby som nebola sklamana...to je asi udel vsetkych snaziliek, ktore tuzia po babatku :( musime byt silne!!! 🙂 drzim paste, tak zajtra budeme testovat spolu, dobre? dame si vediet 🙂
@1234lubka je to 13 dni od zaciatku tej divnej mrchy. S manzelom sme to tiez teraz zobrali tak, ze si proste uzivame sex nejako sa na to nechcem sustredit. No kazda z nas vie , ze ked nie sme v pohode tak to nejde nemysliet 🙂 a cykli od mmt mam stale max 28 dni, boli ako hodinky az teraz v auguste sa to pokazilo.Inak som myslela , ze je to ovulacia tie bolesti tak som robila test a bol negativny.

@bandikovajana ahoj ja používam www.womenzone.cz. Lebo anglicky moc neviem, tak na tom fertility som nevedela nič 😀 Tam si to zapisuješ, aj príznaky napr. A podľa teplôt ti potom ukáže kedy si mala ovulku. A môžeš si tam hneď dať aj ovulku podľa Jonáša.