Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@zellva mohla si byt tehotna uz aj skor niektore zeny maju aj 2 mesiace este mrchu aj pocas tehu neviem ako je to mozne ale stava sa to
@zellva ahoj tie príznaky naozaj môžu byť ešte následok... ja som mala podobnú skúsenost a bolo mi takto zle nevoľnosti bolesti bruška ,prsia naliate a mala som to 2 mesiace a tretiímesiac znovu ale to som zistila až potom som už tehu bola ale áno aj som chudla proste klasické priznaky tehu a nič takže keď to prišlo ani som neverila kedže mi bolo zle už mesiace predtým... a aj ten rozhádzaný cyklus je bežný :o( držím palčeky :o) treba veriť aj keď sama viem aké je to náročné
@moo
@bandikovajana dakujem za reakcie ;) skusim ten test zajtra pre upokojenie strachu a ked bolesti neprejdu pojdem opat navstivit lekara po menstruacii. ;)
baby, vy tu pisete a clovek ani nestiha citat.. 🙂
vsetkym teho gratulujem...
no a u mna nic nove... test si odmietam robit, po tolkych sklamaniach radsej pockam...
ako ten moj cyklus je vselijaky, takze ani presne neviem, kedy mam dostat MS, ale asi v tychto dnoch niekedy... takze som v ocakavani co bude... ale brutalne ma bolia prsia, som unavena, toci sa mi hlava, a stale mam kutik na ustach, co som mala cele tehotenstvo s dcerou, takze sa snazim nesledovat, ale to sa neda... stale chodim cikat a mam aj zahu stale... tak ja dufam, ze to vyslo aj bez centra...
majte sa pekne a uzivajte si bud plodenia alebo tehotenstva... 😉
@zellva tak to ma mrzi,ale nielen tu na konikovi,ale aj od kamosiek co maju uz babatka viem,ze nie kazdej babe ukaze hned...aj vcera som volala s kamoskou co jej ukazalo slabunku ciarku az ked jej mrcha meskala tyzden... ja som netestovala. Moja laska ma vcera spacifikovala ze nemam saliet a ze ked mam dostat dnes mrchu,najneskor v nedelu,tak sa nemam stresovat...tak som to nakoniec odlozila,aj mi je trochu luto tych penazi za testy...ked nepride,otestujem 🙂 ale podla roznych bolesti v podbrusku a mojej zravej nalady posledne tri dni asi aj dojde...necham sa prekvapit... 🙂
@1234lubka to si mala straaaasne dlhe cykli...akoze mna by porazilo...ja nastastie mavam pravidelne, nepravidelne som mala iba po vysadeni HAK asi rok mi haprovalo vsetko...ale potom sa to ustalilo na 28 dnoch a raz za cas 31 dnoch. minuly mesiac bol akurat 31 dnovy, tak tento dufam, 28dnovy, tak dnes ocakavam mrchu...cudne ma pobolieva brucho, ale to uz asi par dni, tak uvidime...nikdy som sa moc nesledovala, tak je to pre mna tazke teraz cokolvek rozoznat.
takze vy sa zacnete uz snazilkovat...co? tak drzim paste nech tie ovu testy pekne ukazu ze kedy a co 🙂
baby, prosím o radu- už som 46 DC, posledná ms začala 21.7., tehu test som si robila 36DC aj 41DC, oba negatívne, ani náznak ducha. Žiadne tehu príznaky nemám. Čo sa týka dĺžky cyklov, tak vo feb. som vysadila hak, odvtedy čo sledujem, tak 37, 39 a minulý už len 29 dní. Má význam robiť ďalší tehu test alebo len čakať na mega meškajúcu mrchu? ďakujem.
@luminuska neuveritelné som úplne ten istý prípad ako ty na písmenko sedia tieto vety aj na mňa skopírovala som :baby, prosím o radu- už som 46 DC, posledná ms začala 21.7., tehu test som si robila 36DC aj 41DC, oba negatívne, ani náznak ducha. Žiadne tehu príznaky nemám....som z toho všetkého strašne nervózna veľmi sa bojím aby to nakoniec nebola cysta :( ak mam dostať mrchu nech už príde ale toto čakanie je nekonečne :(
@luminuska @adrika91 a co keby ste sli k lekarovi? lebo ja ked som HAK vysadila, tak tiez mi kramy haprovali hore dole. Sice som nemala az taketo dlhe cykli, ale isla som k lekarovi, on sa smial, ze ked mi to moc chyba, nech pridem na vyvolavacku. drzim paste nech sa vam to cim skor ustali...
mne to trvalo rok kym sa mi to dalo na pravidleny rytmus 28-31 dni max...
@luminuska aj ja som už mala cystu aj mi to robili laparoskopicky ale že to sa zvykne vracat...práveže mávam dosť pravidelné cykli ja som HAK nebrala už vyše roka ...príznaky nemám žiadne ...testy biele AKO SNEH...prestne tak nech už príde mrcha a nech snažilkujeme odznova 😉 lebo toto čakanie ma zabíja snád to do Vianoc stihneme 😀
@balli no praveze to bol mierne nepravidelnycyklus..to je ked rozdiely medzi periodami nuesu vacsie ako 20dni, ty ked mas raz 28 a sem tak 31 tak to je normalny velmi pravidelny cyklus, ked rozdiely niesu vacsie ako 7 dni. Viem ze dlhe ved som skapinala...psychika v p...doki povedal ze som ok cysty zrasty nic vajecniky ciste...horm profil ok...
@balli k doktorovi sa mi moc nechce neviem nejako mu moc neverím , ked som mala cystu tak som k nemu išla , netušila som že ju mam len ma bolelo nalavo ako je vaječník a on tam nič nevidel tak skonštatoval že je všetko v poriadku išla som domov no neprestavalo to a išla som k nemu o par dni opät a mal dovolenku nato ho zastupovala gynekologyčka isla som ku nej a ona mi zistila že mám cystu a dost velku že či ma to netlači a ja že ano tlači a poriadne a dokotor moj nič nevidel tak neviem či by tam teraz niečo videl ...ja len dufam že to nie je opät cysta :( ale ked som bola po zakroku mi poradili že tieto cysty sa zvyknu vracat ....ale že ak by som niekedy otehotnela tak ako rastie plod bábätko tak tým to na ne tlačí na cysty a že ich to niči či čo tak by bolo dobre keby sme mali babo a aj by sme velmi chceli tak sa snažime ...moja posledná MS začala 21.07 a stále nič .... 😒
@balli
@adrika91
no ja momentálne nemám doktora žiadneho, resp. zdrav. karta je na ceste k novému doktorovi. Takže tak týždeň ešte musím počkať s návštevou doktora. Ja som mala tú cystu dlho sledovanú, ani som o nej nevedela, len doki povedal, že radšej nech ju vyberieme aby s ňou v tehotenstve nebol problém. inak chodím tak 2x do roka na preventívku (naposledy v apríli) a dovtedy sa ďalšia cysta neobjavila.

@zellva no to nikdy nevies, ja zase povazujem za zazrak ak by sa nam podarilo na prvy krat, tolko stastia by som snad ani neuniesla...bol by to splneny sen!!! rozhodne si dajme vediet, ja mam sice pravidelne cykly ale snazime len prvy mesiac, takze tiez to nemusi vyjst. Moc drzim pasticky!!! 🙂