Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@jankes ahoj, neklesaj na duchu a hlavne neber sex ako nastroj k niecomu . Uzivaj si ho a nemysli na oplodnenie.Viem, ze sa to tazko robi, poznam to na sebe, mesiac co mesiac uz rok a pol som sklamana ale nadej je a tak usmev a milujte sa akoby o nic neslo .;)
a k tym priznakom. Mala som mmt a vobec som nezistila , ze som tehotna az kym mi nemeskala ms. Jedine co bolo divne bolo, ze som nevedela odolat tuniakovi v rajcinovej omacke ;) o bejby sme ale prisli takze snad sa zadari cim skor ;) hlavu hore .
@zellva ďakujem za povzbudenie. už mám iba 4 dni do MS, tak vydržím a uvidím. Každý deň ma páli záha, prsia mám citlivé iba z bočnej a spodnej časti (nie sú naliaté). Manžel sa ma každý deň vypytuje, či mám nejaké príznaky. Potom sa priveľmi pozorujem a asi si to všetko iba namýšľam. Vôbec nechcem ani pomyslieť na to, aby som sa snažila dlhodobo. Takže ti naozaj nezávidím, ale asi máš menej rokov, tak to neberieš tragicky. To je dobre, dobrá nálada je základ. 😀 Držím ti veľmi palce, nech to výjde čím skôr. A samozrejme aj všetkým snažilkám
@jankes nemas za co , neviem ci to neberiem tragicky, asi aj ano ale uz som v stave kedy skor cakam, ze zase to nie je ako , ze ano konecne, mozno preto mam uz taky postoj, mam 31 takze neviem ci som velmu mladsia ci nie. Ja mam este 8 dni do ms, tiez mam bolesti v podbrusku, a to velke, mam vytok a divne chute a zade som vcera ladovala toho tuniaka ale mam taky strach robit testy a sledovat to, ze sa snazim si to nevsimat. :( dost vela cvicim a snazim sa robit cokolvek ine aby som nebola stale myslienkami pri babatku. A kolko sa snazite o bejby?
@zellva ja budem mať 35. Bez kontrolovania keksíkujeme určite viac ako pol roka, ale teraz tretí mesiac sledujem plodné dni a ovu. Vlastne intenzívne skôr iba 2. Veľmi však túžim, lebo sa mi skomplikovala situácia aj v práci a budem nezamestnaná, takže ideálne obdobie. Ja práveže výtok nemám žiaden. Myslím, že si to iba namýšľam. Chute tiež nemám žiadne. Prsia sú iba citlivé, ale nie bolestivé, ani naliate. A cvičíš intenzívne? To nemôže mať vplyv na uhniezdenie? alebo na prvé týždne tehotenstva? Tiež som si myslela, že by som sa zamerala asi na cvičenie radšej. Manžel sa však bojí, že by to mohlo skomplikovať otehotnenie, resp. uchytenie vajíčka. Niekedy sa cítim ako 18- ročná. 😅 (myslím tými nápadmi a myšlienkami)
@jankes ja sa tiez citim ako paranoidna zenska 🙂 neviem s tym cvicenim ja uz tak 3roky , ked sa nehybem tak som nervozna , samozrejme si davam vacsi pozor ako predtym a aj s lekarom som konzultovala. Vo vseobecnosti je cvicenie dobre pokial sa nezacne v tehotenstve. Moje telo je na to zvyknute. Mozno keby zistim ze som tehotna asi zmenim iba sport kedze ja mam skor taje velmi akcne aktivity (beh, kruhace, tabaty, box a tak). Skor by som zacala nieco ako jemne posilnovanie noh a ruk a jogu pre tehotne aby som sa udrzala. Neviem svojmu lekarovi doverujem a vsetki sa ho pytam 🙂 on stale vravi , ze som mlada a , ze nie je problem pokial sa rok nepodari potom treba skusit vysetrenia. Nam sa vlastne do roka podarilo ale bohuzial mimo maternice takze sme zacali znovu. Popravde sa mi dalsi rok cakat nechce, je to unavujuce a frustrujuce tskze chapem ta. Inak mam naj kamosku ma 35 a teraz sa zacali snazit, ona ma riadny nadhlad na to. Stale vytesena a usmiata. ;) a mozno prave teraz kef ti konci pracovny pomer sa to podari, mozno babo iba cakalo na spravny cas ;)
@zellva dúfam, že máš pravdu. Ja veľmi nešportujem, skôr iba tak eliptický trenažér. Ten hádam môžem. Chcela som aj trampolínu, ale mám iné zdravotné problémy, tak to nemôžem. Myslím, že týmto nič nepokazím, čo ty na to? Ja s mojim gynekológom nerozoberám takéto veci, vlastne je dosť tichý, takže doteraz som nemala žiadne problémy ani potrebu si s ním nič prediskutovať 😀 MS mám pravidelnú ako hodinky, preto nič neriešim. Kúpila som si aj ovu testy, ktoré mi na 14 DC vyšli pozitívne, takže mala by som fungovať ako hodinky. Aj keď syna sme počali na 7 DC. Pre istotu to skúšame už hneď po MS.
@jankes neviem ako je to s trenazerom ake zase podla mna pokual sa pri sporte vela neskace, vela nebrusakuje a neotaca panvou tak je to ok. Pokial si to robila aj predtym tak to uskodit nemoze, kazda z nas je ina. Poznam pripad jednq babena cvicila denno denne, pripravovala sa na daku sutaz ale neslo jej vyformovat brusko a zistila, ze preto , ze je v 4 mesiaci 🙂 takze aj to sa moze stat . Ovu testy s nimi nie som kamoska, prislo mi to v tedy take na silu ked som ich pouzivala. Teraz sa milujeme kedy sa nam chce a mam pocit, ze he to ovela intenzivnejsie. Ja som mavala ovu na 10dc. Teraz vobec netusim lebo po tom zakroku sa to cele nejako pomenilo 🙂 drzim ti palce a ked rak mi daj veduet, ze co a ako, budem sa tesit.
Ahojte baby,idem si k vám po radu.mrcha meska 11 dni,testy negativne,ale ovulacny mal dve ciarky.robila som ich vcera.ide ma porazit lebo neviem na com som.mozem byt tehotna ?
@janchi212 ja uz som brala aj duphaston, aj lutenyl, ale vysadila som ich bo dva tyzdne pred mrchou ma bolelo brucho a spinila som, takze som vlastne bola na tom este horsie ako teraz....doktor mi robil aj hormonalny profil a povedal, ze nevidi dôvod, aby som nemohla otehotniet :-/
Ahojte baby, aj my s manželom sme sa toto leto začali snažiť o bábätko. Na doporučenie lekárky už asi mesiac beriem kyselinu listovú. Tak dúfam, že sa nám čoskoro pošťastí a nebudem musieť počúvať otravnú svokru 🙂
@marselinm poznam
@rimon mne sa nechce niekedy aj za to ze neviem mat orgazmut a potom ma to nebavi, my sme tento mesiac premarnili aj ovu :( takze uz nech pride mrcha nech mozme cakat na nove plodne dni
@rimon nie si sama co nevies vypnut 😉
@bandikovajana a to som si myslela,ze som v tom jedina 😀
@janchi212 @klarisa23 @nastickakessinka @bandikovajana @rimon @ziza55 @marselinm asi si už presexovaná , 😀 😀 😀 nám sa teraz naposledy stalo že sme mali sex v sobotu večer a aj v nedelu ráno, to bolo ale teda veru po dlhej predlhej dobe, ja sa za čudujem, že asi dnes prišla ovulka, teda nie asi ale 10000% lebo tak ma bolí vaječník a celé podbruško, že hrúza, ale mi to je čudné že by som mala na 12DC ovulku, ekd som vždy mala na 18-19DC ? je to možné ?

@rimon
@marselinm ďakujem baby veľmi pekne. Verím, že to celé dopadne dobre 😉