icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
10. sep 2014

@janchi212 tiez som taka ze si dam poharik a staci mi nejaky romantickus film kde robia tutuli mutuli ale niekedy ani to nezaberie ked sa mi nechce tak sa mi nechce a viem byt aj pekne neprijemna ked moj zrovna chce velmi a ja velmi nechcem 😀

bandikovajana
10. sep 2014

@dohna jasne vsetko je mozne a teba tiez bolia vajecniky pri ovulke? mna nikdy neboleli a teraz posledne dva mesiace ako som vysadila HAK tak krutim od bolesti aj 4 dni co uz som tento mesiac myslela ze pojdem lekarovy ze to neni normalne ze ma tak boli pri ovulke

janchi212
10. sep 2014

@bandikovajana mne sa nejak tento mesiac chcelo stále. Ale momentálne vôbec 😖

dohna
10. sep 2014

@bandikovajana jasné mna pri ovulke vždy, ale našťastie len pár hodín, @janchi212 @nastickakessinka som tu dlhšie nebola zhánali sme tú lyžovačku a kupovali auto (väčšie na lyže ) tak som aj zabudla že vlastne máme snažilkovať, ani džus grepový som nepila, ani nič neužívala, až dnes ked ma teraz asi 1 hod naspäť začal ale riadne bolieť zase pravý vaječník, som si spomenla, že vlastne sme chceli snažilkovať, 😀 😀 😀 no pekne to zanedbávame, sexík sem tam je, akurát som pozerala do kalendára že ktorý som DC a že 12DC a trc ho uvolka jako blázon, tak neviem či tí borci teda od tej nedele ešte putujú, alebo som to premarnila, no uvidíme kocom septembra, akési to mám celé posunuté :(

rimon
10. sep 2014

@bandikovajana @marselinm @janchi212 ked ja vinko neluubim, som pivova 😀 ked nemam svoj den, tak mnou nehne ani george clooney 😀
@dohna jasne, moze dojst skor, aj po vasnivom vikende 😉

janchi212
10. sep 2014

@dohna, môže byť, že sa ti posunula, veď aj mrchu si mala skôr. Tak hor sa do maratónu 😀

janchi212
10. sep 2014

@dohna a keď ju máš dnes tak čo tu ešte robíš? za chlapom utekaj 😀 a mohli tam aj od nedele borci byť, ale radšej si to zopakujte 😉

dohna
10. sep 2014

@janchi212 no práveže mala a to zrovna na 28DC prišla mrcha a teraz že 12DC ovulka, no čumím jak blázon, šak dnes asi by sme mali teda dať, apodla womenzone mi Ďalšia MS vychádza tuším na 27.9 alebo tak nejako, no som zvedavá, možno sa to zrovna tento mesiac podarí ked nemám na nič čas, xixi
@rimon

janchi212
10. sep 2014

@rimon tak ty si musíš dať troška pivka 😀 ja mávam väčšinou chuť od začiatku mrchy do ovulky, a potom ako keby uťalo a už nič 😖

dohna
10. sep 2014

@janchi212 jééé no človek ešte dostane zdrba, že sa tu po týždni ukáže 😝 😝 😝 ale nie teraz sme doleteli z kaufláču, boli sme auto prepísať a ešte nás čaká farma a potom sa k tomu hádam dohrabeme 🙂 ale tak spolieham že borci bojujú 🙂

ziza55
10. sep 2014

@janchi212 pocut nebudes..iba vidiet 😉

ziza55
10. sep 2014

@marselinm mne sa to stavalo pravidelne....drahy sa obsluzil sam 😀 😀
odkedy viem ze som tehu...este sme nesexovali..chi

rimon
10. sep 2014

@dohna tak, pride to zakerne od chrbta, ked na to ani mysliet nebudes 😉

dohna
10. sep 2014

@janchi212 inak @janchi212 čo je tu nové ? nechce sa mi to spätne študovať, ale je niektorá ešte tehu ? či len tebe sa to tento mesiac zadarilo ? a kedy ideš Ďalší termín k lekárovi ? budúcu stredu? či ?

bandikovajana
10. sep 2014

@dohna
@janchi212 baby myslite ze borci preziju aj 3-4 dni?lebo ja som mala ovulku min.tyzden asi stredu alebo stvrtok a sex sme mali tusim pondelok tak to mohli do vtedy aj vydrzat vo mne?

dohna
10. sep 2014

@rimon no som zvedavá šak budem Vás tu informovať 🙂

dohna
10. sep 2014

@bandikovajana píšu že aj 5 dní ked sú silní 🙂

janchi212
10. sep 2014

@dohna čooo? však ja som ti nič nehovorila, že si tu toľko nebola

janchi212
10. sep 2014

@ziza55 to nevadí, tak aspoň to 😉

bandikovajana
10. sep 2014

@dohna no pani tak mozno to nebude pase tento mesiac ak by to Tolko ty nasi zvladli :D lebo moj bol stvrok na pohotovsti na infuzkach tak sme potom radsej ani nesexovali asi ani nevladal a aj mal vsebe kadeco

rimon
10. sep 2014

@bandikovajana @dohna zavisi od plodneho hlienu a sily borcov 🙂 takze nic nie je iste 😉

janchi212
10. sep 2014

@dohna ešte aj @balli mala pozitívny test. No a @ziza55 ale o tej asi vieš. A hej budúcu stredu idem. Výsledky krvi som dnes ešte nemala, tak zajtra tam mám volať.

sophina
10. sep 2014

@marselinm my mame doma 3 zive antikoncepcie, takze mame obcas uplne prerusovane tutumutu, ebo raz jeden sa zobudi, potom druhy, potom nam vlezie do postele pes, alebo co ja vem co, takze som vdacna za kazde pohodove kludne tutumutkovanie ...
😀
@dohna jasne, ovulka moze skakat ako sa telu chce ...

janchi212
10. sep 2014

@bandikovajana hej presne ako @rimon napísala musíš mať dostatok plodného hlienu, ak ho nemáš tak borci vydržia len pár hodín, inak aj pár dní

rimon
10. sep 2014

@janchi212 tiez to mam tak, hormony skarede 😀

bandikovajana
10. sep 2014

@rimon no tak toho ja mam tolko ze ked si nedam slipovu mozem sa prezliekat asi po kazdej navsteve WC 😀

dohna
10. sep 2014

@janchi212 ale nie to som srandovala 🙂

dohna
10. sep 2014

@janchi212 jééé no držím prstíky, to srdiečko si šetrím pre teba 🙂

janchi212
10. sep 2014

@dohna už som sa zľakla 🙂 nechaj si ho nech ti donesie šťastie 😉

zellva
10. sep 2014

Ahojte, som tu zase. Mam na vas otazocku. Bola som dnes u lekara lebo mam bolesti v podbrusku v celom uz skoro 4 tyzdne , MS mam dostat az buduci piatok ale zobral mi krv. Vravel ze sliznica ma 7mm ( vobec netusim ako to ma na to vplyv) Snazime sa o babo dlho. Priznaky ine no neviem ci si to nenamyslam. Spravila som aj test ale je negativny tak ja neviem. Aky je Vas nazor? alebo co by ste si o tom mysleli? Prosim a dakujem Vam za kazdu odpoved.