Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@dohna jasne vsetko je mozne a teba tiez bolia vajecniky pri ovulke? mna nikdy neboleli a teraz posledne dva mesiace ako som vysadila HAK tak krutim od bolesti aj 4 dni co uz som tento mesiac myslela ze pojdem lekarovy ze to neni normalne ze ma tak boli pri ovulke
@bandikovajana mne sa nejak tento mesiac chcelo stále. Ale momentálne vôbec 😖
@bandikovajana jasné mna pri ovulke vždy, ale našťastie len pár hodín, @janchi212 @nastickakessinka som tu dlhšie nebola zhánali sme tú lyžovačku a kupovali auto (väčšie na lyže ) tak som aj zabudla že vlastne máme snažilkovať, ani džus grepový som nepila, ani nič neužívala, až dnes ked ma teraz asi 1 hod naspäť začal ale riadne bolieť zase pravý vaječník, som si spomenla, že vlastne sme chceli snažilkovať, 😀 😀 😀 no pekne to zanedbávame, sexík sem tam je, akurát som pozerala do kalendára že ktorý som DC a že 12DC a trc ho uvolka jako blázon, tak neviem či tí borci teda od tej nedele ešte putujú, alebo som to premarnila, no uvidíme kocom septembra, akési to mám celé posunuté :(
@bandikovajana @marselinm @janchi212 ked ja vinko neluubim, som pivova 😀 ked nemam svoj den, tak mnou nehne ani george clooney 😀
@dohna jasne, moze dojst skor, aj po vasnivom vikende 😉
@bandikovajana píšu že aj 5 dní ked sú silní 🙂
@dohna no pani tak mozno to nebude pase tento mesiac ak by to Tolko ty nasi zvladli :D lebo moj bol stvrok na pohotovsti na infuzkach tak sme potom radsej ani nesexovali asi ani nevladal a aj mal vsebe kadeco
@bandikovajana @dohna zavisi od plodneho hlienu a sily borcov 🙂 takze nic nie je iste 😉
@bandikovajana hej presne ako @rimon napísala musíš mať dostatok plodného hlienu, ak ho nemáš tak borci vydržia len pár hodín, inak aj pár dní
@rimon no tak toho ja mam tolko ze ked si nedam slipovu mozem sa prezliekat asi po kazdej navsteve WC 😀
Ahojte, som tu zase. Mam na vas otazocku. Bola som dnes u lekara lebo mam bolesti v podbrusku v celom uz skoro 4 tyzdne , MS mam dostat az buduci piatok ale zobral mi krv. Vravel ze sliznica ma 7mm ( vobec netusim ako to ma na to vplyv) Snazime sa o babo dlho. Priznaky ine no neviem ci si to nenamyslam. Spravila som aj test ale je negativny tak ja neviem. Aky je Vas nazor? alebo co by ste si o tom mysleli? Prosim a dakujem Vam za kazdu odpoved.

@janchi212 tiez som taka ze si dam poharik a staci mi nejaky romantickus film kde robia tutuli mutuli ale niekedy ani to nezaberie ked sa mi nechce tak sa mi nechce a viem byt aj pekne neprijemna ked moj zrovna chce velmi a ja velmi nechcem 😀