icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
10. sep 2014

@zellva ahoj tak počkaj čo zistia na testoch. Tá zvýšená sliznica býva príznak tehotenstva. Aj mne to doktor povedal, no nepovedal koľko mm má ani nič, len že je zvýšená alebo zväčšená .... 😀 no ja som mala pozitívne testy. A keď máš ms dostať až budúci piatok je jasné, že na teste sa tii nič neukázalo, lebo je skoro. A nedal ti nič na tie bolesti brucha?

zellva
10. sep 2014

@janchi212 ďakujem za odpoveď. Nič nedal, sme sa dohodli, že počkáme na výsledky. Potrebovala som iba trošku ukludnit dušičku. Veľmi ďakujem vlastne jediné čo mi ostáva je čakať. 🙂

janchi212
10. sep 2014

@zellva nie je za čo. To čakanie je najhoršie, ale ako raz myslím, že @rimon povedala, vždy čakáme a niečo a bude to len ťažšie.....najprv na ovulku, potom na //, potom na potvrdenie, potom na srdiečko, na pôrod, na prvý zúbok, na prvý krok, na prvé slovo atď 😉

nikitaf
11. sep 2014

@marselinm mylsim ze je to normalne ked velmi tuzis otehotniet. Ja odkedy som tehotna tak samozrejme do 12tt nic a teraz aj keby sme teoreticky mohli tak nemozem ☹ neviem sa uvolnit, bojim sa. vcera sme mali vyrocie svadby a tak som povolila a dnes chodim na wc a mam priserny strach aby som nezacla krvacat.. 😔
skus si dat malu pauzu alebo sa nejako odreagujte steklivim filmom, troskou vinecka, presne ako pise @janchi212 😉

marselinm
11. sep 2014

@janchi212 @klarisa23 @balli @dohna, @sophina, @nikitaf, @nastickakessinka, @bandikovajana, @rimon, @ziza55 baby dakujem,dame asi pauzu,je to unavne a uz to lezie na mozog 😀 zajtra mam dostat mrchu,ale tiadne priznaky,zase to budem vsetko poprehadzovane,hroza 😒

marselinm
11. sep 2014

@sophina my sme mai dve take antikoncepcie,ale uz vyrastli z toho,aj ked mladsia ma niekedy take stavy,ze chce spavat s nami 😀

bandikovajana
11. sep 2014

@janchi212 toto som hovorila mojmu aj ja minule ze my sme vecne nespokojny narod stale cakame nieco viac a nikdy si neuzijeme tu chvilu na ktoru sme sa tesili ale uz zase cakame nieco dalsie

klarisa23
autor
11. sep 2014

@janchi212 no ja som mala taky problem, ze ked som sa za nim bola pred rokom na preventivke tak som len tak medzi recou spomenula, ze mam kratke cykly a on mi hned bral krv a zistil mi, ze mam vysoky prolaktin, dal mi duphaston a poslal ma k endokrinologovi....Duphaston mi nerobil dobre tak mi dal Lutenyl, lebo som povedala, ze este chvilu s babom pockame.....hladina prolaktinu sa mi upravila a endokrinolog mi navrhol, ze sa mam poradit s mojim zenskym doktorom, ze sa mozno problem vyriesil a mohla by som vysadit ten Lutenyl. Tak som s nim volala a povedala som mu to, on povedal, ze to mozeme vyskusat a tak sme sa zacali od juna snazilkovat, len ta mrcha chodi stale skoro :-/. A medzitym mi doktor robil aj hormonalny profil a ten je O.K. Teraz sa zase chystam na rocnu, tak mu to poviem a spytam sa ho, ci nemoze zistit nejakym vysetrenim, ci vobec mavam ovulaciu....Inak by mi kratke cykly nevadili, keby bolo vsetko ok, dnes akurat mrcha dorazila na 23DC a strasne silna, je mi zle od bozieho rana 😒

klarisa23
autor
11. sep 2014

@balli dakujem velmi pekne, no tento mesiac opät nic, dostala som na 23 DC....ideme dalej.....

klarisa23
autor
11. sep 2014

@marselinm ja uz som si minule povedala, ze to nebudeme silit a milovat sa budeme fakt len vtedy, ked budeme mat chut, no je to velmi tazke na to nemysliet, ale zase robit to nasilu to je o nicom....

klarisa23
autor
11. sep 2014

@dohna mozne je vsetko, mam kamosku, ktora ma ovulaciu na 4DC, hadam do Vianoc budeme vsetky tehu .....Pevne v to verim....

janchi212
11. sep 2014

@klarisa23 tak to by mal s tým robiť podľa mňa niečo. Určite choď za ním čo najskôr 😉

bandikovajana
12. sep 2014

@rimon ahoj no ako to vyzera u vas u mna teda nijako asi sa to nepodarilo s tym plodnym hlienom lebo necitim na sebe nic ziadnu zmenu

rimon
12. sep 2014

@bandikovajana ale, tento cyklus mam nejaky podivny.. vyzera to tak, ze namiesto obvykleho 16-18dc bola ovulka 21dc.. to sme sa my uz daavno nesnazili 😀 najskor som mala tu mykozu a potom mi trhali dva zuby mudrosti, takze tento cyklus je pase 😒 no co uz 🙂 len ak sa nam podari neskor a budem mat v lete rodit, ci behat s megapupciskom, tak ma rovno picne 😀 aj pri malej som mala megabrucho, vela plodovej vody, hadali mi dvojicky.. a to som bola prvorodicka, co to bude pri druhom 😀 😀

bandikovajana
12. sep 2014

@rimon ale neboj ja som tento mesiac asi tiez premarnila myslela som teda ze preziju v tom hliene ale zrejme nepresili tak uvidime buduci mesiac uz budem vediet ze tie krce je ovu tak hadam sa to podari uz 😀

ssj04
12. sep 2014

@bandikovajana tak my sme tento mesiac asi tiež nič svetoborného neurobili.. Sex sme mali asi 8x od začiatku cyklu a práve v čase ovu len raz... Chodim teraz veľmi unavena z roboty, takže večer som nepouzitelna.. Tak uvidime kedy dorazi mrcha a potom sa môžeme zacat snazit opat...

ssj04
12. sep 2014

@rimon inak tu mykózu co spominas mavam aj ja a presne sa mi objavuje vtedy, keď máme casto sex.. Väčšinou sa liecim sama canestenom.
A megapupok v lete sa ani mne nepozdava.. Radšej pred letom.. Ale zase ak to musí byt tak vydrzim :D

rimon
12. sep 2014

@ssj04 ak to mas casto po sexe, urcite preliec aj chlapa.. aj mojmu som naordinovala mazanie canestenom, sebe som naordinovala canesten cipok a uz je klud 😉 mykoza su kvasinky, takze na cas ubrat zo sladkeho treba a popripade dat probiotika

ssj04
12. sep 2014

@rimon ano ano, uz som sa docitala, ze sa musí aj on preliecit.
Premyslam, ze zajtra kúpim inofolic. Nech tomu trochu pomozeme..

7rebeka11
12. sep 2014

Žienky 10 dc a pozitívny ovu test, ideme sa snažiť 🙂 Ani som o sebe nevedela, že môžem mať tak skoro ovu, kým som netestovala...

bandikovajana
13. sep 2014

@ssj04 no ja uz teraz viem ze ked mam silne krce tak je to ovulka tak este skusime ten dalsi mesiac a ked nic tirz pojdem nieco kupit, na co presne je ten inofolik

rimon
13. sep 2014

@ssj04 @bandikovajana dievky, tiez som zachytila inofolicovy boom, ale rovnako som uz velakrat citala, ze zdravym zenam nepomoze, iba ak rozhadze cyklus.. on pomaha otehotniet zenam s PCOS - polycysticke vajecniky.. ak ste zdrave, nerieste, jedzte pestru stravu, kys. listovu a sexujte ako sa vam paci, telo vie, co robi 😉 popripade si zozente spermfriendly lubrikacny gel, ktory borcov dlhsie udrzi aktivnych - to zasa pomaha zenam, co maju malo alebo kratko plodny hlien, ci muza so slabsimi borcami

ssj04
13. sep 2014

@rimon aha.. Vidis, to som nevedela, ze to môže aj uškodiť... :/ No uvidíme teda ako to bude ďalej.. Prvé sa nam podarilo hneď, uvidíme kedy bude druhé.. Teraz je to síce len druhy mesiac ale tisko sme dufali, ze sa nam to ppdari tiež hneď :/
Ale inak kys. listová nepomaha na otehotnenie..

ssj04
13. sep 2014

@bandikovajana ja nikdy neviem kedy mam ovu... Tento mesiac ma síce pobolievali vajecniky ale neviem ci to bola ovu.. Na maranie BT som leniva a pri nocnom vstavani určite bude aj skreslena.. A ovu testy sa mi tiež nechcú robiť.. Takže sa musim spoliehať na prirodu..
Inofóic tu chvalilo veľa žien , ze im pomohlo pri otehotneni.. Ale rimon písala ze zdravým zenam môže uškodiť, tak teraz neviem

rimon
13. sep 2014

@ssj04 kys. listova nie je na podporu pocatia, ale na zdrave babatko.. zdrava zena nemusi na podporu brat nic, iba si zbytocne rozhadze dobre fungujuci system 😒 ved to nie su preteky, kto z koho.. drobec pride, ked bude jeho cas 😉

bandikovajana
13. sep 2014

@rimon
@ssj04 no ja som si myslela ze ten inofolik je ako kyselina listova len nejaky vitamin ked to tu tak vo velkom kupuju nam sa prve podarilo sica cca za pol roka ale to som si nic nesledovala a myslim ze aj teraz sa podari a budem ho mat v juni na natodky 😀

7rebeka11
13. sep 2014

@bandikovajana
@ssj04 pokiaľ nemáte vyslovene nejaké problémy, tak nepchajte do seba chémiu. Ja som skôr za zdravý životný štýl, pestrú a vyváženú stravu a nejakú aktivitu 🙂

bandikovajana
13. sep 2014

@7rebeka11 jj ja tiez ja len tu kyselinu listovu jem lebo nie kazdy den mam doma ovocie zeleninu a niekedy aj mam ale zas nemam cas alebo chut, js ani tomu ze vydrzia borci v tele 3-5dni moc neverim je to cudne ako sa dostanu k vajku ked mi ten hlien stale vyteka sak ich vyplavi 😀

rimon
13. sep 2014

@bandikovajana su ako lososy, plavaju proti prudu 😀 😀

ssj04
13. sep 2014

@7rebeka11 podľa toho co som citala by to nemala byt chemia...
Ja som len chcela trochu to snaženie urýchliť.. Chceli sme mať rozdiel max 2,5 roka medzi deťmi :/